A Kriston-módszer programjai nőknek - 2018.11.08. - intimtorna, intimtorna, kriston, gésák

Milyen lehetőségeid vannak és melyiket válaszd?

A Kriston-módszer programjai nőknek

Kriston Intim Torna (KIT) nőknek: 12 órás tanfolyam a hasi szervek egészséges funkciójának megóvása, helyreállítása érdekében. Ez a tanfolyam kezdő tréning, tehát az alapja a Kriston-módszernek. Kiemelt terület: szülési iznok felkészítése, megfoganás elősegítése, szülés, műtét utáni regenáróládás, szexuális képességek fejlesztése, záróizmok erőnövelése, aranyér megszüntetése, méh-, hólyag-, végbélsüllyedés tüneteinek csökkentése, női hormonszint rendezése. A változás elősegítése PCOS, endometriózis, altesti gyulladások, libidóhiány, mióma,ciszta, vérzési rendellenességek, vaginizmus, kismedencei fájdalom, altesti görcsök esetén. A tréning végeredménye - egyénre szabott tornasor és a gyakorlást megkönnyítő hangfelvétel segítségével - az egészséget korlátozó érzelmek felismerése, hasi szervek szöveteit védő szokások kialakítása.

Gésák Titka: A 12 órás tanfolyammal továbbfejleszthetjük a KIT gyakorlatait, amivel hatékonyabb erőnövelés érhető el. A Gésák Titka tréning haladó, vagyis a KIT elvégzése után lehetséges. Fokozzuk az orgazmuskészséget, a nemi szervek érzékiségét, a szexuális mozgáskultúrát. A tréning anyaga az evidensen elérhető hüvelyi orgazmus és a szabad női oldalunk által nyújtható öröm. A női, férfi szexuális képességeket meghatározó érzelmi folyamatok megismerésével, áthangolásával más állapotba kerülhetünk, ami egészséges irányba tereli szexualitásunkat, és így hormonrendszerünket is. Az egészséges szexualitás az egészség fontos alappillére.

Gólyatréning: A KIT-et végzett kismamák érzelmi és testi felkéSZÜLÉSe a baba világrajövetelére. A 12 órás tréning elvégzése után a kismamáknak átlagosan 50%-kal csökken a szorongásszintjük. A következő témákat érintjük: gát felkészítése, gátmetszés nélküli szülés, gát helyreállítása, gátvédő vajúdástechnika, regenerálódás hüvelyi és császáros szülés után, szexuális vágy visszaszerzése, alhast védő szokások várandósság során, elengedettséget korlátozó érzelmek átírása, transzban való szülés. Grátisz: gólyapapák felkészítése a közös vajúdásra.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?