Hogyan kell elképzelni a Kriston Intim Tornát? Milyen mozgásformát jelent? Hogyan lehet megtanulni? - 2018.07.25. -

Úgy képzeld el, mintha meg akarnál tanulni hátraszaltózni, de nem csak egyszerűen elmondom, hogyan csináld, és utána kérlek, hogy na, akkor az elmondottak alapján ugorjál, hanem felépítjük a képességet benned, hogy meg tudd csinálni.

Hogyan kell elképzelni a Kriston Intim Tornát? Milyen mozgásformát jelent? Hogyan lehet megtanulni?

Minden mozgást lépésről-lépésre kell megtanulni. Összehúzni mindenki tudja, szorítani is, de a Kriston Intim Torna egy tudatos alhas védelem, ami kb. 300 egymásra épülő gyakorlat.

Ezeknek az izmoknak fontos funkcióik vannak: vizeletelzárás, székletmegtartás, vénák feszesen tartása, fontos, hogy kellő tréninget kapjanak. Ahhoz, hogy napi 10 perces tréninget végezzük, végig kell haladni egy tanulási folyamaton. Egy 12 órás tréning, a végén egyénre szabott gyakorlatokkal elég ahhoz, hogy egy életre szóló tudáshoz jusson az ember. A tréning egy hosszú lelki rávezetéssel kezdődik, teljesen egyértelműek a gyakorlatok, mindenki meg tudja tanulni, akinek mozgathatóak az izmai.

Ez egy olyan befektetés, amit jó lett volna megkapni mondjuk az iskolában, de mivel nem kaptuk meg, a felnőttkorban lesz rá szükség.

Otthon is meg lehet tanulni DVD-ről, könyvből, de ez egy nem látható izomterület, a nők-férfiak tele vannak bizonytalansággal, hogy vajon jól végzik-e a gyakorlatokat. Nagyon sokan megtanulják, de sokan mégis segítségre, visszajelzésre szorulnak, ami azért teljesen normális. Például egy férfi úgy nem tudja elvégezni otthon a gyakorlatot, ha azt sem tudja, hol a prosztatája, amit edzeni szeretne. Ezért érdemes inkább eljönni a tréningekre, amelyeket a Kriston trénerek országszerte és már külföldön is nagy sikerrel tartanak.

Forrás: Dívány

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?