Kismamák felkészítése a szülésre Kriston Intim Tornával - 2019.01.24. -

Kismamaként minél előbb el kellene sajátítanod a gyakorlatokat, és napi rendszerességgel végezned. Semmitől nem kell tartanod, ha követed a gyakorlatokat.

Kismamák felkészítése a szülésre Kriston Intim Tornával

Hidd el, mindkettőtöknek élvezetesek lesznek a gyakorlatok. A korai szakaszban a méhtest keringését ideálissá teszik, ezzel segítve a működését, tehát támogatják a beágyazodást is. Te megnyugodhatsz, hogy ott is felkéSZÜLt leszel, ahol SZÜLsz, és gondoskodsz későbbi "női erődről" is. A jó felkészüléssel nem csupán a babádnak teszed könnyebbé a kijutást, hiszen az ellazításra, nyújtásra képes izom kisebb ellenállással nyitható, hanem a saját felépülésedet is megkönnyíted.

A legkevesebb idő, ami a nagy változások megéléséhez rendszeres KIT mellett szükséges, tíz hét. Ennyi idő kell, hogy az izomrostok, a kötőszövet, az érrendszer alkalmazkodása magas szintet érjen el. Ez azonban nem jelenti azt, hogy szülés előtt néhány héttel vagy akár csak néhány nappal nem érdemes megtanulnod a gyakorlatokat. A szülés napjáig bármikor megtanulhatod a Kriston Intim Tornát. Ez igaz akkor is, ha már korábban szültél. A tréning napról napra növeli az izmok feszességét és ezáltal tartóképességüket. A szülésnél is hasznát látod már a tudományodnak. Jobban tudod, miként figyelj az izmaidra, és a szülés napjától már megkezdheted a helyreállítást. A gát gyógyulását is segíted, hiszen javul a seb tápanyagellátása. 

Ha pedig már elvégezted a Kriston Intim Tornát, és kismama vagy, jöhet a Gólyatréning. A 12 órás tréning elvégzése után a kismamáknak átlagosan 50%-akal csökken a szorongásszintjük. A következő témákat érintjük ezen a tanfolyamon: gát felkészítése, gátmetszés nélküli szülés, gát helyreállítása, gátvédő vajúdástechnika, regenerálódás hüvelyi és császáros szülés után, szexuális vágy visszaszerzése, alhast védő szokások várandósság során, elengedettséget korlátozó érzelmek átírása, transzban való szülés.

Az aktuális Gólyatréningeket ide kattintva megnézheted!

Forrás: Kriston Andrea - Ruzsonyi Péter: Kriston Intim Torna

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?