Szülés edzetten: a fádalommentes vajúdás titka - 2018.10.25. - kit, intimtorna, gólyatréning

Gyakran kérdezik tőlem rémült kismamák, hogy lehet-e a Kriston Intim Tornát végezni a várandósság alatt, mert azt hallották, hogyha valaki nagyon megerősíti a hüvelyét, akkor nem fog tudni könnyedén szülni.

Szülés edzetten: a fádalommentes vajúdás titka

Ha egy picit belegondolunk, hogy valaki mondjuk túl sokat használja a száját, például sokat beszél, akkor előfordulhat-e vele, hogy nem tudja majd kinyitni azt. Nyilván tudjuk a választ rá, hogy nem. Lent az altesten sem fordulhat elő, hogy ha egy kismama karbantartja, a szülésre felkészíti a szülésben résztvevő izmait, akkor nem fog tudni szülni a hüvelyén keresztül. A felkéSZÜLT izom olyan később, mintha nem SZÜLT volna az illető, mert egy elasztikusabb, tágulékonyabb izom sokkal rugalmasabban enged utat a babának.  

Nem mindegy, hogy amikor ki akarunk menni az ajtón, akkor az hogy nyílik. A babának sem mindegy, hogy mennyire engednek a szövetek. A szülésnél nagyon lényeges a belső állapot, hogy legyen egy ellazult állapot, ami csak bizalom esetén tud megtörténni. Amennyiben a lelkünket és testünket felkészítjük a csodás útra, akkor GÁTlástalanul elengedettek tudunk lenni, és nem lesz szükség a mesterséges GÁTLÁStalanítás, vagyis gátmetszés. 

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?