Magyarfi Tímea

Telefonszám: +36 20 972 0656

Budapest , Hastánc műhely
Magyarország 1029 Budapest , Ördögárok utca 47


Budapest, Harappa Jógastúdió
Magyarország 1147 Budapest , Telepes utca 68
helyszín, egyeztetés
Magyarország Egyéni helyszín , alapján

2005-ben végeztem Kriston Andreánál, azóta tartok egyéni és csoportos tanfolyamokat.

Mint sok trénertársam, én is saját tüneteimre kerestem megoldás. A hatás pedig minden várakozásom felülmúlta. Szerintem, aki szeretne tenni önmagáért, ennél jobb Módszert nem talál! Ezt bizonyítja, hogy 2019-ben a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége az önrehabilitáció segítéséért, Természetgyógyászatért díjjal jutalmazta. Nagyon fontosnak tartom nőkkel, férfiakkal, idősekkel, fiatalokkal egyaránt megismertetni azt a gondolkodásmódot, amellyel megszüntethetik vagy megelőzhetik testi tüneteik kialakulását. Mivel nem lehet elég korán kezdeni, ezért foglalkozom fiatalokkal a Diákprogram lányoknak , Diákprogram fiúknak keretein belül. Szívesen tartok iskolák számára is egészségnevelési órákat.

Hálás vagyok minden tanítványomnak történeteikért, amelyekből folyamatosan tanulva tudom továbbadni tapasztalataikat mások fejlődésére!

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Intim Torna férfiaknak
Kriston Intim Torna férfiaknak
Megnézem
Kriston Beszélgetés
Kriston Beszélgetés
Megnézem
Kriston Diákprogram
Kriston Diákprogram
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem

Kriston Intim Torna nőknek Vélemények

 • Angéla

  Nekem nagyon sokat segített a tréning. Várandósan végeztem el annak érdekében, hogy a szülést segítse, illetve az utána lévő regenerálódást. Kiderült, hogy a terhességgel járó székrekedésben is rengeteget tud segíteni. Ezzel csak nyerni lehet! Végül is nem természetes szülés lett, de így is nagyon megérte, hogy elvégeztem a tanfolyamot.

 • Annamária

  Fájdalmas menstruációim voltak, évek óta már csak gyógyszerrel tudtam átvészelni az első napot (időnként a másodikat is). A tanfolyam elvégzése óta kétszer menstruáltam (és egyszer a tanfolyam alatt), és annyira enyhültek a görcsök, hogy nem kell bevennem gyógyszert. És a csúcs, amit soha, amióta menstruálok, nem csináltam, mert csak feküdni vagyok képes olyankor: legutóbb az első napon! kitakarítottam a lakás egy részét. Azóta is rendszeresen gyakorlok, és alig várom, hogy folytassam. Köszönöm!

 • Csilla

  Nagyon hasznosnak tartottam a tanfolyamot. Nagyon informatív és hangulatos volt.

 • Ágnes

  Hasznos volt. Én sokkal inkább a tornára tenném a hangsúlyt, számomra kicsit sok volt a beszélgetés.

 • Evelin

  Tímea által tartott tréningen újabb, mélyebb tapasztalatokat szereztem a testtudat fontosságáról: testünk beszél hozzánk. Egyszerűen, érthetően, rengeteg történettel szemléltetve, adott tüneteket segített a felismerés útján. Feltöltő érzés, és a tréning megerősített abban, hogy igazán sokat tehetünk magunkért, nem kell elszenvednünk annyi mindent mint amennyit hajlamosak vagyunk tűrni. Arról nem is beszélve, hogy mennyi tabu vesz minket körül a nemiség és szexualitás körül, amiket érdemes ledönteni. Teljes mértékben ajánlom minden nő- és férfitársamnak! Nagyon értékes tréning volt számomra, köszönöm Andrea és Tímea!

 • Lilla

  Nagyon meg voltam elègedve az egyèni tréninggel … Tímea olyan dolgokra is ràvezetett, amikre könyvből nem jöttem volna rà vagy a csoportos trèning során nem tudtam volna elsajàtítani. Minden kismamànak, nőnek szívből ajànlom!

 • Mária

  A tanfolyam nagyon jó volt. Tímeával öröm volt dolgozni, mindent részletesen elmondott és a tornát is együtt gyakoroltuk. Segítőkész és következetesen kérdezett rá a házi feladatokra. Köszönöm a lehetőséget.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?