Élmény és Önismereti Színház: Cikioldó - 2019.09.06. - programajánló

Kriston Andrea és a Legyen Ami Van! Improvizációs Színház közreműködésével

Élmény és Önismereti Színház: Cikioldó

A cikit számtalan dolog kapcsán tudjuk érezni: családtagok viselkedése, meg nem valósított álmok, ahogy kinézünk, amit tettünk, vagy amit nem tettünk meg, de szex közben is több a ciki, mint ahogy gondolnánk…Szóval ciki bármi lehet. Lehet jó humorral nevetünk egyet ezeken a helyzeteken, de az is megeshet, hogy egy ilyen élményt évtizedeken keresztül hordunk magunkba "rejtve". Jó ezeket az élményeket újranézni, esetleg kacagni rajta, megszabadulni annak súlyától. Ezt nálunk mind megteheted. Ha elmeséled, akkor mi színpadra rakjuk a személyes történeted, hogy egy új perspektívából láthassunk rá közösen. Ha nem mesélsz, nem ciki. Mi is tudunk sztorikat. ;)

Az est különlegessége, hogy Kriston Andrea az évtizedek alatt felhalmozódott tanulságos tapasztalatait osztja meg ebben a témában. Az est oldottságot teremtő aktivitással indul, ami élményt ad, ami során közelebb kerülhetsz társadhoz, vagy megismerkedhetsz másokkal.

Szakértő: Kriston Andrea
Társulatunk színészei: Kovács Gábor, Kukoda János, Papp Zsuzsanna, Sinai Samira, Vadas István
Zenész: Szabados-Tóth László
Játékmester: Bíró Éva Gabriella

Jegyárak: 2500 Ft (helyszínen lehet megvásárolni, helyfoglalás: érkezési sorrendben)

Helyszín: SPIRIT Színház, Árpád fejedelem útja 3-4., Bp. 1023

******************************************************************************

Aki volt Kriston Intim Torna tanfolyamon tudja, hogy az oktató tematikusan felépített történetek láncolatán át ébreszti fel azon érzelmeinket, melyek alattomosan bennünk szunnyadhatnak, és meghatározhatják állapotunkat, döntéseinket. 
Azon a “sztorik” hangzanak el a tréningen, amik a legerősebb hatást váltották ki a múltban, ezzel erős változást generálva a hallgatóságban. Minden, bennünket megérintő történet egy kis kapcsoló, hogy a tanfolyam végére a legfényesebb állapotunkban térhessünk haza a személyre szabott Kriston torna gyakorlatsorral. 
 
Most tiétek a lehetőség a mesélésre! 
Olyan rövid történeteket, sztorikat várunk, melyek megrázóak, megindítóak, nyomot hagytak benned. Küldd el nekünk e-mailben, amennyiben szeretnéd vagy meséld el személyesen a színházban!

 

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?