Helyes szokások kialakítása az altesti betegségek ellen - 2018.07.18. -

Az alhas szerveit férfiak, és nők esetében is számos betegség veszélyezteti. A KIT módszer segítségével, azonban – urológusok, nőgyógyászok és proktológusok által egyaránt igazoltan – ezeknek a funkciózavaroknak a jelentős része gyógyítható.

Helyes szokások kialakítása az altesti betegségek ellen

Olyan sokakat érintő betegségek ezek, mint a stressz inkontinencia, ami a résztvevők körében 93%-kal csökkent, vagy az aranyeres panaszok, amelyek a gát szöveteinek a rendszeres karbantartásával 85%-ban megszüntethetők.

A gátizmok tudatos kontrollálása, illetve megerősítése hozzájárul ahhoz, hogy az altesti szervek – húgyhólyag, vagy a méhtest – megtartsák az anatómiai helyzetüket, vagy azokat visszaszerezzük, illetve a megfelelő vérellátottsággal, és a hormontermelés fokozásával a szexuális szervek funkcióját javítsuk.

Mindezek mellett pedig az olyan pszichoszomatikus elváltozásokban is jelentős javulásokat értünk el, mint a visszatérő hüvely-, hólyag-, prosztatagyulladás, az endometriozis (méhnyálkahártya burjánzás), az erekciós zavar, vagy a spermium alultermelődése.

A tréningeken elsajátított módszer, jelentős életminőségbeli változást hozott a résztvevők életébe. Ennek köszönhetően a nők 96 %-a, a férfiaknak pedig a 100%-a számolt be arról, hogy megnőtt az önbizalma.

gy öngondoskodási folyamat az, ami a Kriston Intim Torna során elsajátítható. A bűntudat, a szorongás, mind olyan önmarcangolással járó folyamatok, amiket többek között szexuális kudarcaink miatt élhetünk át.

Legyen szó a korai magömlésről, erekciós zavarról, orgazmus hiányról, vagy éppen a megfoganásban való gátoltságról, ezek a kudarcok mind a két nem számára gúzsba kötik, és félelmekkel telivé teszik a szexuális életet. Ez pedig az önértékelésre és az egészségre egyaránt negatívan hat.

A módszer segítségével nők és férfiak egyaránt megtanulják tudatosan használni a gátizmaikat, és a nemi szerveiket, aminek  köszönhetően egy felszabadultabb, játékos szexuális együttlétet élhetnek át. Ennek a szorongásmentes szexualitásnak pedig komoly pozitív hatása van az önértékelésünkre, a mentális állapotunkra, és az egészségünkre is.

Forrás: Pszichoforyou

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?