Intimitásunk tudatos védelme - 2018.09.19. -

Sokszor jól neveltségünkből vagyunk alulműveltek. Gondoljunk bele, hány családban beszélgetnek arról, hogy a nemi szerveknek milyen nevük van, mi az a méltó viselkedés, mit jelent az önmagunk tisztelete, mennyire fontos a bűntudatlanság, a jog önmagunkhoz...

Intimitásunk tudatos védelme

A tabu érzést generációról generációra adjuk át. Az "alsó arc" területénél is minden érzelem kiíródik, az egész szexualitás önismeret, vagyis bennünk zajlanak a dolgok.

30 éve foglalkozom intimitással gyerekkortól felnőttkorig, nőkkel, férfiakkal, óvodásokkal, kamaszokkal, egyetemistákkal, egészséges és tünetekkel rendelkező felnőttekkel.

A szülésem után azt tapasztaltam, hogy az érintett területeken valami megváltozott, hiszen nem gondoltam, hogy a testemet erre is fel kell készíteni. Ahogy realizáltam, hogy probléma van, a tornával hat hét alatt egy teljesen új testérzetet fejlesztettem ki, ami olyan mintha az autónkban lenne egy új pedál.

A Kriston Intim Torna módszerének, nagyon sok olyan egészségügyi vetülete van, amelyek komolyan javítják a felnőttek életminőségét, akik utána másképp fogannak meg, másképp születnek és ezáltal képesek ezek a gyerekek más felnőtt létet megélni nőként, férfiként.

A Kriston-módszer erősen kapcsolódik az örömhöz. A 12 órás tréningek az intimitásról szólnak, ennek vannak kezdő és haladó foglalkozásai. A módszer nem csupán "szorítgatásokból" áll, hanem nagyon komoly vezérlőterületet építünk ki, ahonnan irányítódnak a tudatos mozgások és az ezekhez kötődő érzelmi és érzékelhető területek. Ez egy tanulási folyamat, amit lépésről-lépésre lehetséges elsajátítani. 

Ennek hatására izomerő növekedés következik be. Ezek az izmok gyorsak lesznek, nagyobb állóképességgel. Fokozzák a finommotorikát, orgazmuskészséget, megkönnyítik a szülés folyamatát. 

Sajnos, rengeteg altesti tünet van, viszont ha át tudjuk írni a gátló érzelmeket a nemi szervünknél, akkor onnantól kezdve megváltozik a szerv és a test használata. 

 

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?