Nekem mit adott a Kriston Intim Torna? - 2019.02.08. -

Fogadjátok szeretettel trénerünk, Juhász Józsefné Marika, hatvani Kriston-módszer oktató írását!

Nekem mit adott a Kriston Intim Torna?

A „függöny legördült" - Ady Endre verséből kiragadott két szó, jól tükrözi a volt vendégem akkori hangulatát.. Ötven évesen kb. tíz évvel ezelőtt, amikor abbamaradt a nőiségéhez szorosan kapcsolódó ciklus, és ehhez vizeletmegtartási probléma is társult, kétségbe esett.

A fejében állandóan csak egy kérdés ismétlődött: Hogyan tovább? Órákig bolyongott a városban - kívülállónak, talán céltalannak tűnt - és kereste a választ, amikor szembejött vele egy kb. 20 évvel idősebb hölgy, és feltette neki is a kérdést. A válasz a következő volt, „csak nézz rám!" - smink, elegáns ruha, kalap, kívül, belül összhangot vélt felfedezni a vendégem.

Ezek után hazafelé vette az útját, és azt érezte, hogy már van egy kapaszkodó, de még mindig kereste a kérdésére a választ, azzal a különbséggel, hogy már a változáshoz, változtatáshoz vezető út is érdekelte. Nem kellett sokat várni, és szembejött vele a következő „mankó” az pedig nem volt más mint a Kriston Intim Torna.

"Minden ember és minden esemény úgy került be az életedbe, hogy magad hívtad oda. Az pedig rajtad áll, hogy mit kezdesz velük.” 

Amit az órán tanult, tapasztalt, mint például a záróizmának biztonságot nyújtó irányítása, hogy kezébe veheti az egészségét ezen a területen, nyugalmat adott számára. Megértette, megérezte a test-lélek kapcsolatának fontosságát, harmóniáját, és ezzel együtt a párkapcsolata is újra, mezei virágos rétté változott. Helyére kerültek a negatív gondolatok és az azokat kísérő érzelmek. Ma már nevetve gondol korábbi önmagára. Az annak idején megkérdezett hölggyel néha találkozik, és ugyanaz sugárzik róla, mint tíz évvel ezelőtt, csak egy változás van, az idős asszony már bottal közlekedik, de az értékéből, nőiség, nőiességéből ez nem vett el semmit sem. Igaznak tartja a tréning egyik kulcsmondatát, hogy életkortól függetlenül vagyunk nők. 

 

Hatvan, 2019.02.06.   

Juhász Józsefné

 

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?