Beatrix Andelic

Telefonszám: +36707767938

Békéscsaba, Momfitt Studió
Magyarország 5600 Békéscsaba , Szarvasi út 3.


A Kriston Intim Tornáról a főiskolás éveim alatt hallottam először. 2008-ban védőnői diplomát szereztem a budapesti Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. 2010-óta szervezek tréningeket Békéscsabán és környékén.

Míg egy alakformáló torna a külső szépségre és egészségre összpontosít, addig az intim torna az altesti belső, rejtett izmok tornája. Amíg nem tapasztaljuk a medencefenéki izom gyengülésével járó problémákat, addig teljesen természetesnek vesszük, hogy működik és sajnos nem törődünk vele kellőképp. A trèningen megtanítom, hogyan vèdjük altesti szerveinket ès egy speciàlis gyakorlatsort tanulunk izmaink erősítèse èrdekèben. Urològiai, nőgyògyàszati ès proktològiai tünetek megelőzèse, javítàsa ès megszüntetèse a cèl. A mi gátunk, a mi felelősségünk. Jó felismerni, mi mit tudunk hozzátenni egészségünkhöz. 

Szeretettel várlak a tanfolyamok egyikére. 
Elérhetőségeim:
E-mail: andelicbea.kit@gmail.com
Telefon: +36 70 776-7938
Facebook oldalam:
Andelic Bea Kriston-módszer Békéscsabán (https://www.facebook.com/andelicbea.kristonmodszer)

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek 2024.01.20 13:30 - 19:30
2024.01.27 13:30 - 19:30
Békéscsaba
Momfitt Studió
5600 Békéscsaba Szarvasi út 3.
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Békéscsaba és környéke,
Egyéni tréning nők számára
5600 Békéscsaba és környéke, helyszín egyeztetés alapján
65 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Békéscsaba,
Egyéni tréning férfiak számára
5600 Békéscsaba, egyénileg egyeztetett helyszínen
65 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Intim Torna férfiaknak
Kriston Intim Torna férfiaknak
Megnézem
Kriston Kislányoknak
Kriston Kislányoknak
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem
Kriston Kisfiúknak
Kriston Kisfiúknak
Megnézem

Kriston Intim Torna nőknek Vélemények

 • Petra - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon hasznos volt számomra ez a tréning. Sokmindent tanultam magamról és az élet dolgairól egyaránt. Olyan útravalóval jöttem el, ami megmutatta hogyan tudom kihozni magamból a maximumot. Bea egy nagyon segítőkész és profi tréner. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 • Ildikó - Kriston Intim Torna nőknek

  Hálásan köszönöm a rengeteg hasznos információt,tudást amit a tanfolyamon sajátíthattam el!Ez által sok szempontból másképp tekintek magamra,mint NŐ! Minden NŐ társamnak ajánlani fogom a tanfolyamot!

 • Viktória - Kriston Intim Torna nőknek

  Korábban próbáltam más intim tornát, amely nem hozta meg a kívánt eredményt. Ezért is jelentkeztem erre a tanfolyamra, ami nagyon tetszett. A tudásanyagot és a gyakorlatokat is tekintve sokkal komplexebb, mint a korábban végzett másfajta intim torna kurzus. Andelic Bea tartotta a kurzust, amin részt vettem. Amellett, hogy nagyon jó előadó, vicces is, jókat lehetett nevetni is. Az egész tanfolyam pozitív hangvételű volt. Nemcsak a légkör tekintetében, hanem az adott problémához, tünethez való hozzáállásban is. Nagyon pozitívan éltem meg azt is, hogy a csoport tagjainak problémája diszkréten volt kezelve, senki nem tudta, hogy ki miért vesz részt a kurzuson. Izgatottan várom, hogy kezdhessem a gyakorlást és figyeljem milyen fejlődésen megyek keresztül.

 • Mária

  Nagyon sokat tanultam a tanfolyamon elsősorban magamról. Köszönöm.

 • Zsanett - Kriston Intim Torna nőknek

  Fantasztikus 12 órán vagyok túl. A legjobb döntéseim egyike volt, hogy elmentem erre a tréningre. És nem csak Bea miatt, aki egy csodálatos ember, hanem amiatt, mert itt a nők tényleg megismerik magukat, kendőzetlenül. Nem csak testi felépülést biztosít, hanem legnagyobb megdöbbenésemre a lélekkel is foglalkozik ez a tréning. Hatalmas köszönet Bea, legjobb tréner vagy, és köszönöm Andrea, hogy lehetőséget biztosítasz az embereknek, hogy figyeljenek magukra, és jobbá váljon az életük.

 • Kata - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon szuper volt! A világon minden nő számára kötelezővé tenném.

 • Katalin - Kriston Intim Torna nőknek

  Már évek óta szerettem volna ilyen tréningen részt venni. Most végre sikerült. Nagyon jó döntés volt, hogy elmentem. Nagyon sok hasznos információval és élménnyel gazdagodtam. Mindenkinek ajánlom nemtől és kortól függetlenül.

 • Gyöngyi - Kriston Intim Torna nőknek

  Köszönöm, hogy megismerhettem az alsó "arcom" izmait, működését, és a rehabilitációhoz vezető utat. Életre szóló hasznos információkhoz jutottam.

 • Mónika - Kriston Intim Torna nőknek

  Bea nagyon kedves, segítőkèsz trèner. Kezdetben fèltem, hogy hogyan fogom megtanulni ezeket az apró mozgásokat, felfedezni az apró izmokat, de mostanra mindennel sikerült megismerkednem, ami a módszernek ès termèszetesen Beának köszönhető. Remèlem, hogy mindent meg tudok tenni hogy sikerrel járjak, mert ez már csak rajtam múlik! Köszönöm

 • Ágnes - Kriston Intim Torna nőknek

  A tanfolyamon hallott történetek elgondolkodtatóak és tanulságosak. Az alapos anatómiai szemléltetés (képek) hozzájárult a jobb megértéshez. Nagyon hasznos gyakorlatok, most már csak rajtam múlik, hogy rendszeresen csináljam. :)

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?