Beatrix Andelic

Telefonszám: +36707767938

Békéscsaba, Momfitt Studió
Magyarország 5600 Békéscsaba , Szarvasi út 3.


A Kriston Intim Tornáról a főiskolás éveim alatt hallottam először. 2008-ban védőnői diplomát szereztem a budapesti Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. 2010-óta szervezek tréningeket Békéscsabán és környékén.

Míg egy alakformáló torna a külső szépségre és egészségre összpontosít, addig az intim torna az altesti belső, rejtett izmok tornája. Amíg nem tapasztaljuk a medencefenéki izom gyengülésével járó problémákat, addig teljesen természetesnek vesszük, hogy működik és sajnos nem törődünk vele kellőképp. A trèningen megtanítom, hogyan vèdjük altesti szerveinket ès egy speciàlis gyakorlatsort tanulunk izmaink erősítèse èrdekèben. Urològiai, nőgyògyàszati ès proktològiai tünetek megelőzèse, javítàsa ès megszüntetèse a cèl. A mi gátunk, a mi felelősségünk. Jó felismerni, mi mit tudunk hozzátenni egészségünkhöz. 

Szeretettel várlak a tanfolyamok egyikére. 
Elérhetőségeim:
E-mail: andelicbea.kit@gmail.com
Telefon: +36 70 776-7938
Facebook oldalam:
Andelic Bea Kriston-módszer Békéscsabán (https://www.facebook.com/andelicbea.kristonmodszer)

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek 2024.07.07 13:30 - 19:30
2024.07.13 13:30 - 19:30
Békéscsaba
Momfitt Studió
5600 Békéscsaba Szarvasi út 3.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna férfiaknak 2024.07.18 16:30 - 20:30
2024.07.20 16:00 - 20:00
2024.07.25 16:30 - 20:30
Békéscsaba
Momfitt Studió
5600 Békéscsaba Szarvasi út 3.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Békéscsaba
Momfitt Studió
5600 Békéscsaba Szarvasi út 3.
70 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Békéscsaba
Momfitt Studió
5600 Békéscsaba Szarvasi út 3.
70 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Intim Torna férfiaknak
Kriston Intim Torna férfiaknak
Megnézem
Kriston Kislányoknak
Kriston Kislányoknak
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem
Kriston Kisfiúknak
Kriston Kisfiúknak
Megnézem

Kriston Intim Torna nőknek Vélemények

 • Ferencné - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon hasznos volt a tanfolyam, már valamelyest érzem a jótékony hatását. Bea maximálisan igyekezett átadni a tudást, a többi már rajtam múlik. Köszönöm a lehetőséget.

 • Szilvia - Kriston Intim Torna nőknek

  Örülök, hogy részt vettem a tréningen, nagyon hasznos információkat és módszereket kaptam hogyan legyünk még egészségesebbek testileg és lelkileg is. Köszönöm szépen!

 • Ildikó - Kriston Intim Torna nőknek

  Azért jelentkeztem erre a tréningre, mert olyan helyen szerettem volna megtanulni a gyakorlatokat, ahol igazán hozzáértő tréner segít a tanulásban. Bea igazán empatikus, figyelmes, hatalmas tudással rendelkező közvetlen személyiség, aki tudását vidámsággal és lelkesedéssel adta át nekünk. Tabuk nélkül tudtunk beszélgetni és kérdezni a tanfolyam során. Hozzásegített bennünket ahhoz, hogy jobban megismerjük a saját testünket és önmagunkat, és mellette rengeteg jótanáccsal is ellátott bennünket. Nagyon örülök, hogy részt vettem ezen a képzésen, és bátran ajánlom minden nőtársamnak. Hálás köszönet Beának a tanfolyamért.

 • Szilvia - Kriston Intim Torna nőknek

  Igazán jó élmény volt ez a 12 óra Beával. Nagyon tetszett, hogy nem csak gyakorlati, hanem mentális segítséget is kaptunk. Mindenkinek csak ajánlani tudom ☺️! Mostantól rajtam múlik ☺️. Köszönöm a hétvégét elsősorban Beának, aki nagyszerű volt , és a csapatnak is , remek hangulatban telt.

 • Réka - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon hasznosnak találtam, a trénerem a gyakorlatok mellett sok hasznos, a mindennapi életben jól használható tanácsot is adott. Az emberi történetek pedig tanulságosak voltak. Nagyon hasznos lett volna, ha már iskolás korban hallok a testemhez való ilyenfajta hozzáállásról. Köszönöm, hogy részt vehettem, és közben jól is éreztem magam! Réka

 • Magdi - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon tetszett a tréning!

 • Anna - Kriston Intim Torna nőknek

  Kedves Andrea és Kedves Bea! Nagyon örülök, hogy lehetőségem volt részt venni a KIT tréningen. Sok hasznos információval lettem gazdagabb, Andelic Beatrix élvezetes előadása, lenyűgöző személyisége, kedvessége, és elsősorban kiemelkedő szakmai tudása által. A tréning egyedi, és nagyon különleges volt, jó hangulatban telt el. Az itt tanultak alapján megteszek mindent, hogy az életminőségem javuljon, és hogy a kilátásba helyezett hólyagsérv műtétet el tudjam kerülni. További sok sikert és kitartást kívánok a munkátokhoz! Üdvözlettel és köszönettel: Samuné Mihalik Anna

 • Éva - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon jo hangulatban telt a tanfolyam, jol éreztem magam, remélem sok mindent sikerül elsajátitani amiket hallottam és a gyakorlatokkal javulni fog a jelenlegi àllapotom.Köszönöm.

 • Erzsébet - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon örülök hogy eljutottam az alaptanfolyamra, jól éreztem magam. Bea nagyon jól elmondta hogy mit miért és hogyan. A többi úgy gondolom rajtam múlik, de azr is tudom ha elakadok akkor van kihez fordulni. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm, hálás vagyok hogy ott lehettem. Zsóka

 • Imréné - Kriston Intim Torna nőknek

  Bea az első pillanattól sok pozitív energiát sugallt felénk. Felkészült, rutinos, közvetlen előadó. Rengeteg tabunak számító témát érintett, így más szemszögből látom a nőiességet. A tanultak alapján szeretnék változtatni életmódomon. Sok gyakorlással remélem sikerül műtétem hatásának megtartása. Tetszett, hogy nem volt kötelező megosztani magunkról semmilyen információt. Fizikailag és lelkileg is élménnyel töltött fel. Minden nőtársamnak ajánlani tudom.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?