Gellér Dávid

Telefonszám: +36-20-911-2910

Budapest, EGYÉNI TANFOLYAMRA JELENTKEZÉS ITT
Magyarország * Budapest , *


Budapest, CSOPORTOS TANFOLYAM, Kriston Egészségműhely
Magyarország 1061 Budapest , Király u. 14. I.emelet, 80-as kapucsengő
Budapest, EMKE irodaház, első emeleti konferenciaterem
Magyarország 1072 Budapest , Rákóczi út 42.

2009-ben találkoztam először a Kriston módszerrel, férfimeddőségben érintettként.

Meggyőző hatékonyságát megtapasztalva elhatároztam, hogy megtanulom tanítani a módszert azoknak, akik felelősséget éreznek altestük helyes működéséért, és tesznek is érte.

Kétgyermekes apaként tudom, jól döntöttem.

Egy komplex egészségügyi modul(anatómia, kórélettan), és a Kriston Intimtorna trénerképzés sikeres elvégzésével 2011 őszén kezdtem el tanítani a módszert, kortól, és nemtől függetlenül.

Svéd- és közérzetjavító masszőrként is tevékenykedem, továbbá folyamatban vannak Flexit torna, és FDM terápia tanulmányaim.

A Kriston módszer, egy út. Tanulás. Rendszerszemléletű.                                                                                                                                                                     

Tudatos, figyelemirányított izommozgatások, érzelmi forgatókönyvvel, szokások áthangolásával megtámogatva.                                                                                                Belekarcoljuk az elmébe a tananyagot, a rendszeres gyakorlással pedig bevésődik.                                                                                                                                                       Olyan információkat adunk, amelyeket a Kriston módszer elindítása óta eltelt 37 év tapasztalataiból gyűjtöttünk tanítványok élettörténeteiből, és azoknak a kiváló szakembereknek az általános tapasztalataiból, akikkel együttműködtünk/működünk, továbbá saját érintettségből is.   

Egyéni, és csoportos tanfolyamot is tartok Budapesten, és környékén, folyamatos jelentkezésekkel nőknek, férfiaknak, időseknek, fiataloknak egyaránt.

Az egyéni tanfolyamra házhoz megyek, előzetes írásbeli egyeztetés(intimtornazz@gmail.com), vagy telefonon történő megbeszélés (+36209112910)alapján.

A csoportos tanfolyamra érdemes hozni kényelmes csereruházatot, és igény szerint némi elemózsiát. Derékaljat, gyakorlást segítő feladatsort biztosítok. A helyszínen részvételi nyilatkozat, és az személyre szabott gyakorlatsor összeállításához szükséges anonim kérdőív kitöltésével kezdjük a tanfolyamot. Csoportos "ki, melyik nyílása miatt jött" beszélgetés nem lesz, én beszélek, mégpedig sokat, mert telepatikusan még nem megy át a szükséges információ. Természetesen az esetlegesen felmerülő kérdésekre legjobb tudásom szerint válaszolok.

 

Várom jelentkezését!

 

További információk a honlapomon: intimtornazz.hu

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna férfiaknak 2024.05.25 09:00 - 15:00
2024.05.26 09:00 - 15:00
Budapest
CSOPORTOS TANFOLYAM, Kriston Egészségműhely
1061 Budapest Király u. 14. I.emelet, 80-as kapucsengő
55 000 Ft Megtelt
Kriston Intim Torna férfiaknak 2024.06.15 09:00 - 15:00
2024.06.16 09:00 - 15:00
Budapest
CSOPORTOS TANFOLYAM, Kriston Egészségműhely
1061 Budapest Király u. 14. I.emelet, 80-as kapucsengő
58 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna férfiaknak 2024.07.27 09:00 - 15:00
2024.07.28 09:00 - 15:00
Budapest
CSOPORTOS TANFOLYAM, Kriston Egészségműhely
1061 Budapest Király u. 14. I.emelet, 80-as kapucsengő
58 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna férfiaknak 2024.08.24 09:00 - 15:00
2024.08.25 09:00 - 15:00
Budapest
CSOPORTOS TANFOLYAM, Kriston Egészségműhely
1061 Budapest Király u. 14. I.emelet, 80-as kapucsengő
58 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
EGYÉNI TANFOLYAMRA JELENTKEZÉS ITT
* Budapest *
90 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
EGYÉNI TANFOLYAMRA JELENTKEZÉS ITT
* Budapest *
90 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
,
, , , , T Ö R Ö L V E
, , ,
0 Ft Elérhető Jelentkezem Információ

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Intim Torna férfiaknak
Kriston Intim Torna férfiaknak
Megnézem
Kriston Diákprogram
Kriston Diákprogram
Megnézem
Kriston Kislányoknak
Kriston Kislányoknak
Megnézem
Kriston Lány Diákprogram
Kriston Lány Diákprogram
Megnézem
Kriston Fiú Diákprogram
Kriston Fiú Diákprogram
Megnézem
Kriston Kisfiúknak
Kriston Kisfiúknak
Megnézem

Kriston Intim Torna férfiaknak Vélemények

 • László

  Gellér Dávid maximális felkészültsége, alapossága mellett a humor is egy aduász. Oldott, bizalmi légkörben zajlott a foglalkozás, ahol semmilyen feszengés nem volt jelen, tabuk nélkül lehetett bármiről beszélni, kérdéseket feltenni. Szemléletes, jó példákat hoz és a gyakorlatok elvégzése közben is tudatosan vezeti a hangjával a folyamatot. Talán a legnagyobb siker az, hogy a képzés végére olyan izmokat is sikerült külön-külön, sőt felváltott oldalanként is (!!!) mozgatnom, amelyekről korábban -kis túlzással-szinte nem is tudtam, hogy léteznek.:) Minden férfitársamnak ajánlom, mert nem elég az egészségbe vetett hit, ha nincs cselekedet a hit mellett!!

 • Krisztián - Kriston Intim Torna férfiaknak

  48 évesen kíváncsiságom vezetett a Király utcába. 2 nap alatt annyit tudtam meg magamról, amit álmomban sem gondoltam. Hogy megbántam-e? Ellenkezőleg, azt kívánom, bárcsak jóval korábban ismertem volna meg a módszert. Ha tehetném, tizenévesen (vagy még korábban) kérném ezt az "ÉBRESZTŐ!" típusú élményt :-) Dávid tapasztalata, tudása az "uhh", "aha" és "azanyja" érzéseket felváltva keltette bennem :-) A légkör, amit megteremtett a foglalkozás alatt bátorságot adott ahhoz, hogy meg tudjuk fogalmazni, nyíltan tudjunk beszélni nehézségeinkről. Érti és jól kezeli különbözőségeinket, tiszteletben tartja a másságot, érthető válaszokat ad problémáinkra, kérdéseinkre. Előadása őszinte, kendőzetlen, tabuktól mentes, tudása a témában számomra megkérdőjelezhetetlen.

 • József - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Vicces volt 7 férfi két napig összezárva úgy, hogy a legnagyobb természetességgel beszélünk olyan intim témákról, amikről férfiak általában nem szoktak, ..... mert hát, egy férfi ilyenekről nem beszél! Ugye!? Hála Dávidnak, mégiscsak mindenki szépen megnyílt és lám, előkerültek a problémák, a gondok és láss csodát, mégis beszéltünk róluk. Jókat röhögtünk azon, hogy "Mi van? Mit húzok jobbra és mit balra? Masni???? Hát azt meg hogy? Na ne röhögtessetek már" Aztán, hmmm.....ott fekszel, Dávid instruál és egyszer csak hopp, meg van a masni. Basszus érzem ahogy összehúzódik....az jobbra ez meg balra. Zseniális! Köszönjük Dávid és természetesen Andi, hogy megtudhattam, tudok úgy masnit kötni, hogy közben a kezem a földön van. Egyetlen percét sem bántam meg ennek a két napnak és máris elkezdtem hirdetni! Fantasztikusak vagytok!

 • Attila - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Az elmúlt hétvégi "Kriston Intim Torna férfiaknak" tanfolyamon vettem részt Gellér Dávid tréner vezetésével. Dávid felkészültsége fantasztikus és a stílusa, közvetlensége lenyűgöző. A hangulat is kiváló volt. Rendkívül hasznos tudást szereztem! Jó szívvel ajánlom mindenkinek.

 • András Marcell - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Nagyon hasznos és értékes tréning!

 • Ottó - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Kedves Mindenki! Remek volt a hétvégi tanfolyam, nagyon sokat kaptunk Dávidtól emberileg, szellemileg és a tanfolyam révén testileg is, hiszen minden izmot sikerült megmozgatni. Nagyon szépen köszönök Neki mindent! Nagy Ottó

 • Csaba - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Remek befektetés az egészségünk megőrzésének céljából. Dávid érthetően adta át a torna lényegét, aminek technikai kivitelezése gyakorlás során elsajátítható.

 • Attila - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Érdekes és hasznos tréning..

 • Paolo - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Két napos tréningben vettem részt. Nem volt külön várakozásom, bár képzelhettem, hogy hasznos lehet. A barátnőm nói tréningben vett részt, és már beszéltünk, hogy érdemes lenne kipróbálni, elsősorban a nagy (oriási) prósztatám miatt, amely sok gondot okozhat. Több orvosom mondta már, hogy nagyon érzékeny vagyok, és ez pontosan tükrüződött a két napon. A tréner sok mindenről beszélt, nyugalommal, valahogyan „hangsólyozva" az ilyen dolgok természetes jellegét. Ez már nekem szokatlannak tűnt: olasz vagyok, és Olaszországban a beszéd intim és szexuális dolgokról másképpen folyik. Részben fájdalmas az egész, annyi minden jött ki a lelkemből... Biztos hatott, a módszer nagyon jól van felépítve. Szerintem már érezni (egy hét után) a hatása a prósztata működésén, remélem majd lesz a szexuális életemben is. Ennyit mondanám, hogy két napos tréning esetén talán túl sok a tizenkét óra, volt benne némi „üres” pillanat, ahol talán kevésbé konkrét a beszéd. De attól is adható, hogy a csoport tényleg mindig jól reagált (a tréner szerint, de tényleg az tapasztalni).

 • Gyula - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Az oktató közvetlen és segítőkész volt. A tanfolyam nagyon hasznos volt. Sajnálom, hogy korábban nem tudtam róla.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?