Juhász Józsefné Marika

Telefonszám: 06 70 629 3153

Hatvan, Szinesház
Magyarország 3000 Hatvan , Nagy Lajos király u. 1.


Hatvan, Válas(sz)Tér
Magyarország 3000 Hatvan , Nagy Sándor u. 4.


Juhász Józsefné Marika vagyok.

 Magamról elmondhatom, hogy egy gyönyörűen szép és egyben nehéz hivatás elkötelezettje vagyok, ez pedig az egészségügy. Már 10 éves korom óta tudom, hogy nekem ezen az úton kell tovább haladnom. Ápoltam csecsemőket, felnőtt beteg embereket, életeket mentettem, részese lehettem számtalan születő csodának, mint anaesthesiológus asszisztens. Az elméleti, gyakorlati tudásomat 1989-től volt, van lehetőségem átadni, mint egészségügyi szakoktató, amit kiegészítettem önismereti, kommunikációs, mentálhigienes képzéssel, készségfejlesztéssel, amit a Magyar Pszichiátriai Társaság Személyközpontú Pszichoterápiás Egyesülete és a Heves Megyei Pedagógiai Intézet támogatott, szervezett.

A Kriston Intim Tornával –kb.1997-ben találkoztam először egy rádiós interjú kapcsán ahol Kriston Andrea a módszer megálmodója, beszélt a torna hatékonyságáról. Már akkor éreztem, hogy erről nekem többet kell tudnom és 1999/2000-ben kézhez vehettem a tréneri tevékenységről szóló tanúsítványt. Fontos  ahhoz, hogy megkapjam és továbbra is trénerként dolgozhassak,  a módszert tisztelve kellett és kell tevékenykedni, ahhoz, hogy a torna megőrizze hitelességét, tisztaságát, eredményességét és tovább tudjon fejlődni.

A személyiségemből /vagy a Kos jegyből/ adódóan én szeretem a kihívásokat, mert ott megélhetem a bennem lévő kreativitások sokaságát,a Kriston Intim Torna   ilyen terület. A Kriston-módszer 38 éve létezik, fejlődik, kezdetben sok ellenállásba ütközött, de ma már SZAKORVOSOK ÁLTAL TÁMOGATOTT,  Nemzetközileg elismert, Egészségnevelő módszer.

Sikertörténeteim: pl.:

A sikertörténeteimet bővíteném egy 6 éves kisfiú történetével. A kis kliensem kb. másfél éve küszködött vizelet megtartási problémával. A Kriston  módszer megtanulásával,alkalmazásával ,szorgalmával elérte azt, hogy már kb. hat hete  a naci száraz.

legújjabb sikertörténetként élem meg azt, hogy sikerült levizsgáznom  a Kriston diák programból, ami nagy segítség  az érintett gyermeknek, szülőnek, pedagógusnak egyaránt,

_   a  középiskolában beszélhetek olyan  témáról, amelyek  csapdaként vannak jelen a kamaszok, fiatalkorúak életében,

_  a második gyermekét váró anyuka a módszer elsajátításával, alkalmazásával elkerülte a gátmetszést, ami erősíti  az Önértékelését,

_  a prosztata  műtéten átesett  vendégem vizeletmegtartási problémája megszünt, önértékelése pozitív irányban változott, és a tornán kapott pszichés támogatás hatására sokat javult a feleségéhez fűződő viszonya,

_ a torna elsajátítása, gyakorlása, pszichés támogatása hozzásegítette a kliensemet az anyai örömök megéléséhez,

_ a fiatal, ÉN azonosságot megélni képtelen anyuka, aki mögött ott volt egy zsarnokoskodó a NŐT nem tisztelő férj, a foglalkozás után nem sokkal meghozta  a döntést, ami visszaadta szabadságát, hitét,

/Azóta a volt vendégem a két gyönyörű lányával boldogan kiegyensúlyozottan éli a kis életét. A legutolsó találkozásunkkor azt mondta, hogy a válással kapcsolatos hatások elviselése nagyon nehéz, és igen fájdalmas volt, de ennek ellenére nem bánta meg döntését./

Fontos! - én házasságpárti vagyok, de ha a házasság megmentése mindenféle próbálkozás ellenére nem sikerül, akkor meg kell hozni a fájdalmas lépést, mert különben lehúz a mélybe és elveszünk a mocsárba./

_ az is siker, amikor a módszer hatékonyságáról beszélek,  és látom az arcokon  hogy valami ott legbelül megmozdul, a hallottak  ösztönzik őt arra hogy változtasson és a hátán lévő hátizsákból, előbb vagy utóbb kirakja azt, amire már nincs szüksége.                                                                                                                                                                                                             

Várom kortól és nemtől függetlenül vendégeimet, akik az életükben pozitív változást szeretnének elérni:

                                                                    Juhász Józsefné Marika

                                                                          06 70 629 3153

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek 2024.04.13 09:00 - 13:00
2024.04.20 09:00 - 13:00
2024.04.27 09:00 - 13:00
Hatvan
Szinesház
3000 Hatvan Nagy Lajos király u. 1.
46 000 Ft Elkezdődött
Kriston Intim Torna férfiaknak 2024.04.13 16:00 - 20:00
2024.04.20 16:00 - 20:00
2024.04.27 16:00 - 20:00
Hatvan
Szinesház
3000 Hatvan Nagy Lajos király u. 1.
46 000 Ft Elkezdődött
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Hatvan
Szinesház
3000 Hatvan Nagy Lajos király u. 1.
56 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Hatvan
Szinesház
3000 Hatvan Nagy Lajos király u. 1.
56 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Intim Torna férfiaknak
Kriston Intim Torna férfiaknak
Megnézem
Kriston Diákprogram
Kriston Diákprogram
Megnézem
Kriston Kislányoknak
Kriston Kislányoknak
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem
Kriston Lány Diákprogram
Kriston Lány Diákprogram
Megnézem
Kriston Fiú Diákprogram
Kriston Fiú Diákprogram
Megnézem
Kriston Kisfiúknak
Kriston Kisfiúknak
Megnézem

Kriston Intim Torna nőknek Vélemények

 • Karolina - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon örülök, hogy a weboldalon keresztül eljutottam Juhászné Marikához Hatvanban. Az órákon alaposan elmagyarázta a gyakorlatokat és sokat segített a feladatok elsajátításában. A gyakorlatokon kívül, kitért a lelki okokra és önmagunk megismerésére, ami sokat segített a kialakult probléma megoldásához. A tanfolyam alatt kialakult egy problémám, amit megosztottam vele és igyekezett segíteni a megoldásában. Nagyon örülök, hogy megismertem és bármikor kereshetem a jövőben, ha problémám adódna.

 • Róbertné - Kriston Intim Torna nőknek

  Marika egy végtelen aranyos,kedves,türelmes nő. Nem csak testileg kaptam felkészítést a problémám orvoslására,de lelkileg is támogatást éreztem.Nagyon sok pozitív változás történt az életemben a torna óta,mindenkinek csak ajánlani tudom.

 • Dóra - Kriston Intim Torna nőknek

  Remek élmény volt nem csak testileg de lelkileg is.Vèlemènyem szerint minden nőnek szüksége lenne a trèning elsajátítására. Teljes szívemből ajánlom az oktatómat azok részére akik valamilyen problémával küzdenek ezen a területen, hiszen nagy szakmai és egészségügyi tapasztalattal,odaadással és kedvességgel végzi a munkàjàt. Köszönöm :)

 • Hajdu

  A tréning gyakorlatias, szórakoztató és rendkívül megdöbbentő a változás.

 • Judit - Kriston Intim Torna nőknek

  Marika vidám , barátságos, kiegyensúlyozott személyiségével már az első pillanatban meggyőzött arról, hogy jó helyen vagyok. A kezdeti bizonytalanságomat könnyedén feloldotta. Minden szava kincs volt számomra. A tréning kellemes hangulatban telt, érthető módon, fokozatos rávezetéssel sajátíthattam el a megfelelő technikákat és az egyénre szabott edzésemet. A tanfolyam egészén éreztem a biztos szakmai tudást, mellyel trénerem rendelkezett. A gyakorlati tapasztalatok mellett mind elméleti, mind pedig lelki megerősítést is kaptam, melyet a hétköznapjaim során is kamatoztathatok. Örülök, hogy belevágtam! Örülök, hogy rátaláltam erre a módszerre és Marikára!

 • Anna

  Marika nagyon kedves és alapos volt, mindent elmagyarázott a legutolsó részletig, hogy mit, miért és hogyan csináljuk. Biológus vagyok, így elég sok dolgot tudok, de a magyarázatok még így is érdekesek és igencsak kielégítőek voltak. Imádtam hozzá járni, minden napomat bearanyozta a kisugárzásával, történeteivel és a türelmével, hiszen harmincsok hetes kismamaként már eléggé nehezen mozogtam, nem is minden feladatot tudtam megcsinálni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 • Katalin - Kriston Intim Torna nőknek

  A tornát elsősorban megelőzés céljából, illetve a torna során mozgosítható energiák aktivizálása céljából szerettem volna elsajátítani, ami már rögtön az első alkalommal nagyon szépen meg is mutatta magát. Hálás köszönettel tartozom Marikának, aki ezt egy nagyon kellemes, közvetlen hangulatú közegben tette ezt lehetővé. Ez a torna tényleg egy nagyon különleges dolog, és nagyon is működik és kihat a női energiákra és kreativitásra is, aminek a megélése a mai világban különösen fontos. Mivel „mindenki viszi a saját batyuját”, ezt nem lehetett volna úgy végig csinálni, ha Marika személye nem sugároz bizalmat, biztonságot valamint megfelelő szakmai tudást, amiben nyugodtan meg lehet nyílni ennek a folyamatnak, mert igenis az életünk elemi része, érdemes beépíteni a napi rutinba a torna gyakorlását, mert nagyon sok területen megmutatja a pozitív hatását.

 • Boglárka - Kriston Intim Torna nőknek

  A tréning minden alkalmát nagyon élveztem, örülök, hogy elsajátíthattam a módszert és egy ilyen rugalmas, tájékozott trénert találtam, akivel interaktívan lehetett személyes kérdéseket is megvitatni. Tanácsaival, szemléletes példáival sok motivációt adott arra, hogy minden nap hosszú távon is gyakoroljam a tréninget. Jó érzés, hogy nemcsak fizikailag edzem az intim részeket, hanem mivel naponta percekig rájuk fókuszálok, el is képzelem, ahogy dolgoznak, egyre "barátibb" a viszonyom e területtel. Szeretettel, gondoskodással gondolok a gát területére és nemcsak funkcionáló, "ismeretlen" területként. A párom 3 hét tornázás után szeretkezés közben azt mondta, hogy "imád", sokkal intenzívebb az érzés. Hálás vagyok!

 • Anita

  Marikával a lehető legnagyobb mértékben meg voltam elégedve, kiváló és türelmes tréner.

 • Anett - Kriston Intim Torna nőknek

  Marika nagyszerű és türelmes oktató, nem mellékesen nagyin kedves és segítőkész. A tanfolyam során a feltett kérdésekre maximálisan választ kaptam. Az elmélet kiegészítése a gyakorlati tapasztalatokkal nagyban segített elképzelni és megérteni a feladatokat. Csak ajánlani tudom, felkészült és profi oktató. Örülök, hogy nála tanulhattam meg a tanfolyam anyagát.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?