Juhász Józsefné Marika

Telefonszám: 06 70 629 3153

Hatvan, Szinesház
Magyarország 3000 Hatvan , Nagy Lajos király u. 1.


Hatvan, Válas(sz)Tér
Magyarország 3000 Hatvan , Nagy Sándor u. 4.


Juhász Józsefné Marika vagyok.

 Magamról elmondhatom, hogy egy gyönyörűen szép és egyben nehéz hivatás elkötelezettje vagyok, ez pedig az egészségügy. Már 10 éves korom óta tudom, hogy nekem ezen az úton kell tovább haladnom. Ápoltam csecsemőket, felnőtt beteg embereket, életeket mentettem, részese lehettem számtalan születő csodának, mint anaesthesiológus asszisztens. Az elméleti, gyakorlati tudásomat 1989-től volt, van lehetőségem átadni, mint egészségügyi szakoktató, amit kiegészítettem önismereti, kommunikációs, mentálhigienes képzéssel, készségfejlesztéssel, amit a Magyar Pszichiátriai Társaság Személyközpontú Pszichoterápiás Egyesülete és a Heves Megyei Pedagógiai Intézet támogatott, szervezett.

A Kriston Intim Tornával –kb.1997-ben találkoztam először egy rádiós interjú kapcsán ahol Kriston Andrea a módszer megálmodója, beszélt a torna hatékonyságáról. Már akkor éreztem, hogy erről nekem többet kell tudnom és 1999/2000-ben kézhez vehettem a tréneri tevékenységről szóló tanúsítványt. Fontos  ahhoz, hogy megkapjam és továbbra is trénerként dolgozhassak,  a módszert tisztelve kellett és kell tevékenykedni, ahhoz, hogy a torna megőrizze hitelességét, tisztaságát, eredményességét és tovább tudjon fejlődni.

A személyiségemből /vagy a Kos jegyből/ adódóan én szeretem a kihívásokat, mert ott megélhetem a bennem lévő kreativitások sokaságát,a Kriston Intim Torna   ilyen terület. A Kriston-módszer 38 éve létezik, fejlődik, kezdetben sok ellenállásba ütközött, de ma már SZAKORVOSOK ÁLTAL TÁMOGATOTT,  Nemzetközileg elismert, Egészségnevelő módszer.

Sikertörténeteim: pl.:

A sikertörténeteimet bővíteném egy 6 éves kisfiú történetével. A kis kliensem kb. másfél éve küszködött vizelet megtartási problémával. A Kriston  módszer megtanulásával,alkalmazásával ,szorgalmával elérte azt, hogy már kb. hat hete  a naci száraz.

legújjabb sikertörténetként élem meg azt, hogy sikerült levizsgáznom  a Kriston diák programból, ami nagy segítség  az érintett gyermeknek, szülőnek, pedagógusnak egyaránt,

_   a  középiskolában beszélhetek olyan  témáról, amelyek  csapdaként vannak jelen a kamaszok, fiatalkorúak életében,

_  a második gyermekét váró anyuka a módszer elsajátításával, alkalmazásával elkerülte a gátmetszést, ami erősíti  az Önértékelését,

_  a prosztata  műtéten átesett  vendégem vizeletmegtartási problémája megszünt, önértékelése pozitív irányban változott, és a tornán kapott pszichés támogatás hatására sokat javult a feleségéhez fűződő viszonya,

_ a torna elsajátítása, gyakorlása, pszichés támogatása hozzásegítette a kliensemet az anyai örömök megéléséhez,

_ a fiatal, ÉN azonosságot megélni képtelen anyuka, aki mögött ott volt egy zsarnokoskodó a NŐT nem tisztelő férj, a foglalkozás után nem sokkal meghozta  a döntést, ami visszaadta szabadságát, hitét,

/Azóta a volt vendégem a két gyönyörű lányával boldogan kiegyensúlyozottan éli a kis életét. A legutolsó találkozásunkkor azt mondta, hogy a válással kapcsolatos hatások elviselése nagyon nehéz, és igen fájdalmas volt, de ennek ellenére nem bánta meg döntését./

Fontos! - én házasságpárti vagyok, de ha a házasság megmentése mindenféle próbálkozás ellenére nem sikerül, akkor meg kell hozni a fájdalmas lépést, mert különben lehúz a mélybe és elveszünk a mocsárba./

_ az is siker, amikor a módszer hatékonyságáról beszélek,  és látom az arcokon  hogy valami ott legbelül megmozdul, a hallottak  ösztönzik őt arra hogy változtasson és a hátán lévő hátizsákból, előbb vagy utóbb kirakja azt, amire már nincs szüksége.                                                                                                                                                                                                             

Várom kortól és nemtől függetlenül vendégeimet, akik az életükben pozitív változást szeretnének elérni:

                                                                    Juhász Józsefné Marika

                                                                          06 70 629 3153

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek 2024.06.22 09:00 - 15:00
2024.06.29 09:00 - 15:00
Hatvan
Szinesház
3000 Hatvan Nagy Lajos király u. 1.
46 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Hatvan
Szinesház
3000 Hatvan Nagy Lajos király u. 1.
56 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Hatvan
Szinesház
3000 Hatvan Nagy Lajos király u. 1.
56 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Intim Torna férfiaknak
Kriston Intim Torna férfiaknak
Megnézem
Kriston Diákprogram
Kriston Diákprogram
Megnézem
Kriston Kislányoknak
Kriston Kislányoknak
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem
Kriston Lány Diákprogram
Kriston Lány Diákprogram
Megnézem
Kriston Fiú Diákprogram
Kriston Fiú Diákprogram
Megnézem
Kriston Kisfiúknak
Kriston Kisfiúknak
Megnézem

Kriston Intim Torna férfiaknak Vélemények

 • Krisztián - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Kedves Marika! Nagyon hasznos volt a tréning, remekül vittél végig az àltalam eddig nem is ismert izmaim felfedezésében. Nagyon kellemes hangulatot teremtettél és teljes biztonságban éreztem magam a fogalkozások alatt. Egy nagy adag inspirációt kaptam tőled, hogy végre foglalkozzak a testemmel. Örülök, hogy megismertelek.

 • János - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Kedves Marika! Egy kicsit bizonytalanul fogadtam el ezt a tréninget, de a foglalkozások elkezdése után kellemesen csalódtam, és ez elsősorban Juhászné Marikának köszönhető. Közvetlensége, kiváló előadókészsége, elméleti és tárgyi tudása lebilincselő. Órákon keresztül -közel nyolcvan évesen- tudtam figyelni és végezni a gyakorlatokat. A hatás már érezhető. Eúton is köszönöm Marika segítséget. Jó egészséget és további sikeres munkát kívánok. Köszönettel és üdvözlettel Bódi János.

 • Péter

  Sokat segített a prosztata sugárkezelés utáni, inkontinencián.

 • József

  Nagyon hasznosnak találtam a tanfolyamot, az oktató Marika kedves, közvetlen személyiség. Mindennap végzem a tornát, segít a problémáim kezelésében. Köszönettel: Szilágyi József

 • Csaba - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Először a könyvet vettem meg.A tanfolyamon részletesebben ,érthetőbben magyarázták el a gyakorlatokat .Emelett még +ismereteket is átadtak.A végén pedig személyre szabottan kaptam meg a gyakorlatsort.Maximálisan meg vagyok elégedve a tanfolyammal.

 • Gábor - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Elégedett voltam a tanfolyammal mind az előadó mind a tartalom tekintetében. Köszönöm.

 • Zsolt - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Kedves Andrea! A tréning nagyon érdekes, számomra kifejezetten “kikapcsoló”, megnyugtató volt, amit nem is vártam tőle. Ehhez hozzájárult a tréner (Marika) kedvessége, közvetlensége, továbbá a kis csoportos szervezés. (Ketten, a barátommal vettünk részt.) Nagyon jól jött nekem ez a nem várt hatás, mivel épp egy extrán stresszes életszakaszban vagyok. Az előzőekben leírt plusszon túl, természetesen sokat tanultunk. Fizikai és pszichés megközelítéseket is, összefüggéseikben. Innentől rajtunk múlik a teljes siker. A módszerek, gyakorlat végrehajtási módok, azok felépítése jól “átjöttek”, érthetők voltak. Számomra a fő üzenet, hogy az agyban dől el minden, és nyilván a test, psziché, egészség harmoniájának fontossága. Végezetül, hogy legyen kritika is, talán még azt tudnám megemlíteni, hogy Marika mintha picit izgult volna, hogy férfi tornát kell tartani. :) említette is, hogy általában kevésbé jellemző a férfiak részvétele. Ebből fakadóan pedig előfordult, hogy picit szétesett a mondandó. Összességében teljesen elégedetten távoztam! Köszönöm!

 • Zoltán

  Hosszasan gondolkodtam mielőtt értékelésre adtam volna magam, de ezzel együtt nem lett összeszedettebb a véleményem: összességében jónak és hasznosnak éreztem a képzést, bár (mint utólag kiderült) már akkor is eléggé beteg voltam, és ez a betegség rányomta a bélyegét ezekre a napokra (is). Anatómiailag nagyon erős és összeszedett volt a tréning, a módszerek átadására is kellő hangsúly lett fektetve. Ahol egy kis gyengeséget éreztem az a spirituális megalapozottság és tartalom. Ez egy kicsit eklektikus volt, valamint eresztény kultúrkörben élő emberként nagyon hiányzott a keresztény körből vett példák és megalapozások. (Pedig hát vannak) Összességében köszönöm szépen a lehetőséget! Zoli

 • István

  A torna remek volt, rámutatott milyen izmokat kell megmozgatni hogy a probléma többé ne legyen probléma. Marika nagyon ügyesen odaadóan végezte feladatát, talán egy pici gond az hogy túl sok mindent akart egyszerre nekünk átadni és ezáltal sokat csapongott, amit néha nehéz volt követni. Véleményem szerint túl sok volt az elméleti rész, több időt kellene tölteni a gyakorlati résszel. A feladatukhoz mely nagyon jó és bölcs, sok sikert kívánok, és kívánom minél több ügyfelük legyen.

 • Zoltán

  Nagyon örülök, hogy részt vettem a tréningen. Oldott hangulatban zajlott a feladatok elsajátítása és közben sok fontos lelki eredetű problémát is átbeszéltünk.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?