Liszkainé Csipszer Melinda

Telefonszám: +36 20 527 2350

Budapest, Budapest és környéke
Magyarország 0000 Budapest , Helyszín megbeszélés szerint


***, Online
Magyarország *** *** , ***
Budapest, inSpirál Stúdió (XIV. ker. Örs vezér tere)
Magyarország 1148 Budapest , Bánki Donát u. 60-62.

A Kriston Intim Torna olyan tudást ad, melyhez az előző generációk nem juthattak hozzá. Az inkontinencia, szervi süllyedések, menstruációs görcs, gátmetszés csak néhány példa, amiről legtöbben azt gondolták, hogy természetszerűleg hozzátartoznak a női lét adott szakaszaihoz, megtapasztalásukig általában gyanútlan is volt az ember.

Két kisgyermek édesanyja vagyok. A Kriston Intim Torna azért ragadott magával, mert saját bőrömön tapasztaltam a hatását. Életminőségünket határozza meg, hogy alhasi szerveink, valamint izmaink ezen a tenyérnyi területen milyen állapotban vannak. A tudatos alhasvédelemhez, a gátizmok, gáti erek, szövetek védelméhez kapsz a Kriston Intim Torna tréningen hasznos ismereteket, egyedülálló mozgásanyagot.

A Kriston Intim Torna kuriózuma egyrészt, hogy olyan mozgásanyagon keresztül mutatja meg a gátizmok hatékony edzésének módját, melyet mindenki el tud sajátítani, akinek ép a medencefenék beidegzése - életkortól, előképzettségtől függetlenül. Tehát nem csak rámutat arra, hogy szükséges edzeni ezeket az izmokat ahhoz, hogy be tudják tölteni záró- és tartófunkciójukat, hanem nagyon egyértelműen rá is vezet arra, hogy ezt hatékonyan hogyan csináld. Biztonságos, közvetlen közegben, fesztelenül tanítja meg ezt a különleges mozgást sajátos módon. (Ruhástól tornázunk, nem ér hozzá senki senkihez, nem mondja el senki, mivel érkezett - egy anonim kérdőív alapján kapsz egyéni gyakorlatsort a végén.) A Kriston Intim Tornával átlagban 132%-kal nő a gáti szorítóerő 10 hét alatt.

Mivel érzelmekkel erőteljesen átszőtt területről van szó, a tréningenk érzelmi része is van, mely jelentősen hozzájárul önismeretünk elmélyítéséhez, önértékelésünk növekedéséhez, valamint a torna hatékonyságához is. A tapasztalat az, hogy többet kapsz, mint amiért jössz. Olyan érzelmi utazásban lesz részed, hogy a tanfolyam után felszabadultabban mész haza, és azt fogod érezni: a változás elkezdődött Benned, és ez a változás előre visz.

Hozzám Kriston Intim Torna nőknek tanfolyamra jelentkezhetsz  - akár csoportos, akár egyéni formában. 
Valamint Kriston Konzultáció nőknek félórás beszélgetésre is szeretettel várlak, ha átbeszélnéd mit, hogyan csinálj másképp, mert tréning óta megváltozott a helyzet (pl. várandós lettél, vagy azóta szültél).

Milyen tünetek esetén, illetve megelőzésükben javasolt a Kriston Intim Torna?

- vizelet-, szél-, székletmegtartási nehézségek,
- szervsüllyedések (méh, húgyhólyag, hógycső, végbél),
- aranyér,
- szülésre való felkészülés,
- szülés utáni regenerálódás,
- nehezen jön a baba,
- ciszta, mióma, endometriózis, PCOS, vaginizmus,
- visszatérő felfázás, hüvelygyulladás,
- menstruációs rendellenességek, görcs,
- intimitásbeli problémák,
- változókori tünetek

Az intimtorna kifejezést Kriston Andrea találta ki, és alkalmazta először saját módszerére. Ma már nincs névoltalom alatt... intimtorna bárki által oktatható, és mindenki azt oktat alatta, amit gondol. Saját bőrömön tapasztaltam, hogy mekkora külöbségek vannak intimtorna és intimtorna között. Többek között ezért is lettem Kriston tréner. Ne hagyd magad megtéveszteni! Válaszd az eredetit! A Kriston Intim Torna életminőséget javít. 

Szeretettel várlak a az alábbi lehetőségek közül bármelyik formában:

     Kriston Intim Torna nőknek - csoportos tanfolyam (kb. 12 óra): 49.000 Ft
     Kriston Intim Torna nőknek - egyéni tanfolyam online (kb. 6 óra): 65.000 Ft

     Kriston Intim Torna nőknek - egyéni tanfolyam személyesen (kb. 6 óra): 65.000 Ft + terembérlet
     Kriston Konzultáció nőknek - egyéni online beszélgetés (kb. fél óra): 6.000 Ft

 

KEDVEZMÉNYEK, DíJMENTES KONZULTÁCIÓ:

---> INGYENES ONLINE KONZULTÁCIÓ:

Ha szeretnéd átbeszélni, hogy miben és hogyan tud segíteni a Kriston Intim Torna, kérdésed van a tanfolyammal, a Módszerel kapcsolatban, akkor jelentkezz telefonon, emailben, facebook vagy instagram üzenetben egy 20 perces ingyenes online konzultációra.

---> BARÁTNŐ KEDVEZMÉNY:

Kriston Intim Torna nőknek csoportos tanfolyam árából ugyanarra az időpontra való jelentkezés esetén:

- amennyiben ketten vagy többen jelentkeztek, fejenként 4-4 ezer forint 

kedvezményt biztosítok. A kedvezmény érvényesítéséért jelentkezés után kérlek írj emailt - benne kettőtök/hármótok nevével.

---> ÚJRAKEZDŐK KEDVEZMÉNYE:

Néhány helyet minden tanfolyamomon biztosítok az újrakezdőknek FÉLÁRON. Nekünk nőknek a napi teendők mellett kihívás tud lenni, hogy akár ezt a néhány perces gyakorlást napi rutinná tegyük. Ha a kezdeti motiváció alábbhagyott, kezdd újra, mert mindig időszerű. Fontos, hogy csak azok tudnak ezzel a kedvezményes lehetőséggel élni, akik nálam jártak korábban Kriston Intim Torna nőknek tréningen, vagy Kriston Gyakorlóórán. Mivel a helyek korlátozottak, kérlek jelezd mielőbb, ha érdekel!

 

Keress bizalommal!

+36 20 527 2350
kitmelinda@gmail.com

https://www.facebook.com/LiszkaineCsipszerMelinda.KristonIntimTornaTrener

https://www.instagram.com/csipszermelinda_kristonmodszer/

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek 2024.05.25 09:00 - 15:00
2024.05.26 09:00 - 15:00
Budapest
inSpirál Stúdió (XIV. ker. Örs vezér tere)
1148 Budapest Bánki Donát u. 60-62.
49 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna nőknek 2024.06.22 09:00 - 15:00
2024.06.23 09:00 - 15:00
Budapest
inSpirál Stúdió (XIV. ker. Örs vezér tere)
1148 Budapest Bánki Donát u. 60-62.
49 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna nőknek 2024.07.06 09:00 - 15:00
2024.07.07 09:00 - 15:00
Budapest
inSpirál Stúdió (XIV. ker. Örs vezér tere)
1148 Budapest Bánki Donát u. 60-62.
49 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
***
Online
*** *** ***
65 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Konzultáció nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
***
Online
*** *** ***
6 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Gyakorlóóra nőknek
Kriston Gyakorlóóra nőknek
Megnézem
Kriston Kislányoknak
Kriston Kislányoknak
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem
Kriston Konzultáció nőknek
Kriston Konzultáció nőknek
Megnézem

Kriston Intim Torna nőknek Vélemények

 • Andrea - Kriston Intim Torna nőknek

  Melinda nagyon lelkiismeretes, nagy tudású és türelmes tréner. Hálás vagyok az útmutatásaiért, a sok vicces hasonlatért, ami befogadhatóbbá tette a hatalmas anyagot. Köszönöm!

 • Edina - Kriston Intim Torna nőknek

  Kedves Andrea! A hétvégén vettem részt életem első intim tornáján. Liszkainé Csipszer Melinda volt a tréner. Kicsit feszengve érkeztem, mivel nem tudtam mi vár rám. Melindának az előadása, tanítása olyan érzést keltett, mintha ezer éve ismernénk egymást. Érthető, felkavaró, megrázó, nyugtató, felismerő/ráismerő érzések indultak el bennem. Nagyon örülök, hogy részt vettem és hálás vagyok, hogy megtanulhattam az alapokat. Melinda nagyon hatásosan, lelkesen koordinált bennünket, szuper 2 nap volt! Pozitív élményt nyújtott számomra! Köszönöm szépen!

 • Nikoletta - Kriston Intim Torna nőknek

  Számomra a sok hasznos információn kívül a saját testünkről, lelki feltöltődést is nyújtott ez a két napos tréning. Megerősített abban a történeteket hallva is, amit eddig is hittem, hogy jó döntés a változtatás - még ha nehéz döntés is -, hogy ne betegség formájában jöjjön ki rajtunk az esetlegesen magunkba fojtott lelki fájdalom. Egy-két gyakorlat most még nehéznek tűnik, de idővel jobban fog menni és NŐnek lenni jó

 • Nikoletta - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon tetszett, a hangulat miatt is, és a hasznosság szempontjából is. Reményekkel telve várom az eredményeket!

 • Ágnes - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon hasznos és élvezetes 2 napot töltöttem Melindával. Csak azt sajnálom,hogy nem előbb adódott ez a lehetőség. De innentől a mindennapok részévé teszem a Kriston intimtornát. <3

 • Rita - Kriston Intim Torna nőknek

  Tisztelt Cím! A hétvégén részt vettem a tanfolyamon, amivel maximálisan meg voltam elégedve. Melinda nagyon kedves volt, tetszett az előadásmódja, nem volt vontatott, unalmas, hanem érdekes. Jó volt a torna része, de hasznos a "lelki" része is, mert más ha valós történeteken keresztül az ember levetíti magának, hogy vele is ez történik és ha más ki tudott lábalni belőle, akkor ezt én is megtehetem. Szóval elkezdem kitakarítani a marcipán-tortát, tornázom és jól fogom érezni magam, így döntöttem. Üvözlettel: Rita

 • Melinda - Kriston Intim Torna nőknek

  Sorsfordító volt, fordult velem egyet a világ természetesen pozitív irányba. Ezúton is köszönöm! :)

 • Nóra - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon hasznos tanfolyam tökéletesen felépítve. Igazán sokat tanultam a hétvége folyamán! Köszönöm!

 • Katalin - Kriston Intim Torna nőknek

  Kedves Melinda, A tréningtől sokkal többet kaptam, mint amit eleinte gondoltam/vártam tőle. Teljesen feltöltődtem lelkileg, újra tudok hinni saját magamban, és az erőmben, hogy képes vagyok változtatni az életem azon részein ahol szükséges, és további műtét nélkül újra jó fizikai állapotba hozni magam. Bízom a Kriston tornában és a módszerében, igyekszem használni minden tudást ami kaptam Tőled ebben a 2 napban. Nagyon hálás vagyok Neked és Andreának is! <3

 • Zsuzsanna - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon hasznos két napot töltöttünk Melindával, sok tanácsot kaptunk, életünk egyik legjobb befektetése a tréning! Zsuzsa

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?