Metykó Zsófia

Telefonszám: +36305673434

DUNAKESZI, LolliPop Dunakeszi
Magyarország 2120 DUNAKESZI , Szabadka u. 24/b


Budapest, Shape&Soul Lollipop
Magyarország 1121 Budapest , Rácz Aladár út 158.
***, ONLINE
Magyarország *** *** , ***

Kedves Érdeklődő!

Megérkeztél…Önmagadhoz.

A lehető legjobb helyen jársz, ha

 • Te is örömtelibb, egészségesebb, teljesebb életre vágysz
 • megerősítést szeretnél, hogy helyesen működsz
 • nem szeretnéd megélni, hogy lelki sérelmeid testi megnyilvánulásban hívják fel magukra a figyelmet
 • testi problémád van, amire megoldást keresel.

Legtöbbünknek van. Azonban egyre többen nem elégszünk meg a tüneti kezeléssel, hanem szeretnénk a tünet okát felkutatni, megérteni és megoldani. A Kriston módszer erre nyújt lehetőséget. Ez a rendkívül összetett program elsősorban alhasi szerveink, medencefenéki izmaink egészségének megőrzését és helyreállítását szolgálja, azonban ennél sokkal többet ad... Az egész testet - lelket - érzelmeinket megmozgató - átformáló - helyrehozó program ez, mely garantáltan új nézőpontot eredményez Önmagadhoz, a testeddel való viszonyodhoz, a szeretteiddel való kapcsolódáshoz.   

Biomérnökként végeztem egészségvédő szakirányon, és az egészségvédelem jegyében 16 éve a klinikai kutatásban dolgozom. Közben két csodás Kisfiú választott Anyukájának. Bár munkám révén sokakhoz elért a segítség, mégis úgy éreztem, hogy a segítségnyújtás más formáját is szívesen megtapasztalnám. Számomra egyértelmű volt, hogy a Kriston módszer ebben a legteljesebb eszköz. A módszerrel 16 éve hozott össze a sors, és iránta való rajongásom azóta egyre inkább nő. Minél többet tapasztalok, annál inkább magával ragad sokszínűsége, a benne rejlő lehetőségek tárháza.

Légy Te is a csoda részese, éld át ezt a fantasztikus utazást Önmagadban!

Szeretettel várlak:

Zsófi

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek 2023.10.03 16:45 - 21:00
2023.10.10 16:45 - 21:00
2023.10.17 16:45 - 21:00
DUNAKESZI
LolliPop Dunakeszi
2120 DUNAKESZI Szabadka u. 24/b
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna nőknek 2023.10.24 16:45 - 21:00
2023.11.07 16:45 - 21:00
2023.11.14 16:45 - 21:00
DUNAKESZI
LolliPop Dunakeszi
2120 DUNAKESZI Szabadka u. 24/b
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Pest megye
Egyéni egyeztetés alapján
* Pest megye *
65 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
***
ONLINE
*** *** ***
60 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Beszélgetés Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Pest megye
Egyéni egyeztetés alapján
* Pest megye *
20 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Intim Torna férfiaknak
Kriston Intim Torna férfiaknak
Megnézem
Kriston Gyakorlóóra nőknek
Kriston Gyakorlóóra nőknek
Megnézem
Kriston Beszélgetés
Kriston Beszélgetés
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem
Kriston Gyakorlóóra férfiaknak
Kriston Gyakorlóóra férfiaknak
Megnézem

Kriston Intim Torna nőknek Vélemények

 • Hedvig - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon sok hasznos információt kaptam, egy jól felépített tanfolyam keretein belül. A mögöttes elméleti anyag nagyban segített a megértéshez és elgondoltatott ezen terület fontosságán. A gyakorlatok különböző testhelyzetekben nagyon hasznos tapasztalásokat adtak.

 • Zita - Kriston Intim Torna nőknek

  Kivételes élmény volt, mind fizikailag, mind lelkileg! Igazi "AZTAMINDENIT" érzés! Sosem gondoltam volna, hogy képes vagyok a gát körüli izamimat ennyire irányítottan, szeparáltan és intenzíven dolgoztatni. Szívből javaslom minden nőnek, hogy kezdjen neki! Metykó Zsófi személyisége különösen csodálatos élménnyé varázsolja a tanulási, tapasztalási folyamatot! Szívből köszönöm!

 • Réka - Kriston Intim Torna nőknek

  47 évesen beköszönő menopauzás tünetek,menstruációs zavarokkal tarkítva ,aranyérbántalmak nehézségeivel úgy gondoltam,fiatal vagyok én még ennyi problémához. Szükségét éreztem ,hogy mind a testem ,mind a lelkem "kisimuljon". Nagyon köszönöm Zsófinak ,hogy megmutatta a javulás útját ,amitől már pár hét után sokkal jobban érzem magam nőként. Hatalmas köszönettel Réka

 • Adrien - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon elégedett vagyok az egész tanfolyammal. Zsófi minden percét élvezettel hallgattam, ha kérdeztünk valamit, mindenre válaszolt, látszott, hogy imádja és hisz abban amit átad nekünk. A hely Római parton az is tökéletes volt. Ha tizes listán értékelnem kellene, abszolut 10 pontot adnék.

 • Rita - Kriston Intim Torna nőknek

  Tokeletes, hasznos, es Zsofi nagyon kedvesen figyelt minden rezdulesemre.

 • Tünde - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon jól éreztem magam az előadásokon. Úgy érzem, hogy Zsófi segítségével tökéletesen elsajátítottam a szükséges gyakorlatokat. Csak ajánlani tudom!

 • Gyöngyvér - Kriston Intim Torna nőknek

  Metykó Zsófi tökéletes választás volt, már a fényképe alapján is hozzá akartam menni tréningre, de az életben még pozitívabb a kisugárzása, természetessége és a tabuktól mentes jó humorú, elfogadó, kedves kommunikációja a trénerek gyöngyévé teszi. Ennek a minden félelmet és aggódást, illetve szégyenlősséget feloldó, sziporkázó karakterének köszönhetem, hogy: - megtudtam, miért nem jó megszakítgatva pisilni; - megéreztem a hüvelyem pillangószárnyait :); - elhiszem, hogy meg fogok gyógyulni, ha rászánom az időt minden nap; - megerősödtem abban, hogy a testi panaszaim elakadásaim tünetei, ha szembenézek velük és energiát fektetek a megjavításukba, akkor új képességekké lehet alakítani őket; Köszönöm szépen ezt a két napot és külön köszönöm szépen a nekem írt gyakorlatsorokat! Olyan jó lenne, ha a Kriston-módszer bekerülne a közoktatásba-köznevelésbe! Köszönettel Gyöngyvér

 • Timea - Kriston Intim Torna nőknek

  Rendkívül érdekes felfedező “utazás” volt a tréning. Sok olyan apró izmot, mozdulatot, részletet éreztem, amit sosem gondoltam volna korábban. Ilyen például a masni, ami elsőre hihetetlenül hangzott, és aztán igaza lett Zsófinak, meg tudtuk csinálni. Fantasztikus! A mesékből is viszek magammal üzenetet, azóta is felugrik egy-egy gondolat, ami segít megérteni magam bizonyos helyzetekben. Nagyon köszönöm, es hálás vagyok, hogy részt vettem.

 • Gabriella - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon sokat tanultam ezeken az orakon magamrol a testemrol. Szorgalmasan vegzem a gyakorlatokat es varom az uj eletem.

 • Zsuzsanna - Kriston Intim Torna nőknek

  Már jó ideje terveztem, hogy részt veszek egy Kriston tréningen, és nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy a közelemben is van erre lehetőség. A jól felépített órák alatt nemcsak a tornával, hanem a női szervezettel, női testtel és lélekkel, a női léttel is foglalkoztunk. Nagyon örültem, hogy Zsófi volt a trénerünk. A stílusa magával ragadó, az óráit finom humorral fűszerezte, figyelmesen meghallgatott minket, és rezonált az aktuális hangulatunkra, erőnlétünkre, befogadóképességünkre. Én személy szerint nagyon sokat kaptam ezektől az óráktól, olyan gyakorlatokat, amit igyekszem napi szinten beépíteni az életembe, és olyan tudást, amely támogat abban, hogy foglalkozzak a nőiségemmel. Zsófitól pedig figyelmet, meghallgatást, lelki támaszt kaptam, amire nagy szükségem volt. Sok útravalót viszek magammal. Köszönöm!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?