Szabó Luca

Telefonszám: +36706122787

Budapest, XIII. Budapest Kresz Géza utca 39.
Magyarország 1132 Budapest , Kresz Géza utca 39.


Budapest, Kriston Egészségműhely
Magyarország 1061 Budapest , Király utca 14. I.em kcs: 80
Budapest, XIII., Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
Magyarország 1136 Budapest, XIII. , Tátra utca 4.

EGYÉNI TANFOLYAMOK A ''CSOPORTOS'' IKON MELLETT, VAGY JELENTKEZHETSZ A +36706122787- ES SZÁMON IS

 

Üdvözöllek a legjobb helyen!

2012- ben végeztem el a Kriston Intim Torna tanfolyamot Kriston Andrea vezetésével, aki ott és akkor megváltoztatta az életem. Emlékszem szégyennel, félelemmel és fenntartásokkal érkeztem meg a tréningre, de azt, amit kaptam mind mentálisan, mind fizikálisan óriási változást okozott és felismerést, hogy mikre is vagyok képes a saját testemmel és tudatommal. A tréningen szerzett élmények hatására rájöttem, hogy ez AZ, amit kerestem eddig, így 2014-ben jelentkeztem trénernek.

Azóta tanítom a Kriston módszert, ami mára nem csupán a munkámmá, hanem a hitvallásommá is vált. A tüneteim megszűntek, az életminőségem pedig olyan mértékben javult, amit szeretnék MindenKI(T)vel megosztani, akik eljönnek hozzám, hogy a Kriston módszert elsajátítsák, mert a tudás hatalom!

Egyéni képzés: 2 x 3 óra 48.000 Ft

Csoportos képzés: 33.000 Ft

 

Kriston- módszer Diák program

Kriston Andrea 33 éve fejleszti egészségnevelési módszerét az olyan témakörökben is, amik az intimitásunkat, a tabu témákat érintik. Miután ezen témákról nem beszélünk, nem kellő fórumon,  nem kellő mélységgel, így a fiatalok felkészületlenül, alulművelten kezdik meg szexuális életüket, ezzel kárt okozva maguknak, és gyakorta partnerüknek is. Ennek a mentális állapotra való hatása miatt fokozhatja a kapcsolataikban átélt feszültségüket, ezzel akár a deviáns magatartásukat is.

A Kriston-módszer kisgyerekkortól időskorig nyújt programokat a tabu területét érintő egészségnevelés területén. Norvégiában már 4 éve oktatják az óvodai programját, aminek célja az alhasi szervek egészségtudatos életmóddal való óvása. Kamaszprogramjából készült 1. tantervét 1991-ben fogadta el az Oktatási Minisztérium, 2. tantervét 1995-ben hagyta jóvá az Egészségügyi Minisztérium. Nagy sikerrel oktatjuk a diák programot a legkülönbözőbb iskolákban.

A módszer külön kidolgozott kisiskolásokra és kamaszokra. Ezen során egyik fő témánk az intim szervek (emésztő-, kiválasztó-, nemi szervek) épségét szolgáló szokások kialakítása, hogy elkerülhetőek legyenek a felnőtt lakosság nagy részét érintő tünetek: aranyér, inkontinencia, székrekedés, menstruációs fájdalom, herevéna-tágulat...

Felelős magatartásunk eredménye, a felelős szexuális életre való felkészülés és annak szeretet központú, párkapcsolatot központba helyező, a személyiséget pozitív irányba fejlesztő módja. Ennek érdekében a fiatalok olyan információra tesznek szert, ami hiánypótló.

Nem feltétele, hogy egy iskolába járjanak a gyerekek. Korosztályuknak megfelelő csoportos foglalkozás, ahol bővebben beszélünk az altestünket érintő témákról preventív céllal.

3X 2-3 órás foglalkozás keretében külön lányoknak és fiúknak (14- 17 éves kor között)

Díja: 15.000 Ft/ Fő

Kérek minden kiskorú résztvevőt, hogy szülői beleegyező nyilatkozattal érkezzen, köszönöm!

 

Foglalkozási tematika iskoláknak

 

 • Vetítéssel egybekötött gyakorlati prevenciót segítő előadás 2x45 percben.  A foglalkozás során kötetlen hangvételű előadás hangzik el, vetítéssel szemléltetve a szervek anatómiáját. A fiatalok kérdezhetnek, de az előadás minden olyan kérdésre kiterjed, ami érdekelheti őket. Sok humorral tárgyaljuk ezt a komoly témát
 • A foglalkozás harmadában az alhasra kiterjedő mozgásokat tanulnak a fiatalok az emésztési folyamatok serkentésére, és a menstruációs görcsök oldására. Ebből otthon is végezhető gyakorlatokat sajátítanak el. Röviden megismerkednek a medencefenéki izmok mozgásaival, hogy később természetes legyen számukra.

Díja:  osztályközösségeknek 20.000 ft/ óra  3 óra 3x45 perc

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
********
ONLINE
*************** ******** **********
50 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest, XIII.
Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
1136 Budapest, XIII. Tátra utca 4.
50 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest, XIII.
Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
1136 Budapest, XIII. Tátra utca 4.
50 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
********
ONLINE
*************** ******** **********
50 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Diákprogram Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
XIII. Budapest Kresz Géza utca 39.
1132 Budapest Kresz Géza utca 39.
8 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Intim Torna férfiaknak
Kriston Intim Torna férfiaknak
Megnézem
Kriston Diákprogram
Kriston Diákprogram
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem

Kriston Intim Torna nőknek Vélemények

 • Edit

  Nagyon örültem, hogy Luca lett a trénerem, szuper energikus, őszinte, alapos és további órákra is vevő lennék nála.

 • Erika

  Nagyon élveztem Lucával az órákat. Hatékony volt, szemléletes és nagyon bátorító. A férjem nem tudja, hogy itt jártam, amint észreveszi, hogy valami megváltozott, Luca lesz az első, akit felhívok!:) Köszönöm!

 • Orsolya

  Nagyon örülök, hogy Lucát választottam! A legjobb kvalitásokat ötvözi, amit csak kérni lehet egy trénerben. A tudást úgy adta át, hogy elsajátítható legyen és ahogy a papírról este olvasom a gyakorlatokat minden beugorjon. (Szinte hallom, ahogy számol.) A kollégáim pedig jót derülnek, amikor a cipőfűző nélküli cipőt óránként megkötöm. :)

 • Zsuzsa

  Életem egyik legjobb döntése volt megtanulni az intim tornát! Nagyon hasznos, megváltoztatta az életem. Szabó Luca nagyon jó tanár, figyelmes, kedves, energikus. Nagyon ajánlom!

 • Gáborné

  Nagyon örülök, hogy megismerhettem egy egy ilyen csodálatos embert mint a Luca. Megtanított arra, hogyan ismerjem meg a testemet és tudjam használni. Luca egy fantasztikus ember, aki szívvel lélekkel tanít és adja át mindazt , amit ő megtanult. Köszönöm neked Luca. 60 éves Erika

 • Andrea

  Bevallom hezitáltam, hogy belevágjak-e a tanfolyamba, de nagyon hálás vagyok magamnak hogy megtettem :D És az is jó döntés volt, hogy Lucát választottam trénernek: azon túl hogy egy brilliáns személyiség, a tananyag részt sikerült úgy átadnia, hogy az otthoni gyakorlással sem volt problémám mert minden beugrott amit az órán tanultunk, pedig rengeteg volt az új infó. Minden kérdésemre választ kaptam, volt sok sikerélmény is az órán. Köszönöm Luca, hogy elindítottál ezen az úton! :)

 • Georgina

  Köszönöm Lucának a szuper gyors időpontot az egyéni tréningre. Iszonyat pozitív személyiség, ezerrel pörög és nagyon szókimondó! Rengeteget tanultam a tréningen és remélem sok gyakorlással minden problémám megoldódik...megyek is gyakorolni! :) Ja, mindenkinek ajánlom Lucát mint trénert és a tréninget is!!

 • Bettina

  Nagyon jól működött az online tréning, nem is gondoltam, hogy ilyen módon is ennyire hatékonyan át lehet adni ezt a tudást. Köszönöm!

 • Alexandra

  Elsősorban megelőzése miatt jelentkeztem a tréningre, nagyon sok jó és hasznos dolgot tanultam Lucától, legjobban a "masni" technika lepett meg, hogy mi mindenre vagyunk képesek "ott" lent.

 • Adrienn

  Miután megszületett a kislányom sajnos én is tapasztaltam a természetes szülés után járó kellemetlenségeket. Először azt hittem kell egy kis idő és minden magától helyreáll.Persze nem! Sok alternatív dologgal próbálkoztam de sajnos nem sok sikerrel. :( Már régebben is hallottam a tornáról de valahogy mindíg találtam kibúvót. Mostmár tudom ,hogy nem kellett volna. Én egyéni tréningre érkeztem és maximálisan meg voltam elégedve mindennel. Sokkal több tudást és tapasztalatot szereztem magamról és nem első sorban jobban megtanultam figyelni magamra. Nem éreztem úgy , hogy bármi ciki vagy tabu lenne. :) Luca olyan személyiség akinél én úgy éreztem repül az idő!Éreztem szívesen megnyílok neki :) bár úgy gondolom ha valakinek problémája van csak nyitottsággal lehet megoldani. Luca maximálisan partner benne! Lucát véletlen találtam meg ( véletlenek nincsenek) :) nagyon hálás vagyok neki úgy érzem új lendületet kaptam a változtatás irányában.Ezt csak neki köszönhetem ! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm Luca mindazt amit megtanítottál és rettentően örülök, hogy megismertelek!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?