Szabó Luca

Telefonszám: +36706122787

Budapest, XIII. Budapest Kresz Géza utca 39.
Magyarország 1132 Budapest , Kresz Géza utca 39.


Budapest, Kriston Egészségműhely
Magyarország 1061 Budapest , Király utca 14. I.em kcs: 80
Budapest, XIII., Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
Magyarország 1136 Budapest, XIII. , Tátra utca 4.

EGYÉNI TANFOLYAMOK A ''CSOPORTOS'' IKON MELLETT, VAGY JELENTKEZHETSZ A +36706122787- ES SZÁMON IS

 

Üdvözöllek a legjobb helyen!

2012- ben végeztem el a Kriston Intim Torna tanfolyamot Kriston Andrea vezetésével, aki ott és akkor megváltoztatta az életem. Emlékszem szégyennel, félelemmel és fenntartásokkal érkeztem meg a tréningre, de azt, amit kaptam mind mentálisan, mind fizikálisan óriási változást okozott és felismerést, hogy mikre is vagyok képes a saját testemmel és tudatommal. A tréningen szerzett élmények hatására rájöttem, hogy ez AZ, amit kerestem eddig, így 2014-ben jelentkeztem trénernek.

Azóta tanítom a Kriston módszert, ami mára nem csupán a munkámmá, hanem a hitvallásommá is vált. A tüneteim megszűntek, az életminőségem pedig olyan mértékben javult, amit szeretnék MindenKI(T)vel megosztani, akik eljönnek hozzám, hogy a Kriston módszert elsajátítsák, mert a tudás hatalom!

Egyéni képzés: 2 x 3 óra 48.000 Ft

Csoportos képzés: 33.000 Ft

 

Kriston- módszer Diák program

Kriston Andrea 33 éve fejleszti egészségnevelési módszerét az olyan témakörökben is, amik az intimitásunkat, a tabu témákat érintik. Miután ezen témákról nem beszélünk, nem kellő fórumon,  nem kellő mélységgel, így a fiatalok felkészületlenül, alulművelten kezdik meg szexuális életüket, ezzel kárt okozva maguknak, és gyakorta partnerüknek is. Ennek a mentális állapotra való hatása miatt fokozhatja a kapcsolataikban átélt feszültségüket, ezzel akár a deviáns magatartásukat is.

A Kriston-módszer kisgyerekkortól időskorig nyújt programokat a tabu területét érintő egészségnevelés területén. Norvégiában már 4 éve oktatják az óvodai programját, aminek célja az alhasi szervek egészségtudatos életmóddal való óvása. Kamaszprogramjából készült 1. tantervét 1991-ben fogadta el az Oktatási Minisztérium, 2. tantervét 1995-ben hagyta jóvá az Egészségügyi Minisztérium. Nagy sikerrel oktatjuk a diák programot a legkülönbözőbb iskolákban.

A módszer külön kidolgozott kisiskolásokra és kamaszokra. Ezen során egyik fő témánk az intim szervek (emésztő-, kiválasztó-, nemi szervek) épségét szolgáló szokások kialakítása, hogy elkerülhetőek legyenek a felnőtt lakosság nagy részét érintő tünetek: aranyér, inkontinencia, székrekedés, menstruációs fájdalom, herevéna-tágulat...

Felelős magatartásunk eredménye, a felelős szexuális életre való felkészülés és annak szeretet központú, párkapcsolatot központba helyező, a személyiséget pozitív irányba fejlesztő módja. Ennek érdekében a fiatalok olyan információra tesznek szert, ami hiánypótló.

Nem feltétele, hogy egy iskolába járjanak a gyerekek. Korosztályuknak megfelelő csoportos foglalkozás, ahol bővebben beszélünk az altestünket érintő témákról preventív céllal.

3X 2-3 órás foglalkozás keretében külön lányoknak és fiúknak (14- 17 éves kor között)

Díja: 15.000 Ft/ Fő

Kérek minden kiskorú résztvevőt, hogy szülői beleegyező nyilatkozattal érkezzen, köszönöm!

 

Foglalkozási tematika iskoláknak

 

 • Vetítéssel egybekötött gyakorlati prevenciót segítő előadás 2x45 percben.  A foglalkozás során kötetlen hangvételű előadás hangzik el, vetítéssel szemléltetve a szervek anatómiáját. A fiatalok kérdezhetnek, de az előadás minden olyan kérdésre kiterjed, ami érdekelheti őket. Sok humorral tárgyaljuk ezt a komoly témát
 • A foglalkozás harmadában az alhasra kiterjedő mozgásokat tanulnak a fiatalok az emésztési folyamatok serkentésére, és a menstruációs görcsök oldására. Ebből otthon is végezhető gyakorlatokat sajátítanak el. Röviden megismerkednek a medencefenéki izmok mozgásaival, hogy később természetes legyen számukra.

Díja:  osztályközösségeknek 20.000 ft/ óra  3 óra 3x45 perc

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
********
ONLINE
*************** ******** **********
50 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest, XIII.
Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
1136 Budapest, XIII. Tátra utca 4.
50 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest, XIII.
Roxy Studio (Jászai Mari térnél)
1136 Budapest, XIII. Tátra utca 4.
50 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
********
ONLINE
*************** ******** **********
50 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Diákprogram Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
XIII. Budapest Kresz Géza utca 39.
1132 Budapest Kresz Géza utca 39.
8 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Intim Torna férfiaknak
Kriston Intim Torna férfiaknak
Megnézem
Kriston Diákprogram
Kriston Diákprogram
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem

Kriston Intim Torna férfiaknak Vélemények

 • Gábor - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Már az első tréning nap után érezhető volt a torna pozitív hatása.

 • Szilveszter - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Megtanultam tudatosan használni olyan izmokat, amiről nem is tudtam, hogy léteznek.

 • Adam - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Kötelezővé tenném az oktatást mindenki számára.

 • Péter

  Nagyon sok különböző funkcióra használjuk a testünket derék és térd között. Ha ezekkel kapcsolatban rendben vagy, akkor ajánlom ezt a tréninget, hogy ez így is maradjon. Ha ezek bármelyikével kapcsolatban problémád van, akkor pedig nagyon erősen(!) ajánlom ezt a tréninget, hogy ez minél hamarabb rendbe jöjjön. Előbb-utóbb mindenki rájön, hogy rajta múlik elsősorban, hogy mi történik vele. Ez a tréning egy remek első lépés lehet ennek felismerésében, de akár tizedik lépésként is működik, csak tessék meglépni. Szabó Luca remek választás volt, aki mellett egyszerűen nem lehet "cikibe lenni", aki odafigyel, tanít és segít és ez a három együtt szerintem a legtöbb, amit az ember egy trénertől kaphat.

 • Zoltán

  Luca egy nagyon jó humorú, közvetlen, meglehetősen szókimondó csaj, minden percét élveztem a tréningnek. Biztos vagyok benne, hogy ha valaki pironkodva megy hozzá, azt is hamar feloldja. Maga a tréning megfelelő arányban tartalmazott elméleti és gyakorlati ismertetést, nagy hangsúlyt fektetve az egyéni problémáimra.

 • Károly

  Luca közvetlen, barátságos, profi és bátorító. Könnyű vele megtalálni a hangot. Szívből ajánlom.

 • Gábor

  Csucsszeper, kiraly volt! Koszi, Luca!

 • Zoltán

  Luca stílusa magával ragadó. Olyan légkört tudott teremteni, amiben egyáltalán nem éreztem magam kínosan, sőt meglehetősen komfortosan tudtam jelen lenni, pedig azért a téma elég intim. Nem mondom hogy könnyű azokat az izmokat megmozgatni, melyekről eddig nem is tudtam hogy vannak, de a második alkalomra már jobban ment. A várható előnyöket figyelembe véve remélem ez lesz életem egyik legjobb befektetése, melyet egy oltár emelésével fogok megkoronázni a trénerem és a "teremtő asszony" tiszteletére :) Köszönöm Luca !

 • Vilmos

  Luca egy remek szakember! Türelmes és a lehető legaprólékosabb magyarázattal segít a feladatok megértésében és végrehajtásában. Közvetlenségével bizalmat kelt!

 • Márk

  Elsőosztályú :)

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?