Gézák titka (HALADÓ)

MInden szempontból hatásosabb

Időpontok

Egy tanítványom reklamált, hogy nem igazság, hogy nőknek van Gésák titka tréning, miért nincs a férfiaknak GÉZÁK" TITKA. Így aztán lett. Ebben a névben kifejeződik, hogy a szexualitást inkább játénak tekintjük, és így elkerüljük a szorongással járó produkciót.

A Gézák titka haladó tréning, így elvégzése csak a Kriston Intim Torna Férfiaknak szóló alaptanfolyam után lehetséges. A GT tréning anyaga ráépül az alaptréningre. 

A Gézák titka tréning intenzívebb fejlesztő hatással van a pénisz, prosztata környéki izmokra. Kiemelten foglalkozik a sikeres férfi és női szexualitással:

miként tudja egy férfi mesterszintre emelni a magömlés irányítását

hogyan legyen orgazmus, de magömlés ne

tuti biztos hüvelyi orgazmus forgatókönyve

hevesebb orgazmus

érzelmekkel átszőtt szex intenzívebb hatása

szexuális természetünkre való rálátás

a női és a férfi élvezet összehangolása

szexuális természeted mögött megbúvó okok feltárása

Mindez sok nevetéssel, sok szempontváltást adó gondolattal, és új felismerések önmagadról. Az a férfi, aki ezt tudja, az másként érint, másként mozdul, annak a partnere biztos örömre számíthat.

A Gézák titka tréningnek komoly kihatása van lelked potenciájára, életerődre, mely komoly egészség tényező. 

Szerzői Jogvédelem

A Kriston Intim Torna®, -Gésák Titka®, -Intimfitness®, -Testreform®, -Gólyatréning® koncepciójában és nevében is védettek. Az oldalakon szereplő tartalom bármilyen felhasználásához (kivéve rálinkelés ) előzetes írásbeli engedély szükséges. A saját jogú tartalmak jogtalan átvétele napi bérleti díjban kerül kiszámlázásra. Kérlek tartsd tiszteletben a szerző jogait!

 

Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?