Kriston Intim Torna Férfiaknak

A teljes férfierőért

Időpontok

A Kriston-módszer igazolt hatásosságát köszönheti az egyedülálló oktatási módszerének, a különleges mozgás anyagának, és mindannak, ami még a tornán túl része a foglalkozásnak. A tanfolyama anyaga mozgásban, és egyéb hatásban is jóval több, mint ami a könyvben megtalálható. (Kriston Andrea: Férfierő megtartása, Sanoma Kiadó). A módszer nem hasonlít más gátizomra ható tréningekre, itt egészen különleges tudás birtokába kerülsz.

A tréningen minden férfi jelentős pozitív változásokat él át. A módszer eredményei kutatásokkal alátámasztott.

A tréning speciális, didaktikusan felépített mozgásanyaga egyrészt intenzív hatást fejt ki a hímvessző, a prosztata alatti, here fölötti és a végbél körüli izmokra, melyeknek gyorsaság-, állóképesség-, erő- és irányítottságot fejlesztő gyakorlatait sajátítjuk el 300 lépésen át. Másrészt olyan alhasstimuláló gyakorlatsort tanulunk, ami serkenti szexuális funkciókat, növeli a hormonhatást, megszűnteti a székrekedést, segíti az aranyér, here-visszértágulatból származó tüneteket visszahúzódását, műtét után gyorsítja a felépülést és emellett még számtalan előnnyel jár egészséges szervezetre is nézve. A megtanult tréninget hasonlóképpen érdemes beépíteni a mindennapokba, mint a fogmosást. Az otthoni tornád lesz a barlangod, ahová visszahúzódhatsz, és megerősödve előjöhetsz! 

A tréningen a következő elemekkel fogsz találkozni:

1. Kriston Intim Torna mozgásanyag, a rejtett izmaink feszességét fejlesztik, ebből adódóan erőssé válik a pénisz, a prosztata alatt átívelő-, a barlangos testet beburkoló-, a végbelet körbefonó izomzat. A tornától a pénisz magasságát adó izom erősebbé válik, erőteljesebbé válik a magömlés, intenzívebb lesz az orgazmus, csökken az utócsepegés, fejlődik a vizeletelzáró képesség. A prosztata mozgatása miatt a mirigyműködés fokozódik, és intenzív hormonfürdő támogatja a prosztata egészséges működését. A pénisz működtetése tudatosabbá válik, az erekció erősebb lesz, fokozódik a magömlés kontroll, és a pénisz átmérőjében és hosszában is visszajelzi a hatékony gyakorlást. 300 egymásra épülő mozgássorral alakítjuk ki azon mozgatóközpontot, ami az agykéregből szabályozza a mozgásokat.

A tréningen lépésről lépésre tanulod a mozgást, melynek egyik eszköze, hogy minden új mozgáselem során nő az önbizalmad, és teljesen magabiztosan fogod otthon végezni azokat.

A tanfolyam végén egyéni mozgásprogramot kapsz, illetve különleges hanganyagot, ami a hatékony gyakorlást segíti a mindennapokban.

torna komoly változásokat hoz az életbe, mert a Kriston Intim Torna segít leoldani azon gátló érzelmeket a nemiszervekről, amiket úgy cipelünk, mintha koloncok lennének ránk kötve, amivel akadályozhatják a libidót, az egészséges merevedést, a magömlés biztonságos kontrollját, a szervek egészséges funkcióját.

A mozgás jelentős változáshoz segít az egészséged, és a szexualitás kapcsán is. A potencia növekedése a lelkedre is kihat!

2. A Kriston Intim Torna feszültségoldó történetei segítenek feltárni a funkciózavart okozó forgatókönyved, amit egészségforgatókönyvre kívánunk átírni. A tréningről kész stratégiával tudsz hazamenni. Ennek eredménye gyakorta a gyors, megdöbbentő változások sora, a minőségi változás a szexuális funkciókban, a prosztata működésében, a gyulladási hajlam megszűnésében, a Tesztoszteron szint emelkedésében, a spermaszám emelkedésében. Ha vállalod a változtatást, akkor a változást is tapasztalni fogod.

A tréning során hasznos ismeretekre teszel szert a nők szexuális természetével, az orgazmusukkal kapcsolatban. Ezek az információk is nagyban hozzájárulnak férfiak önértékelésének javulásához. Felméréseink szerint a tréninget végzett férfiak 100%-ban jelezték vissza a pozitív irányú változást.

3. A Kriston Intim Torna hasi szerveidet védő szokások egyszerű betartásával, képes leszel óvni a hasi szerveidet, alhasi izmaidat, azokat ellátó ereket, a hasi kötőszövetrendszert komplexen az egész alhasban. Így a legjobb formában tartható a barlangos test, megelőzhető a here süllyedése, a vénatáa prosztata megnagyobbodása, és a tápanyaghiányból származó fokozott izomgyengeség.

Kinek ajánlott a Kriston Intim Torna?

éves kortól bármilyen életkorban sikerrel elsajátítható a mozgásanyag, és óriási előny egy férfinak mindaz a tudás, ami átadásra kerül.

Minden férfi életében mihamarabb hasznos lenne a tréning elvégzése. Itt olyan ismeretek várnak, amit nem tud adni orvos, de nem is tud egyetlen férfi helyett sem megcsinálni. Valamit csak mi tehetünk magunkért. Amennyiben ezt a nagyon komplex, ugyanakkor rövid tornát beilleszted a napodba, akkor sokkal kevesebbet kell orvoshoz fordulnod. A program a tudatos alhasi egészségvédelmed segíti!

A Kriston Intim torna tréning különösen javasolt:

amennyiben fejleszteni kívánod a szexuális képességeidet,

növelni szeretnéd a libidót, a Tesztoszteron hormonszintet,

fokozni kívánod a merevedési képességed, a nőkre való feromon hatást,

amennyiben prosztata gyulladással, vagy annak hajlamával küzdesz,

ha prosztata megnagyobbodásod van,

ha nehezen megy a magömlés kontrollja (korai, késői magömlés, vagy arra való képtelenség),

ha vénatágulataid vannak a gáton (here, aranyér),

ha szeretnéd lassítani a férfi klimaxhoz társuló tüneteket,

ha műtét után óvni kívánod magad, vagy vizeletvesztést tapasztalsz, mint szövődményt,

ha többet szeretnék tudni a nők orgazmushoz segítéséről,

amennyiben erőteljesebb orgazmust szeretnél megélni.

Mik a gyengséget jelentő tünetek?

A "gyengülésnek" a következő tünetei lehetnek (akár már fiatalon is): - az erekció során a hímvessző tompább szöget zár be a hasfallal, mint korábban - akaratlanul ürül vizelet hasi nyomásfokozódáskor, esetleg gyulladás vagy műtét szövődményeként - magömlésnél a sperma kevésbé erőteljesen lövell - az utolsó vizeletcseppek lustán ürülnek, esetleg a mosdó elhagyását követően akaratlanul - a végbél záróizma kevésbé áll ellen a nyomásnak, elszökik a szél, erős székelési ingernél küzdelmes a visszatartás, esetleg széklettel szennyeződik az alsónemű - a keringés nehezítettsége miatt visszértágulat jelenik meg a here, a hímvessző és a végbél környékén (aranyér) - a here a korábbi magassághoz képest lejjebb ereszkedett - a végbél kitüremkedik a záróizomból.

A Kriston Intim Torna tanfolyam menete?

A hangolás után a torna és az ismeretátadás felváltva követi egymást. Így válsz biztos birtokosává annak a mozgásanyagnak, ami nagyon hamar érezteti a hatását. Nagyon sok változás azonban már az órán bekövetkezik az órai, gátló érzelmeket oldó anyag hatására. A foglalkozás elején kérdőívet töltesz ki, ami alapján egyéni programot kapsz a foglakozás végén. Csak jeligét fogsz írni a kérdőívre, így az oktató számára csoportos foglalkozás során nem leszel beazonosítható.

Miben tornázunk a Kriston Intim Torna tanfolyamon?

A foglalkozáson kényelmes szabadidős, vagy sport ruházatban vagyunk, ami lehetőséget nyújt a mozgásra, és nem szorítja le a hasat, illetve a gátizmokat. Kérlek tornázz zokniban. Cipőre nem lesz szükség.

A Kriston Intim Torna jelentős változást eredményez az életedben. Érezni fogod!

Szerzői Jogvédelem

A Kriston Intim Torna®, -Gésák Titka®, -Intimfitness®, -Testreform®, -Gólyatréning® koncepciójában és nevében is védettek. Az oldalakon szereplő tartalom bármilyen felhasználásához (kivéve rálinkelés ) előzetes írásbeli engedély szükséges. A saját jogú tartalmak jogtalan átvétele napi bérleti díjban kerül kiszámlázásra. Kérlek tartsd tiszteletben a szerző jogait!

 

Alaphelyzet
Ár Státusz Alaphelyzet
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján BUDAPESTEN ÉS KÖRNYÉKÉN, NŐKET, FÉRFIAKAT, IDŐSEKET, FIATALOKAT EGYARÁNT
Budapest, HU,, egyéni tanfolyam, házhoz megyek.
Gellér Dávid 45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Hunguest Hotel Flóra
Eger 3300, Fürdő utca 5.
Rózsavölgyi Rita 38 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Élet műhely
Budapest XVI. 1163, Borotvás u. 55
Kardos Zsófia 45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján BUDAPESTEN ÉS KÖRNYÉKÉN, NŐKET, FÉRFIAKAT, IDŐSEKET, FIATALOKAT EGYARÁNT
Budapest, HU,, egyéni tanfolyam, házhoz megyek.
Gellér Dávid 45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján megbeszélés alapján
. ., .
Ágnes Kotlárné 0 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Közösen egyeztetett
Budapest 0000, Közösen egyeztetett
Bene Zsófia 40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Üzleti és Tájékoztatási Központ, Dunaszerdahely
Dunaszerdahely 930 21, Erszébet tér 1203
Mórocz Magdolna 35 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Jánoshalma és környező városok
Jánoshalma 6440, .
Bátyai Gáborné Éva 40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Egyedileg egyeztetett helyszín
Pécs 7633, Pécs és környéke
Nagy Miklós 40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Jánoshalma és környező városok
Jánoshalma 6440, .
Bátyai Gáborné Éva 45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Egyedileg egyeztetett helyszín
Pécs 7633, Pécs és környéke
Nagy Miklós 40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Béke Ligete Jógastúdió
Zalaegerszeg 8900, Béke - Ligeti u. 1
Gaál Erzsébet 35 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Egyedileg egyeztetett helyszín
Pécs 7633, Pécs és környéke
Nagy Miklós 30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Karcag- Kuthen úti Óvoda
Karcag 5300, Kacsóh u.
Balajti Lilla 40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Kertváros
Hódmezővásárhely 6800, Kohán György utca 5/B
Vörös Éva 35 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Gyöngyös
Gyöngyös 3200, Mérges u. 8. fsz.
dr. Horváthné Daróczy Gabriella 45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Kertváros
Hódmezővásárhely 6800, Kohán György utca 5/B
Vörös Éva 35 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Szinesház
Hatvan 3000, Tanács út 1.
Juhász Józsefné Marika 45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján KIT Érd
Érd 2030, Pemetefű utca 15.
Kelemen Ottilia 40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Kiskunfélegyháza
Kiskunfélegyháza 6100, Hunyadi u. 6.
Vidács Tímea 35 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Jánoshalma és környező városok
Jánoshalma 6440, .
Bátyai Gáborné Éva 45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Egyedileg egyeztetett helyszín
Pécs 7633, Pécs és környéke
Nagy Miklós 30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Egyedileg egyeztetett helyszín
Pécs 7633, Pécs és környéke
Nagy Miklós 30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján BUDAPESTEN ÉS KÖRNYÉKÉN, NŐKET, FÉRFIAKAT, IDŐSEKET, FIATALOKAT EGYARÁNT
Budapest, HU,, egyéni tanfolyam, házhoz megyek.
Gellér Dávid 45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Amsterdam
Amsterdam 1094KW, Indischebuurt
Soos Csilla 180 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján BUDAPESTEN ÉS KÖRNYÉKÉN, NŐKET, FÉRFIAKAT, IDŐSEKET, FIATALOKAT EGYARÁNT
Budapest, HU,, egyéni tanfolyam, házhoz megyek.
Gellér Dávid 45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Házhoz megyek vagy biztosítom a helyszínt terembérleti díj mellett
Szeged 6725, Szeged környéke
Repa Aranka 45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Családi Erőközpont, Győr
Győr 9024, Pátzay Pál. 24.
Mórocz Magdolna 35 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Jánoshalma és környező városok
Jánoshalma 6440, .
Bátyai Gáborné Éva 45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Pécs és környéke
Pécs 7633, Egyeztetett helyszínen
Nagy Miklós 40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Katona József utca
Budapest 1137, Katona József utca 10/b
Szabó Luca 40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Egyedileg egyeztetett helyszín
Pécs 7633, Pécs és környéke
Nagy Miklós 40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Egyedileg egyeztetett helyszín
Pécs 7633, Pécs és környéke
Nagy Miklós 40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Hétholdház
Budapest 1024, Lövőház u.24.
Dr. Skultéti Judit 58 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Kertváros
Hódmezővásárhely 6800, Kohán György utca 5/B
Vörös Éva 35 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Házhoz megyek vagy biztosítom a helyszínt terembérleti díj mellett
Szeged 6725, Szeged környéke
Repa Aranka 45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Budapest és környéke
Budapest 0000, Egyéni egyeztetés alapján háznál vagy teremben
Szlameniczky Anna 45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Családi Erőközpont, Győr
Győr 9024, Pátzay Pál. 24.
Mórocz Magdolna 35 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján BUDAPESTEN ÉS KÖRNYÉKÉN, NŐKET, FÉRFIAKAT, IDŐSEKET, FIATALOKAT EGYARÁNT
Budapest, HU,, egyéni tanfolyam, házhoz megyek.
Gellér Dávid 45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Egyedileg egyeztetett helyszín
Pécs 7633, Pécs és környéke
Nagy Miklós 40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Jánoshalma és környező városok
Jánoshalma 6440, .
Bátyai Gáborné Éva 45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Egyedileg egyeztetett helyszín
Pécs 7633, Pécs és környéke
Nagy Miklós 40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Egyedileg egyeztetett helyszín
Pécs 7633, Pécs és környéke
Nagy Miklós 30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján BUDAPESTEN ÉS KÖRNYÉKÉN, NŐKET, FÉRFIAKAT, IDŐSEKET, FIATALOKAT EGYARÁNT
Budapest, HU,, egyéni tanfolyam, házhoz megyek.
Gellér Dávid 45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Kertváros
Hódmezővásárhely 6800, Kohán György utca 5/B
Vörös Éva 35 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Házhoz megyek vagy biztosítom a helyszínt terembérleti díj mellett
Szeged 6725, Szeged környéke
Repa Aranka 45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Kertváros
Hódmezővásárhely 6800, Kohán György utca 5/B
Vörös Éva 35 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Egyéni tréning férfiak számára
Békéscsaba 5600, egyénileg egyeztetett helyszínen
Andelic Beatrix 40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Nősziroom Stúdió
Debrecen 4026, Bem tér 29.
Nagy Katalin 6 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Egyedileg egyeztetett helyszín
Pécs 7633, Pécs és környéke
Nagy Miklós 40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Jánoshalma és környező városok
Jánoshalma 6440, .
Bátyai Gáborné Éva 45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Egyedileg egyeztetett helyszín
Pécs 7633, Pécs és környéke
Nagy Miklós 40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Egyedileg egyeztetett helyszín
Pécs 7633, Pécs és környéke
Nagy Miklós 30 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Házhoz megyek vagy biztosítom a helyszínt terembérleti díj mellett
Szeged 6725, Szeged környéke
Repa Aranka 45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Debrecen
Debrecen 4031, Nagyerdei krt. 98.;
Kovács Andrea 45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Debrecen
Debrecen 4031, Nagyerdei krt. 98.;
Kovács Andrea 45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Debrecen
Debrecen 4031, Nagyerdei krt. 98.;
Kovács Andrea 45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Veszprémi Egészségműhely
Veszprém 8200, Mikszáth Kálmán u. 31. -2.emelet
Juhász Nikolett 35 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Egyéni tréning időpont egyeztetés alapján Debrecen
Debrecen 4031, Nagyerdei krt. 98.;
Kovács Andrea 45 000 Ft Elérhető Jelentkezem

2018.12.12. 09:00 - 15:00

2018.12.14. 09:00 - 15:00

Hunguest Hotel Flóra
Eger 3300, Fürdő utca 5.
Rózsavölgyi Rita 30 000 Ft Elérhető Jelentkezem

2018.12.07. 18:00 - 21:00

2018.12.14. 18:00 - 21:00

2018.12.21. 18:00 - 21:00

2018.12.28. 18:00 - 21:00

AUM Jógastúdió
Budapest 1085, Stáhly utca 13.
Bene Zsófia 30 000 Ft Elkezdődött

2018.12.15. 10:00 - 16:00

2018.12.22. 10:00 - 16:00

NOHA Stúdió
Budapest 1134, Pozsonyi út 12.
Bene Zsófia 30 000 Ft Elérhető Jelentkezem

2018.12.17. 17:00 - 21:00

2018.12.19. 17:00 - 21:00

2018.12.20. 17:00 - 21:00

Debrecen
Debrecen 4031, Nagyerdei krt. 98.;
Kovács Andrea 30 000 Ft Elérhető Jelentkezem

2019.01.05. 10:00 - 16:00

2019.01.12. 10:00 - 16:00

AUM Jógastúdió
Budapest 1085, Stáhly utca 13.
Bene Zsófia 30 000 Ft Elérhető Jelentkezem

2019.01.10. 17:00 - 21:00

2019.01.17. 17:00 - 21:00

2019.01.24. 17:00 - 21:00

A Hely
Budapest, 1183 1183, Thököly út 9/A
Monori Györgyi 30 000 Ft Elérhető Jelentkezem

2019.01.10. 17:00 - 20:00

2019.01.17. 17:00 - 20:00

2019.01.24. 17:00 - 20:00

2019.01.31. 17:00 - 20:00

Kertváros
Hódmezővásárhely 6800, Kohán György utca 5/B
Vörös Éva 25 000 Ft Elérhető Jelentkezem

2019.01.14. 18:00 - 22:00

2019.01.15. 18:00 - 22:00

2019.01.17. 18:00 - 22:00

2019.01.18. 18:00 - 22:00

Egészségműhely
Budapest 1061, Király u. 14. I. emelet (80-as kapucsengő)
Kriston Andrea 40 000 Ft Megtelt

2019.01.26. 08:30 - 15:00

2019.01.27. 08:30 - 17:00

Egészségműhely
Budapest 1061, Király u. 14. I. emelet (80-as kapucsengő)
Kriston Andrea 40 000 Ft Elérhető Jelentkezem

2019.01.26. 14:00 - 17:00

2019.01.27. 14:00 - 17:00

2019.02.02. 14:00 - 17:00

2019.02.03. 14:00 - 17:00

Főnix Jógastudió
Pécs 7621, Hunyadi út 2.
Tuboly Teréz 30 000 Ft Elérhető Jelentkezem

2019.02.01. 18:00 - 21:00

2019.02.08. 18:00 - 21:00

2019.02.15. 18:00 - 21:00

2019.02.22. 18:00 - 21:00

AUM Jógastúdió
Budapest 1085, Stáhly utca 13.
Bene Zsófia 30 000 Ft Elérhető Jelentkezem

2019.02.04. 18:00 - 21:15

2019.02.11. 18:00 - 21:15

2019.02.18. 18:00 - 21:15

2019.02.25. 18:00 - 21:15

KIT Érd
Érd 2030, Pemetefű utca 15.
Kelemen Ottilia 30 000 Ft Elérhető Jelentkezem

2019.02.13. 18:00 - 21:00

2019.02.20. 18:00 - 21:00

2019.02.27. 18:00 - 21:00

2019.03.06. 18:00 - 21:00

Ametiszt Mozgás Stúdió
Gödöllő 2100, Bethlen G. út 14.
Simon Angéla 30 000 Ft Elérhető Jelentkezem

2019.02.16. 09:30 - 15:30

2019.02.23. 09:30 - 15:30

NOHA Stúdió
Budapest 1134, Pozsonyi út 12.
Bene Zsófia 30 000 Ft Elérhető Jelentkezem

2019.04.03. 18:00 - 21:15

2019.04.10. 18:00 - 21:15

2019.04.17. 18:00 - 21:15

2019.04.24. 18:00 - 21:15

KIT Érd
Érd 2030, Pemetefű utca 15.
Kelemen Ottilia 30 000 Ft Elérhető Jelentkezem

Trénerek

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?