Tabukat metszünk, gátat nem! - 2018.07.04. -

Megélni a nőiességet, férfiasságot gátak nélkül, magabiztos nővé, férfivá érlelődni egy hosszú folyamat eredménye. A családból hozunk egy alapot, később rajtunk múlik, merre alakítjuk: tudatosan, megértve önmagunkat, önbántás és türelmetlenkedés nélkül.

Tabukat metszünk, gátat nem!

A Kriston Intim Torna mindkét nemnél igazoltan növeli az önbizalmat, ami visszahat a szexualitásra, a mentális állapotunkra, és a szervek egészségére. Így sikeresebb a párkapcsolat, könnyebb a megfoganás, görcsnélküli a menstruáció. Megszüntethető vele az endometriózis, a PCOS, a hüvely és a prosztata gyulladása, megnagyobbodása, illetve az intim izmok elgyengüléséből kialakuló zárási, süllyedéses rendellenesség.

A legtöbb felnőtt figyelmen kívül hagyja a záróizmok karbantartását, pedig testünk természetéből következik, hogy nőknél és férfiaknál egyaránt jobb funkció érhető el napi nénány percessé formált mozgássorral, ami jelentősen eltér az egyszerű szorítgatástól. Az orvosi háttérrel kimért élettani hatást a tanulás, majd a rendszeres gyakorlás nyújtja. A tanulás során szinte új testrészt építünk ki a mozgatókéregben, aminek irányításfokozó hatása miatt jelentős változást érhetünk el. A haladó tréning már a hüvelyben átélhető orgazmust, a magömlés nélküli, korábbinál intenzívebb örömérzetet, nagyobb mennyiségű nemi hormon termelődést segít. A Gólyatréning pedig esélyt növel a gátmetszés nélküli szülésre.  A kliensek erősebb erekcióról és megnövekedett libidóról számolnak be.

A módszer a tornán túl  jelentős hangsúlyt fektet az egészségvédelem, azaz az emésztő-, kiválasztó- és nemiszervek funkcióinak karbantartására, illetve fejlesztésére. Ugyanakkor a tréningeken egy-egy tünet hátterében meghúzódó gátló érzelem kioltása is végbemegy – mint például kellemetlen szexuális élmény, szégyen, megfoganás sikertelensége, szülési trauma, vetélések, erőszak, bűntudat, fiúnak vártság, szerveltávolítás – felülírásra kerülnek. A gátló érzelmek kioldása után a résztvevők minden esetben pozitív változásokról számolnak be. A KIT-módszer különös erőssége a sikerélmény elősegítése. A résztvevők A Kriston-módszer kérdőívét kitöltve személyre szóló tréninget kapnak, amit rendszeresen napi néhány percben gyakorolva érnek el élettani változást.

Forrás: 24.hu

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?