Hogy állsz a nőiességeddel? - 2018.06.07. -

Hogy állsz a nőiességeddel?

A menstruációnkhoz való viszonyunkban is tükröződnek mintáink, amit többnyire édesanyánk is öntudatlanul hozott magával. Arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy mi is lehetünk mintaadók.

Csodás, ahogy mi nők, részt veszünk az élet továbbadásában, és átadjuk a stafétabotot generációról generációra. Bár érezhetem magam fontosnak kis világomban, de a legfontosabb, amit tehetek, hogy megadom magam női természetemnek, és a legnagyobb odaadással megélem női önmagam. Viszem tovább a "váltóbotot", legalábbis törekszem rá. Ez a mi közös ügyünk, a legtöbb, amit megélhetünk, persze, férfiakkal együtt. 

Szeresd, élvezd a női tested működését! Ha valami miatt "görcsölsz" a nőiességtől, akkor valóban fogsz is. Ekkor jelet ad a tested, hogy te nő vagy, és nem férfi. Ez nem olyan nagy baj, örülj neki!

A menstruáció, szexualitás, fogamzás, várandósság, szülés, klímax mind felfűzhető egy gondolati láncra, mely arról szól, miként azonosulsz nemi státuszoddal, mennyire tudod "odaadni" magad a nőiességgel járó változásoknak. A nőiességed gondolati és érzelmi szintű elutasítása megjelenhet testi tünetekben is. Vedd észre, hogy valami nincs rendben!

A legtöbb görcs mögött nincs szervi ok. Egészséges vagy, csak nem jól működsz. De magunkat mi működtetjük!

Gyakran hallottam tanítványaimtól, hogy miután rájöttek nőiességükhöz való viszonyuk alakításának felelősségére, két-három cikluson belül megszűntek a görcsök. 

A gondolat pozitív iránya hozzájárul női szerveid védelméhez. Tiszteld vele a tested. Legalább legyünk hálásak neki, ha már teszi a dolgát!

Részletek Kriston Andrea-Ruzsonyi Péter: Kriston Intim Torna című könyvből

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?