Elvégeztem a KIT tréninget, hogyan gyakoroljak? - 2019.05.02. -

Gyakran találkozunk szembe azzal, hogy a tréning elvégzése után nem indul el a rendszeres gyakorlás. Pedig csak az az izomterület lesz edzett, amit edzünk is! Adunk pár tippet, hogyan tedd rendszeressé az életedben a KIT-et.

Elvégeztem a KIT tréninget, hogyan gyakoroljak?

Ha részt vettél már Kriston Intim Torna tréningen, akkor bizonyára ismerős lesz számodra a gondolat, ha abbahagyod a tornát, visszageyngülnek az izmaid. Tehát érdemes gyakorolni mai is, holnap is, tíz év múlva is, ameddig csak lehetséges, és tudunk tenni magunkért. Fogd fel úgy, mint a fogmosást: hozzátartozik napjaid higiéniájához. Fogkefével a kezünkben sem rémülünk meg, mondván: "Meddig kell még fogat mosnom?!" Csakhogy a fogmosás szokását gyerekkorunkban kiépítették, a KIT-et pedig most kell bepasszítani szokásaink közé. A lustaság azonban gyakorta erősebb, legyőzi vágyainkat. 

Csupán az győzheti le saját kényelmességét, aki képes rendszeresen a fáradozással járó áldozatokra. Kifogások mindig akadnak: "nincs időm rá, estére már fáradt vagyok".

Határozd el, hogy MA mindenképpen gyakorolni fogsz. Vannak, akiket mások kérnek számon, hogy tornáztak-e már. 

Léteznek gyakorlócsoportok is, ahol segítenek neked mindebben azok az oktatók, akik elvégezték a KIT megfelelő modulját.

Mindegy hogyan, de érd el a rendszerességet! Legalább két hetet bírj ki, hogy megtapasztald a változásokat a testedben, utána már sokkal könnyebb lesz. 

Szurkolunk neked, hogy legyen erőd hozzá!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?