Mitől gyengül a hüvely? - 2019.03.08. - intimtorna, kriston, intim, torna, nőknek

Az itt található izmok rejtve vannak, sokszor nem is tudunk róluk, de ugyanúgy szükségük van a karbantartásra, mint testünk bármely más tájékán.

Mitől gyengül a hüvely?

A gyengülés leginkább attól következik be, hogy nem trenírozzuk a hüvely izmait; ugyanakkor előidézheti felkészületlen gát esetében a szülés, menopauza idején hormonhatás, abortusz és hüvelyi méheltávolítás, illetve egyéb tágítással járó műtét, hosszas üléssel, görbe testtartással elnyomott vérkeringés, gyakori tamponhasználat, sűrű hüvelyi gyulladás, a szexuális vágy rendszeres kielégítetlensége, rossz érzelmi állapot miatt. 

Több száz, különböző életkorú nő hüvelyi szorítóerejét mértük le, és ez alapján megállapítottuk, hogy nincs összefüggés a látható részek edzettséges és a hüvely ereje között. A hüvely ereje attól függ, mennyire terhelt a szokásaink vagy a megélt változások által. 

A Kriston Intim Torna tréningeken abban is segítünk neked, hogyan alakíts ki helyes szokásokat az alhas szerveinek, a hüvely és a végbél izmainak védelme érdekében. Tudj meg többet a tanfolyamokról ide kattintva!

 

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?