Kriston Intim Torna: Omló és épülő gátak - 2018.10.10. -

Kellő edzés híján a medence szövetrendszere elgyengül, a rostok megnyúlnak, a testnyílások pedig - amelyeknek periodikusan és erősen zárniuk kellene a vizelet és széklet előtt, valamint a pénisz körül - tágulnak. Legrosszabb esetben egészen addig, míg nem képesek funkciójuknak megfelelni és irányíthatatlanná válnak.

Kriston Intim Torna: Omló és épülő gátak

Bármely, a medencében elhelyezkedő szervet érik káros hatások, azt a közelben lévők is megsínylik. Nem lehet ezért külön kezelni a nemi szervek és az ürítés szervrendszerét. Noha ezek a testünkben csak néhány centire helyezkednek el egymástól, az urológustól a szexológusig akár több évig is tarthat az út.

A problémák többségét az egészségügy ma is leginkább műtéti úton oldja meg, de 1986 előtt végképp nem volt más út. Csak inkontinencia műtétből több mint kétszázféle létezik, de műtéti úton szokás korrigálni a megnyúlt hüvelyizomzatot is (a köznyelv jellemző módon vőlegényvarratnak nevezi ezt). A már szült nők legtöbbje is ismeri az eljárást: az orvos átvágja a gátat, és később összevarja. Mindkét esetben előfordul, hogy a nyílás a kelleténél szűkebbre sikerül. Az így kapott "új hüvely" azonban a nemi életet fájdalmassá, örömtelenné teheti, amíg a bőr idővel ki nem tágul. Addigra viszont már annyi kellemetlen élmény kötődik a szeretkezéshez, hogy a nő teste automatikusan védekezik, és nem képes izgalmi állapotba kerülni. Hasonló tapasztalatokat okoz a vaginizmus, aminek során bármennyire szeretne a nő megfelelni magának és társának, a hüvelye begörcsöl, lehetetlenné téve a behatolást. Ez nyilván lelki eredetű rendellenesség, a partnerral vagy a szexualitással szembeni ambivalencia jele, azonban oldható.

Műszeres úton bizonyítást nyert, hogy tíz hét alatt átlagosan 132 százalékos szorítóerő-növekedést képes elérni a Kriston Intim Torna, a jelentkezők 92 százalékánál pedig javul a vizeletmegtartó képesség. Egy ötvenes asszony izomtónusa olyanná válhat, mint amilyen egy még nem szült fiatal lányé.

A Kriston Intim Tornát mindenki el tudja sajátítani.

"A nálam tanulók egy nap alatt képesek egymástól függetleníteni, ellenkező irányba mozdítani a hüvely- és a végbélbemenetet, tíz óra alatt pedig távol-keleti módon képesek a hüvelyt akaratlagosan mozgatni. Fejleszteni akkor is érdemes, ha ez nem forrása párkapcsolati zavaroknak."

Forrás: Magyar Narancs

 

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?