Beatrix Andelic

Telefonszám: +36707767938

Békéscsaba, Momfitt Studió
Magyarország 5600 Békéscsaba , Szarvasi út 3.


A Kriston Intim Tornáról a főiskolás éveim alatt hallottam először. 2008-ban védőnői diplomát szereztem a budapesti Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. 2010-óta szervezek tréningeket Békéscsabán és környékén.

Míg egy alakformáló torna a külső szépségre és egészségre összpontosít, addig az intim torna az altesti belső, rejtett izmok tornája. Amíg nem tapasztaljuk a medencefenéki izom gyengülésével járó problémákat, addig teljesen természetesnek vesszük, hogy működik és sajnos nem törődünk vele kellőképp. A trèningen megtanítom, hogyan vèdjük altesti szerveinket ès egy speciàlis gyakorlatsort tanulunk izmaink erősítèse èrdekèben. Urològiai, nőgyògyàszati ès proktològiai tünetek megelőzèse, javítàsa ès megszüntetèse a cèl. A mi gátunk, a mi felelősségünk. Jó felismerni, mi mit tudunk hozzátenni egészségünkhöz. 

Szeretettel várlak a tanfolyamok egyikére. 
Elérhetőségeim:
E-mail: andelicbea.kit@gmail.com
Telefon: +36 70 776-7938
Facebook oldalam:
Andelic Bea Kriston-módszer Békéscsabán (https://www.facebook.com/andelicbea.kristonmodszer)

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek 2024.01.20 13:30 - 19:30
2024.01.27 13:30 - 19:30
Békéscsaba
Momfitt Studió
5600 Békéscsaba Szarvasi út 3.
45 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Békéscsaba és környéke,
Egyéni tréning nők számára
5600 Békéscsaba és környéke, helyszín egyeztetés alapján
65 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Békéscsaba,
Egyéni tréning férfiak számára
5600 Békéscsaba, egyénileg egyeztetett helyszínen
65 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Intim Torna férfiaknak
Kriston Intim Torna férfiaknak
Megnézem
Kriston Kislányoknak
Kriston Kislányoknak
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem
Kriston Kisfiúknak
Kriston Kisfiúknak
Megnézem

Kriston Intim Torna férfiaknak Vélemények

 • Sándor

  Andelic Beatrix trénerem segítségével sajátítottam el a gyakorlatokat. Minden információ hasznos volt számomra, hozzákezdtem az otthoni gyakorláshoz. Trénerem érthetően, világosan ismertette meg a számomra eddig ismeretlen gyógymódot. Bízom benne, hogy a megkapott bemelegítő és erősítő gyakorlatok elvégzése eredményt hoz majd hamarosan.

 • Béla

  Nagyon hasznosnak ítélem meg a tréninget. Bea nagyon jó tréner, nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon. Segítségével nemcsak a gyakorlatok gyors elsajátításában kaptam segítséget, hanem a mindennapi életben is hasznosítható módszereket ismertem meg. Nagy hangsúlyt fektetettünk a gondolati világ megértésére, amellyel sikeres tudok lenni a mamutjaim azonosításában és levadászásában. Ismét megvilágításra került számomra, hogy nagyon sok minden fejben dől el. Azt gondolom egy nagyon komplex eszközt kaptam Beától, amivel mind a nők, mind a férfiak és nem utolsósorban a saját magamhoz való viszonyom nagymértékben javulni fog. Őszintén tudom ajánlani mindenkinek mind a már meglévő, mind a jövőben esetleges kialakuló problémák megelőzésének tekintetében.

 • Lajos

  Megfelelőnek találom a gyakorlatokat.

 • Imre

  Örülök a lehetőségnek. A tréner kedves, segítőkész, biztatást adó volt. Bízom benne, hogy segít a problémáimon. Köszönöm szépen!

 • Tibor

  Örülök, hogy részt vehettem az alap tréningen, ahol elsajátíthattam az elvégzendő gyakorlatok mikéntjét. Elolvastam a vonatkozó könyvet is, de lényeges pluszt kaptam a megfelelő gyakorlatok elvégzésében, melynek birtokában már egyedül is képes leszek a kijelölt feladatokon otthon végigmenni. Sok információt kaptam az elvégzendő feladatok fontosságának elmélyítéséhez is.

 • András

  Érthető,több oldalról megvilágított támogatással türelmesen,megértő,emberi hozzállással,mentális támogatással lefolytatott tréning volt. Bízom benne hogy sikerrel is tudom majd alkalmazni a megismertett tudást. Köszönöm szépen Beatrix!

 • László

 • Imre

  A Bea nagyon jól tartotta a tréningeket, mindent érthetően elmagyarázott, ha valami elsőre nem ment, akkor újból visszatértünk rá. A gyakorlatok megértésében sokat segítettek a példái és a képei. Nem mellesleg nagyon kedves is volt.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?