Bencze Bernadett

Telefonszám: +3670-253-88-59

Budapest, Örökmozgás Fejlesztőház
Magyarország 1182 Budapest , Háromszéki u.12/a.


Budapest, Szattva Jógastúdió
Magyarország 1173 Budapest , Pesti út 41/C

Tanítok. Napközben gyerekeket testnevelés óra keretein belül a mozgás örömére, az egészséges életmódra, a mozgásügyesség fejlesztésére, erőfeszítésre, kitartásra, különböző sportágak megismerésére, a testmozgás fontosságára, a sport szeretetére. A kora esti órákban illetve hétvégéken felnőtteket testük rejtett izmainak megismerésére, megerősítésére, karbantartására, az alhasi szervek tudatos védelmére, a hétköznapi szokások helyes áthangolására, a testi-lelki állapot összefüggéseire, a test egészséges működtetésére, a belső harmóniára, az önmagunkért való felelősségre. A test tiszteletére, a lélekkel való törődésre. A Kriston Intim Tornát 2005 óta tanítom és az a tapasztalatom, hogy óriási szükség van rá, hiánypótló és rendkívül eredményes.  Nagy örömmel tölt el, hogy egy ilyen különleges, egyedülálló dolgot közvetíthetek, és fontosnak tartom, hogy minél többen részesüljenek abban a pozitív, örömteli változásban  amit a Kriston módszer által megtapasztalhatnak életükben.

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Örökmozgás Fejlesztőház
1182 Budapest Háromszéki u.12/a.
58 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Intim Torna férfiaknak
Kriston Intim Torna férfiaknak
Megnézem
Kriston Kislányoknak
Kriston Kislányoknak
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem
Kriston Kisfiúknak
Kriston Kisfiúknak
Megnézem

Kriston Intim Torna nőknek Vélemények

 • Vilma - Kriston Intim Torna nőknek

  Kiválóan összeállított tréning program, ami valóban értékes és átfogó ismereteket ad át olyan területekkel kapcsolatban, amelyek megismerése alapvető részét kellene, hogy képezze az egészségmegőrző programoknak kicsiknek és nagyoknak.

 • Bernadett - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon hasznosnak tartom a tanfolyamot. Betti nagyon segítőkész, remek volt a felkészítés és a tanulás. Örülök, hogy Hozzá tudtam bejelentkezni és Nála végezhettem el a tanfolyamot. Az elméleti része is nagyon hasznos a tanfolyamnak, a hallottak azóta is gondolkodásra késztetnek. Bettinek és minden trénernek további sok sikert kívánok!

 • Éva

  Kedves Kriston csapat:) Bettinél igazán kellemes és hasznos két napot töltöttem. Nagyon örülök neki, hogy végre megtanultam a női belső erőt használni és a saját testemet szeretni. Sok hasznos tanáccsal látott el, melyeket a jövőben is megfogadok. A tanult gyakorlatokkal, szemlélettel hiszem, hogy 50 év felett is lehet egy nő igazán nő:) Köszönöm:)

 • Judit - Kriston Intim Torna nőknek

  Bencze Betti volt a trénerem a torna során. Betti minden órája nagyon motiváló volt, teljes odafigyeléssel fordult felénk, mindenhol segített, amikor esetleg elakadtunk az elején. Külön köszönet a fantasztikus lelki inspirációkért, a rugalmasságáért és hogy olyan jó ember.

 • KRISZTINA

  Betti, maximális tudása, és emberi hozzáállása lenyűgöző volt az órák alatt. Minden percét élveztem:-)Felnyitotta a szemünket, hogy mekkora fontossága van a belsőnknek. Nagyon sok információt, gyakorlati tanácsot kaptunk az órák alatt, hogyan figyeljük, edzzük intim területeinket, mindezt példákkal, emberi történetekkel alátámasztva. Köszönöm a sok-sok segítséget!

 • Nóra

  Nagyon jól éreztem magam. Igazán hasznosan telt el az a 2nap, nem is gondoltam volna, hogy ennyire szükséges és fontos amit tanultam. Jó gondolatébresztő arra, hogy mire kell odafigyelni igazán a jövőben. Köszönöm!!!

 • Dorottya Anna - Kriston Intim Torna nőknek

  Úgy gondolom, attól függetlenül, hogy a legtöbb érintett téma egyelőre előttem áll, jó volt tabuk nélkül beszélgetni róla, hallgatni a tapasztalatokat, a véleményeket, a tényeket, így egy útravaló csomagot kaptam az előttem álló évekhez, tudom mi várhat rám, mire figyeljek oda a testem változásai kapcsán. Nagy öröm volt számomra, hogy mindezt Bettitől hallgathattam, és a tanfolyamán - kiváló tanárként - átadott tudás biztos vagyok benne, hogy hasznomra válik! Köszönöm az élményt és a tudást! Dóri

 • Kitti - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon örülök, hogy részt vehettem ezen a tanfolyamon és ennek a tudásnak a részese lehetek. Nagyon sokat pozitív energiát kaptam testileg-lelkileg egyaránt. Bencze Bettinek köszönöm, hogy ilyen családias, kedves környezetet teremtett, ahol öröm volt minden pillanat és a sok útravaló jó tanácsot amit adott. A környezetemben mindenkinek ajánlani fogom, mert fantasztikus lehetőség a kiegyensúlyozott boldog életre.

 • Palotai Szilvia - Kriston Intim Torna nőknek

  Tisztelt Bernadett! Szeretném megköszönni az oktatást. Nagyon hasznos volt, sokat tanultam olyan dolgokról amik a hétköznapokban az embernek eszébe sem jutna. A hangulat nagyszerű volt, és nem utolsó sorban a kedvességed és segitőkészséged szuperré tette az egészet. Köszönöm: Szilvia

 • Mihályné Bea - Kriston Intim Torna nőknek

  Régóta gondoltam, hogy jelentkezem, örülök, hogy megtettem. Betti nagyon szimpatikus, felkészült, hitelesen elkötelezett a módszer iránt. A téma intimitásának megőrzésével, érthetően mondta el a fizikai, egészségügyi vonatkozásokat, nagyon képszerűen, néha viccesen és könnyen követhetően a gyakorlatokat. Szívesen mentem, és nem csak az első alkalommal:) Figyelt az egyéni hátrányaimra is. (idősebb vagyok, és az utolsó órát pót-tettem, a betegségem miatt) Noha nem minden nap gyakoroltam az elején, mostanra határozottan érezhető a jobb fizikai állapotom, és a gyakorlás kellemes reggeli foglalkozássá szelídült. A masnis gyakorlat - hát azt még nagyon nem érzem (bár friss tapasztalás). Köszönöm Bettinek ezeket az alkalmakat, mindenkinek csak ajánlani tudom.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?