Bencze Bernadett

Telefonszám: +3670-253-88-59

Budapest, Örökmozgás Fejlesztőház
Magyarország 1182 Budapest , Háromszéki u.12/a.


Tanítok. Napközben gyerekeket testnevelés óra keretein belül a mozgás örömére, az egészséges életmódra, a mozgásügyesség fejlesztésére, erőfeszítésre, kitartásra, különböző sportágak megismerésére, a testmozgás fontosságára, a sport szeretetére. A kora esti órákban illetve hétvégéken felnőtteket testük rejtett izmainak megismerésére, megerősítésére, karbantartására, az alhasi szervek tudatos védelmére, a hétköznapi szokások helyes áthangolására, a testi-lelki állapot összefüggéseire, a test egészséges működtetésére, a belső harmóniára, az önmagunkért való felelősségre. A test tiszteletére, a lélekkel való törődésre. A Kriston intim tornát 14 éve tanítom és az a tapasztalatom, hogy óriási szükség van rá, hiánypótló és rendkívül eredményes.  Nagy örömmel tölt el, hogy egy ilyen különleges, egyedülálló dolgot közvetíthetek, és fontosnak tartom, hogy minél többen részesüljenek abban a pozitív, örömteli változásban  amit a Kriston módszer által megtapasztalhatnak életükben.

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek 2022.05.27 17:30 - 20:30
2022.06.03 17:30 - 20:30
2022.06.10 17:30 - 20:30
2022.06.17 17:30 - 20:30
Budapest
Örökmozgás Fejlesztőház
1182 Budapest Háromszéki u.12/a.
38 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna Nőknek (ALAP tréning) Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Örökmozgás Fejlesztőház
1182 Budapest Háromszéki u.12/a.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Intim Torna férfiaknak
Kriston Intim Torna férfiaknak
Megnézem
Kriston Kislányoknak
Kriston Kislányoknak
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem
Kriston Kisfiúknak
Kriston Kisfiúknak
Megnézem

Kriston Intim Torna nőknek Vélemények

 • Anita - Kriston Intim Torna nőknek

  Köszönöm Bettinek a lehetőséget és a sok tanácsot, azt hogy elindított az "úton". Mióta részt vettem a tréningen mindenkinek lelkesen ajánlom és bízom benne, hogy sok-sok gyakorlás után a torna minden jótékony hatását a saját bőrömön is meg fogom tapasztalni.:)

 • Károlyné

  Nagyon sajnálom, hogy csak ilyen későn 71 évesen találkoztam a "Kriston Intim Torna" tréninggel! Azt gondolom az itt szerzett információk és gyakorlatok alapján, hogy egy ilyen tréning MINDENKI számára nagy segítséget adhat a boldog életvitelhez és megfelelő egészséghez. A tréningem oktatója Bencze Bernadett nagymértékben segített abban, hogy megfelelően tudjam értelmezni és végrehajtani a tréning anyagát és pozitívan megváltoztatni a még előttem álló napjaimat.

 • Zsuzsanna - Kriston Intim Torna nőknek

  Kellemes hangulatú, számomra hasznos képzés. Betti jól felkészült, képzett oktató.

 • Nikolett - Kriston Intim Torna nőknek

  Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy részt vehettem a tanfolyamon. Nekem nagyon érdekes volt és sok mindent tanultam, jó volt hallani ahogy beszéltél, tanítottál és ez mind át is jött. Köszönöm szépen az élményt

 • Éva - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon tartalmas tréning volt! Sok mindent tanultam, sok mindenre rájöttem, sok mindent felfedeztem. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Örömteli élmény volt Bettit hallgatni. Odaadó, lelkiismeretes, kedves, rendkívül felkészülten vezette le a tanfolyamot! Különleges élmény volt! Köszönöm! Szentpétery Éva

 • Anikó

  Nagyon jól éreztem magam Bernadett tanfolyamán. Nagyon sokat tanultam amit egész életemben alkalmazhatok és fejleszthetek a továbbképzéseken. Mindenkinek ajánlani fogom. Köszönök mindent.

 • Rita

  Nagyon szuper képzést kaptam ,Bernadett remek szakember mindenkinek nagyon ajánlom !

 • Judit

  Kezdő intim tornán vettem részt, melynek trénere Bencze Bernadett volt. A tanfolyam egy nagy élmény volt. Bernadett felkészült, előadás módja magával ragadó. A gyakorlatok alatt maximálisan segítő és odafigyelő volt.

 • Anett

  Maximálisan meg voltam elégedve, Betti nagyon kedves és türelmes. Nagy szaktudással rendelkezik a témakörben. Nagyon sokat segített köszönöm :)

 • Éva

  A tréner egyénisége megnyerő, szaktudása profi, pedagógiai érzéke nagyon jó. /Ez utóbbi volt számomra a legnagyobb kérdés: "Hogy fogják nekem ezt megmagyarázni /megmutatni?"/ Két nagyon kellemes és hasznos napot töltöttem Bettivel, aki ráébresztett arra, hogy ott is van izmom, ahol nem gondoltam. Köszönöm: MMÉ

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?