Kis Gabriella

Telefonszám: +36-20-480-5258

Budapest, Amira Art Studio
Magyarország ASTORIA Budapest , Szentkirályi utca 11.


Gyömrő, Napliget Életmódközpont
Magyarország 2230 Gyömrő , Nefelejcs u. 32/6
Vecsés, NAP-HOLD jógaház
Magyarország 2220 Vecsés , Fő út 119.

Kedves Érdeklődő!

 

Engedd meg, hogy bemutatkozzam: Kis Gabriella, Kriston Intim Torna tréner vagyok.

     Első végzettségemet tekintve marketing szakirányos közgazdász diplomával rendelkezem (egy alkalmazott statisztika mellékszakiránnyal megspékelve). Az egyetem befejezése után szinte azonnal találtam munkahelyet, a média szakmában. A színfalak mögé kerültem, ahonnan izgalmas perspektívából volt alkalmam megismerni ezt a színes világot. Sokat tanultam és fejlődtem, de egy idő után úgy éreztem valahol máshol van dolgom.

     Mindannyiunk életében vannak olyan pillanatok, amikor komoly döntéseket kell meghoznunk, mert a szívünk vagy az eszünk esetleg mindkettő olyan irányba - és szerencsés esetben ugyanabba az irányba húz, ami eltér az általunk eddig követett úttól.  

    Régóta foglalkoztatott a kérdés, hogy testünk, lelkünk, szellemünk milyen összefonódás révén és hogyan „működik”, de ami ennél is jobban izgatott, hogy miként tudnék jobban segítségére lenni másoknak. Na, ezekkel a kérdésekkel jól elleszek életem végéig… De azért már találtam válaszokat, amelyek mentén elindultam.

   2019 őszén végeztem el a Semmelweis Egyetem Aneszteziológiai és Intenzív terápiás Klinika és a Magyar Hipnózis Egyesület közös szervezésében folytatott SASOK képzést (Szuggesztiók Alkalmazása Szomatikus Orvoslásban Képzés).

   2020-ban fejeztem be tanulmányaimat a Károli Gáspár Református Egyetem Mentálhigiénés segítő szakember képzésén, ahol alkalmam volt az NLP önismereti csoport keretén belül az NLP practitioner végzettséget megszereznem.

   2023-ban lettem Perinatális (szak)tanácsadó. Az ELTE-PPK Perinatális képzésére jártam, ahol a szülés/születés körüli időszak áll a fókuszban, több tudományág legfrissebb kutatási adatait foglalja magába, ezáltal holisztikus úton közelíti meg életünk legfontosabb momentumait, saját megszületésünk illetve gyermekeink születésének időszakát, mely egyben egy család születését is jelenti. Ennek megfelelően pedig foglalkozik a magzati fejlődéssel, az anyai és az apai identitással és a családdal, mint rendszerrel. A perinatális tudomány egyaránt kiterjed a  várandósság előtti, alatti és utáni 2-3 éves időintervallumra, mely néhány év ugyanakkor egész életünkre hatással van.

      A Kriston Intim Tornával® szintén útkeresés közben ismerkedtem meg. Azért lettem Tréner, mert a Kriston módszerben rátaláltam egy módjára annak, hogy miként tudok hozzájárulni magam és más emberek testi, lelki egészségének fenntartásához illetve visszanyeréséhez.  A Kriston Intim Torna testünk olyan területével foglalkozik, mely alapjaiban határozhatja meg önbecsülésünket, a magunkról, egészségi állapotunkról, férfi – női minőségünkről alkotott képünket. És itt nem csupán a medenceizmainkról van szó, hanem az agyunkról is!

Nagyon röviden a Kriston Intim Torna® az alhasi szervek egészségét szolgáló program, melynek 3 fő alappillére van:  a torna, a szokásáthangolás és az érzelmek világa, mely  szoros összeköttetésben van lelki és fizikai állapotunkkal..

A női tréninggel kapcsolatban itt olvashatsz részletesebben: 

https://intimtorna.hu/hu/treningek/kriston-intim-torna-noknek

A férfi tréningről  pedig  itt:

https://intimtorna.hu/hu/treningek/kriston-intim-torna-ferfiaknak

 

A tréning egy összesen 12-14 órás tanfolyamsorozatból áll. A komplex ismeretanyag elsajátítása által lehetőséged nyílik:

>> a meglévő alhasi problémák*, szervi tünetek megszüntetésére, a betegségek gyógyulására, önrehabilitációra.

>> a tünetek kialakulásának megelőzésére

>> a szexualitásod fejlesztésére, izgalmasabbá tételére.

­*melyekről részletesebben itt olvashatsz:   https://intimtorna.hu/hu/miben-segit

 

Mi vár rád a tréningen?

Kérdőív:

A tanfolyam elején kapod meg és menet közben lesz szükséges kitöltened – A kérdőív abban segít, hogy pontosabb képet kapjak az egészségügyi állapotodról, az esetleges problémádról. A kérdőívre nem kell ráírnod a nevedet, csak egy  jeligét, ami alapján be tudod majd azonosítani, hogy melyik kérdőív a tiéd, miután visszakapod.

Saját, személyre szabott gyakorlatsor:

Az előbb említett kérdőív teszi lehetővé, hogy a számodra leginkább hatékony programot tudjam összeállítani. Ezt a tanfolyam végén kapod majd meg és ez alapján tudod otthon végezni a tornát.

Hanganyag a tornáról:

A tréning befejezését követően tudod letölteni innen a honlapról.

Beszéd:

Nyugalom, nem neked kell beszélned! Sőt neked egyáltalán nem kell. Én fogok sokat beszélni és magyarázni. Készülj arra, hogy valóban sokat fogok beszélni! Leginkább sok történetet fogsz hallani, melyek segítenek feltárni az esetlegesen már szervi funkciózavart is okozó benned zajló folyamatokat, melynek megállításához illetve visszafordításához a tréningen hallottak alapján egy egészség-forgatókönyvet lesz lehetőséged írni magad számára.

Tanulás:

Egyrészt a gyakorlatokat tanuljuk meg lépésről-lépésre  másrészt az új mozgások  érzékelésének kiépítése lesz a feladat.

Torna :

Természetesen minden gyakorlatot többször elvégzünk a tréning közben, de az igazi erőpróba otthon vár rád!

 

Amit kérlek hozz magaddal a tanfolyamra:

>> Törölközőt és/vagy matracot. A gyakorlatokat többnyire földön ülve vagy fekve végezzük.

>> Zoknit, papucsot, ha fázós a lábad, mivel a tornához levesszük a cipőt.

>> Enni-, inni valót. A tréning során lesznek szünetek, amikor lehetőséged nyílik ezeket elfogyasztani.

>> A figyelmedet és nyitottságod. A tanfolyamon ugyanis többek közt azt tanuljuk meg, hogy mi az, amit Te tehetsz az egészséged megóvásáért illetve visszanyeréséért. A jó hír az, hogy ez sokkal több, mint gondolnád!

 

Hogyan jelentkezhetsz a tréningre?

1) Az általam vezetett tanfolyamok időpontjairól a fentebb lévő „Aktuális tréningek” ikonra kattintva tájékozódhatsz.

2) Ezután kattints a kiválasztott időpont melletti „Jelentkezem” ikonra.

3) Ezt követően megjelenik egy űrlap, melyet kitöltve foglalhatsz helyet a tanfolyamra. A végén pedig a „Jelentkezem a tréningre” gombra kattintva küldheted el a véglegesített jelentkezésed.

Kérlek, ha bármilyen oknál fogva mégsem tudsz megjelenni a foglalkozáson, akkor azt legkésőbb 24 órával a kezdés előtt jelezd számomra.

 

Ha kérdésed lenne a tréninggel kapcsolatban a 06/20-480-5258 számon hívhatsz.

Vagy írhatsz a kisgabriella.kit@gmail.com e-mail címre.

 

Szeretettel várlak a tanfolyamon!

 Addig is ha van kedved látogass el a https://www.facebook.com/kisgabi.KIT  oldalra.

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Beszélgetés Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Amira Art Studio
ASTORIA Budapest Szentkirályi utca 11.
25 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Intim Torna férfiaknak
Kriston Intim Torna férfiaknak
Megnézem
Kriston Beszélgetés
Kriston Beszélgetés
Megnézem
Kriston Kislányoknak
Kriston Kislányoknak
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem
Kriston Kisfiúknak
Kriston Kisfiúknak
Megnézem
Kriston Konzultáció nőknek
Kriston Konzultáció nőknek
Megnézem

Kriston Intim Torna nőknek Vélemények

 • Ildikó - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon köszönöm, hogy résztvehettem a tornán! Nagyon élveztem az "ÉNIDŐT" amit ott töltöttem, és hogy érzem azon izmaimat, amire eddig nem figyeltem.. Gabriella történetei és életvezetési tanácsai sok átgondolni valót adtak számomra is. A három nap tükrében azt gondolom, hogy számomra jobb lett volna ( arra számítottam) , ha a torna , ennek a gyakorlása kicsit több időt ölelt volna fel a tanfolyamon., és egy pici rutint tudtunk volna együtt szerezni. Minden jót kívánok!

 • Ildikó - Kriston Intim Torna nőknek

  Kedves Gabriella, Nagyon tetszett a foglalkozás, hasznosnak találtam. Remélem fogom tudni jól csinálni és segíteni fog. Köszönettel, Ildikó

 • Barbara - Kriston Intim Torna nőknek

  Szia Gabi! A tanfolyam fantasztikus volt, minden képzeletemet felülmúlta. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire sokoldalú lesz. Imádtam a sok eset tanulmányt, mások életéből vett példákat, mert így igazán "életszagú" volt a dolog és nagy segítség, mikor így ráismerhetünk saját problémáinkra is és rávilágíthat megoldásokra. Jó volt egy ilyen női közösségben részt venni és tudni, hogy nem vagyunk egyedül. :) Nagyon élvezetes volt az előadás módod, hogy volt sok humor is. Köszönjük a sok szemléltetést és a kiváló tanítási módszereket. További minden jó kívánok! Üdv: Barbara

 • Miklósné - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon elégedett voltam a tréningen hallott elméleti és gyakorlati anyag tartalmával, előadásmódjával, a gyakorlatok bemutatásával, átadásával. Másoknak is jó szívvel fogom ajánlani. Jól éreztem magam és köszönöm, hogy részese lehettem.

 • Andrea - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon kedves volt Gabi. Mindent alaposan és türelmesen elmagyarázott. Mindenről nyíltan és tabuk nélkül beszélt.

 • Orsolya - Kriston Intim Torna nőknek

  Úgy indultam el erre a tréningre, hogy igazából nem tudtam pontosan mire is számítsak, gondoltam tornázni fogunk és ennyi, de amit kaptam a három nap alatt az felülmúlta minden elképzelésemet. Az egész tréningen nagyon jól éreztem magam, nagyon nyitottan tabuk nélkül lehetett bármiről beszélni, kérdezni, csak azt sajnálom, hogy nem kezdtem előbb (legalább 20- évvel)

 • Dóra - Kriston Intim Torna nőknek

  A szervezés jó volt, a helyszín könnyen megközelíthető. Az előzetes tájékoztatás mindenre kiterjedt, a tréning technikai oldaláról nem merültek fel kérdések. Az oktató kedves, figyelmes, összeszedett és széles körű tudással rendelkezik. Mindig pontos volt. Az órák alaposan kidolgozottak. Hasznos és átfogó képet kaptam mindenről, amiért mentem. Jól begyakoroltuk a mozgásokat. Innentől mát csak a gyakorlás marad nekem!

 • Teréz - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon hasznos volt a tanfolyam. Sok információ, nagy természetességgel elmesélve, ami oldotta a feszültségemet. Gyakorlatias volt. Én úgy érzem, hogy sikerült ráéreznem a mozdulatokra. Nagyon köszönöm !

 • Andrea - Kriston Intim Torna nőknek

  Eszméleten sokat tanultam, és bizony olyan izmok is megmozdultak, amikről nem gondoltam, hogy vannak. Köszönöm Andi

 • Dorottya - Kriston Intim Torna nőknek

  Csodálatos élmény volt, egy fantasztikus tréner vezetésével elsajátítani ezt a forradalmi módszert. Ötven évesen most fedeztem fel igazán, milyen teljes Nőnek lenni!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?