Schiller Andrea

Telefonszám: 06-70-60-95-955 (Kérem írjon üzenetet a jelentkezéshez)

Budapest, Darshan Jógastúdió
Magyarország 1068 Budapest , Szófia utca 15. fsz. 1.


Budapest, Bakos Fitness
Magyarország 1222 Budapest , Villa u. 1.
Budaörs, Re-Form Stúdió
Magyarország 2040 Budaörs , Budapesti út 123.

 

Kriston Andrea Módszere, számomra meghozta az Út elejét! Az Utat, melyet addig nem ismertem!  Önmagam Útját, amin talàn, a legnehezebb jàrnunk! De a Kriston-Módszer®, segített abban, hogy bàtran elinduljak befelé, ahol sokszor olyan rejtelmek lapulnak, amiket talán, még én sem ismerek, de szembe kell néznem Velük!
2007. óta vagyok Női Kriston® Intim Torna tréner, és úgy érzem, hogy a legnagyobb ajándék, amikor látom a csillogó szemeket, a könnycseppeket, a mosolyokat, a Bizalmat! Érzem a Nőkön, akiket hozzám sodor az Élet, hogy végre megpihenhetnek egy kicsit végre magukkal foglalkozhatnak, magukra figyelhetnek! 

12 órára belépnek Saját Titkos Világukba, ahol a Mozgáson Túl, valami Kincset is kapnak! Ez a Kincs nem más, mint a Kulcs Önmagukhoz!

Hidd el, a “Törődés Megtérül!”

Nem kell mást tenned, csak egy lépést, Önmagad felé!

Bízz Magadban, hisz mind Úton vagyunk! Te is Én is! Járjunk a Magunk Útját, és ez szerintem, a Legszebb adománya az Életnek...,hogy Úton lehetünk!

Szeretettel várlak!

Andrea


 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Kislányoknak
Kriston Kislányoknak
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem

Kriston Intim Torna nőknek Vélemények

 • Anna Kata - Kriston Intim Torna nőknek

  Köszönöm a torna megtanítàsàt! a hétvégében tetszett, hogy a nevetés mellett mély figyelem is helyet kapott. Andrea kedves, közvetlen.

 • Andrea - Kriston Intim Torna nőknek

  köszönöm! jó volt olyan trénerrel dolgozni, aki nagyon alaposan, érzékletesen és lelkesen magyarázott és fontos volt számára az, hogy minden résztvevő úgy érezze, sokat kapott a tréningen, elsajátítsa a torna fő elemeit..

 • Bernadett - Kriston Intim Torna nőknek

  Régóta gondolkoztam már rajta, hogy jó lenne megnézni egy ilyen tanfolyamot, de valahogy sose jutottam el. Most ezt kaptam magamtól karácsonyra, és nagyon jó döntésnek tűnik. :) Nem gondoltam volna, hogy ennek a tornának ilyen sokrétű hatása lehet, az első napon csak ámultam a történeteket hallva. Nagyon örülök, hogy ez nem csak egy sima testmozgás, ami itt elhangzott az nagyon egybecseng az én hitvilágommal a test és lélek egységéről, így nagyon hamar éreztem, hogy jó helyen vagyok. Nincsenek véletlenek, így természetesen a számomra legmegfelelőbb oktatóhoz kerültem: Andrea nagyon szimpatikus, nagyon imádtam az előadásmódját és nagyon jól elmagyarázta a gyakorlatokat. Élveztem a tanfolyam minden percét, és nagyon elfáradtam mindkét napon. Már az első nap után enyhült a régóta meglévő derékfájdalmam (nőgyógyászati okai vannak, így ez a vérkeringés serkentés csodákat művel vele), ami nekem egy csodálatos ajándék. Nagyon köszönök mindent! :)

 • Krisztina - Kriston Intim Torna nőknek

  Kedves Andrea! Köszönöm szépen az elmúlt két napot! A tréning nagyon jól volt felépítve, hálás vagyok az inspirációért és töretlen lelkesedésedért, humorodért! :) Jó szívvel foglak ajánlani mindenkinek! Köszönettel, Kriszti

 • Noémi - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon hasznos és sokszínû oktatáson vehettem részt, kitûnô oktatóval! Koszonom, Noémi

 • Csilla - Kriston Intim Torna nőknek

  Köszönöm szépen! Azt gondolom egy fontos tréningen vettem részt, ami végig fog kisérni a további életemen.

 • Márti - Kriston Intim Torna nőknek

  Schiller Andi oktatónk szakmailag felkészült órákat tartott., emellett az órák hangulata is lebilincselő volt. A komoly szakmai részek mellett mindig talált rá módot, hogy élvezetessé, jó hangulatúvá tegye az órákat! Élmény volt az óráin részt venni!!! :-)

 • Patrícia - Kriston Intim Torna nőknek

  Andrea nagy lelkesedéssel várt minket minden alkalommal, igyekezett mindenkinek az igényeit felmérni, minden problémára ötleteket, javaslatokat adni. Mindig látta, ha valakinek rossz volt egy pozitúra, vagy nem érezte jól magát benne.

 • Veronika - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon jó hangulatban telt a tréning. Andi közvetlenségével és humorával sikerrel oldotta a kezdeti gátlásokat. A gyakorlatokat segített könnyen elsajátítani, az elméleti résszel pedig a felismerésben és megértésben támogatott. A tréning minden percét élveztem.

 • Zsuzsanna - Kriston Intim Torna nőknek

  Köszönöm a lehetőséget a részvételen. A női szervek működésének részletes megismeréséhez, torna technikák elsajátításához, a fizikai tünetek mögött álló lelki blokkok oldásához kaptam segítséget. A tréner jó képzett, a torna alaposan átgondolt, jó hangulatú volt.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?