Gésák titka (HALADÓ)

Engedd, hogy az önfeledtség elragadjon! Most jelenleg csak online modul működik: Gésák titka online almát keresd kérlek.

Időpontok

Jelenleg csak online elérhető a Gésák titka tréning! Kattints ide a részletekért!

 

Szexualitásunk szinte mindig fejleszthető, és életünkben többször szükséges lehet új szintre emelni. A 12 órás tréning után gésa nem leszel, de nagyobb örömmel, teljesebben éled meg a szexualitást, és társadnak is nagyobb örömöt adsz majd. A Kriston Intim Torna tanfolyam elvégzése után válik lehetségessé ezen a tréningen való részvétel, vagyis a KIT Női modul alapfeltétele ennek a tanfolyamnak.

Célja a szexuális ön-, és társismeretünk fejlesztése, a szerelmi gyönyörben résztvevő izmok erősítése, a szerelmi izmok ügyesítése, szexuális mozgáskultúránk gazdagítása, a hüvely „érzékenyítése”, orgazmusra való képesség növelése, az erotikus természetünk megismerése, az abban való kiteljesedés, szexuális élmények gazdagítása. MIndez pszihoszomatikus egészséget segít, hogy a tünetek megszűnhessenek, a hormonszintünk egészséges legyen, kiteljesedjen a termékenységünk. Szülés előtt mindenképpen javasolt tréning. 

Lépésről lépésre nyitjuk a belső ösvényeket a bennünk élő „igaz NŐ” felé. Növeljük önbizalmunkat, fejlesztjük az elengedettségre való képességet. Fölrázzuk kicsit magunkat, kilépve a hétköznapok hangulatából. Csiszoljuk a bennünk rejlő szexualitásunk gyémántját, hogy a fényt szebben szórja, és a fényt teljesebben magába engedje.

Tabuk nélkül, őszinte, támogató légkörben fejlesztjük személyiségünk boldogságra vágyó, játékos, erotikus oldalát :-) életkortól, formától és házasságlevéltől függetlenül, hogy a bennünk élő szenvedélyes nő, és az érzéki Istennő szabaddá váljon.

A tréning mozgásból és "életmesékből" áll. Ez utóbbi során a történetekből új szempontokat kapsz önmagadhoz, társadhoz, nőkhöz, férfiakhoz, a szexualitáshoz. Ezek hatására oldódnak a gátlások, félelmek. Elolvadhatnak megkövült részeink. Változás nélkül nem mész haza:))Jó lesz neked!

A tréning lehetőséget ad feltárni azon elakadásokat, melyek következtében kialakulhat endometriózis, vérzési rendellenesség, PCOS, mióma, ciszta, megfoganási nehézség, orgazmushiány, "száraz hüvely", libidóhiány, hormonális rendellenesség, nehéz elköteleződés, negatív párkapcsolati mintázat. Az egészséges szexualitás visszahat az egészségünkre és a mentális állapotunkra. Az egészséges szexualitás alapja a könnyed megfoganásnak és a szülésnek.

Mi várható még? Idézem egy tanítványom: "azt hittem, hogy a hüvelyi orgazmus, csak kevesek kiváltsága. Most már tudom, hogy gyorsan tanulható."

"Szakmai karrierem indult el a hüvelyi orgazmus személyiség átalakító erejétől. Teljes nőnek érzem már magam."

"35 éves koromig defektesnek éreztem magam a hüvelyi orgazmus nélkül, most meg hihetetlen evidens."

"Minden gát csak a fejemben létezett, amiket órák alatt felismertem."

"Rájöttem, hogy mindig nő voltam, csak nem engedtem meg magamnak, hogy megmutatkozzon."

„A gésa tréning hozta ki belőlem a nőt, és ezért tudtam kijönni egy rossz házasságból, és ezért ma van egy gyönyörű, boldog családom.”

„Utolsó reményem volt az intim torna és a gésa tanfolyam, hogy megszűnik a meddőségem. Ma már 2 gyermekem van.”

A foglalkozáshoz nagyon kényelmes felsőrészt és lezser, laza, könnyed nadrágot érdemes hozni (ne szorítsa le az izmokat a hasnál, a gátnál. Cipő nélkül vagyunk és szükséges még egy könnyű alátét, akár törülköző formájában. Gésa ruha nem kell:).

Szerzői Jogvédelem

A Kriston Intim Torna®, Intimtorna®-Gésák Titka®, -Intimfitness®, -Testreform®, -Gólyatréning® koncepciójában és nevében is védettek. Az oldalakon szereplő tartalom bármilyen felhasználásához (kivéve rálinkelés ) előzetes írásbeli engedély szükséges. A saját jogú tartalmak jogtalan átvétele napi bérleti díjban kerül kiszámlázásra. Kérlek tartsd tiszteletben a szerző jogait!

Kriston Andrea szerzői védelem alatt álló módszere. Kérlek, tartsd tiszteletben a szerzői jogokat.

 

Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?