Kriston Fitness (HALADÓ)

Lélekre ható teljes testélmény

Időpontok

LELKEDRE HATÓ TELJES TESTÉLMÉNY Szeptember 4-től folytatjuk! 

A Kriston Fitness hatása "tetől talpig, kívül és belül" megmutatkozik. Intenzív alakigazítás, kozmetikai és pszichoszomatikus hatások várhatók végzésével. Garantált zsírégetés az alhasi szervek védelme mellett. 

A Magyar Sporttudományi Társasággal, a Szent Rókus Kórház nőgyógyászat-urológiai ambulancián végzett műszeres mérések tapasztalatai alátámasztották a nők megfigyeléseit: a helytelen testedzés következménye lehet a vizeletvesztés, az aranyér, a méh-, hólyagsüllyedés.

A Kriston-módszer az alhas szerveidről gondoskodik, miközben minden testrészed megkapja a kívánt fizikai ingert a kirobbanó formához.

A minőségi gimnasztika különleges elemei: arcfiatalító, látás-, hallás javító torna, alakformálás, anyagcsere gyorsítás, gerinc-, izületvédelem, stresszoldás és pszichoszomatikus hatás. Az utolsó fél órában gyakorlóóra az Intim Tornát végzett hallgatók számára.

A Kriston módszer mottója itt a gyakorlatban valósul meg: Kívül formál, belül óv!

A foglalkozásokat tartja: KRISTON ANDREA  

Bérlet 8 alkalomra: 18 000 Ft (fél évig lejárható) Alkalmanként:  2500 Ft

Helyszín: 1. ker. Kosztolányi Dezső Gimnázium lány tornaterme. Szeptember 4-től, SZERDÁNként 18.30-20.00-ig!

Eredetileg testnevelő tanár vagyok (testnevelés-biológia szak, TF és edzői végzettség). Korábban intimtornának elnevezett módszerem, ami Kriston Intim Torna(KIT) néven kerül jelenleg oktatásra, a fitnessből vált ki (1986). A KIT-et gyakorlók örömmel fogadták újra, hogy a testedzés része legyen a gátizmok edzése is. Erre jött létre 1990-ben a TESTREFORM, amiről könyv, audió, video, dvd, cikkek jelentek meg. A Kriston-módszer része volt éveken át a Nemzetközi Testnevelői Konferenciáknak. Igény mutatkozik az általam felépített minőségi gimnasztikára. 

 

 

 

 

Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?