Kriston Fitness (HALADÓ)

Lélekre ható teljes testélmény

Időpontok

LELKEDRE HATÓ TELJES TESTÉLMÉNY  

A Kriston Fitness hatása "tetől talpig, kívül és belül" megmutatkozik. Intenzív alakigazítás, kozmetikai és pszichoszomatikus hatások várhatók végzésével. Garantált zsírégetés az alhasi szervek védelme mellett. 

A Magyar Sporttudományi Társasággal, a Szent Rókus Kórház nőgyógyászat-urológiai ambulancián végzett műszeres mérések tapasztalatai alátámasztották a nők megfigyeléseit: a helytelen testedzés következménye lehet a vizeletvesztés, az aranyér, a méh-, hólyagsüllyedés.

A Kriston-módszer az alhas szerveidről gondoskodik, miközben minden testrészed megkapja a kívánt fizikai ingert a kirobbanó formához.

A minőségi gimnasztika különleges elemei: arcfiatalító, látás-, hallás javító torna, alakformálás, anyagcsere gyorsítás, gerinc-, izületvédelem, stresszoldás és pszichoszomatikus hatás. Az utolsó fél órában gyakorlóóra az Intim Tornát végzett hallgatók számára.

A Kriston módszer mottója itt a gyakorlatban valósul meg: Kívül formál, belül óv!

A foglalkozásokat tartja: KRISTON ANDREA  

Bérlet 8 alkalomra: 18 000 Ft (fél évig lejárható) Alkalmanként:  2500 Ft

Helyszín: 1. ker. Kosztolányi Dezső Gimnázium lány tornaterme. Szeptember 4-től, SZERDÁNként 18.30-20.00-ig!

Eredetileg testnevelő tanár vagyok (testnevelés-biológia szak, TF és edzői végzettség). Korábban intimtornának elnevezett módszerem, ami Kriston Intim Torna(KIT) néven kerül jelenleg oktatásra, a fitnessből vált ki (1986). A KIT-et gyakorlók örömmel fogadták újra, hogy a testedzés része legyen a gátizmok edzése is. Erre jött létre 1990-ben a TESTREFORM, amiről könyv, audió, video, dvd, cikkek jelentek meg. A Kriston-módszer része volt éveken át a Nemzetközi Testnevelői Konferenciáknak. Igény mutatkozik az általam felépített minőségi gimnasztikára. 

Kriston Andrea szerzői védelem alatt álló módszere. Kérlek, tartsd tiszteletben a szerzői jogokat.

 

 

 

Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?