Kriston Gólyatréning (online)

Szülj extázisban!

Időpontok

Szülésre, anyaságra való felkészülés, hogy elégedetten, a legnagyobb elengedettségben tudd világra hozni a babádat!

Célunk, hogy megelőzzük a várandósság és a szülés környékén kialakuló intim tünetek előfordulását, mint az aranyér, inkontinencia vagy az alhasi szervek süllyedése. A tréning abban is segít, hogy a kismama a legnagyobb fájdalomcsillapítót, az extázist használja, és így váljon örömteli élménnyé a szülés. Ennek később komoly hatása lesz a szoptatásra, libidóra, ebből adódón a párjával, gyermekével és az önmagával való kapcsolatára is. Így a szülésnek hosszú távú kihatása van az életminőségre.

Átírjuk azon félelmeinket, melyek mélyen a szüléshez kötődnek. A kismama analizátor segít feltérképezni azon érzelmi tényezőket, amik rejtetten befolyásolhatják a szülést, ami a papát is segítheti az apaság felé való fejlődésben. Ez utóbbi, izgalmas „szorgalmi házi feladat” formájában jut el az apukához, mert ekkor ők még nincsenek közöttünk. Visszaszerezzük azon természetesség érzetünket, képességünket, mely a félelem előtt még megvolt mindannyiunkban.

A gátvédő vajúdástechnika esélyt ad a gátmetszés elkerülésére, az extázisban való szülés pedig a test elengedésére, a fájdalom átértékelésére. Elsajátítod a szülés utáni regenerálódást segítő programot, és szülés után 6 héttel már a nőgyógyászod is fog csodálkozni. Hogyan indítsd újra a szexualitást?

„A tréninget végzett kismamák 97%-a elégedetten hagyta el a szülőszobát." Juhász Nikolett, záródolgozat.

 

Szívből nyílunk óra”: grátisz foglalkozás a GÓLYA-PAPÁKNAK, a gólya-mamákkal együtt, a papa lehetséges teendőiről a várandósság és a szülés során. A változásokról, amik a nőben zajlanak, hogy jobban megértsék őket. Miként váljanak a fészek őrzőivé, hogy apaságuk, a férfiasságuk következő szintjévé alakulhasson.”

Belépő a papák számára: papák által készített szívecske (rajzoljanak, fessenek, fotózzanak, bárhogy készítsenek nekünk szívecskét, a várakozás jelképeként). Küldd el nekünk ide: tanfolyam@kriston.eu Ezt pedig ki fogjuk tenni a weboldalra, fb oldalra név nélkül. A tréning több pontján kaptok kérdőívet, leírást, összefoglalót. Több gyakorlati része lesz a tréningnek. A tanfolyam végén egyéni programot kaptok, és gólyáknak szánt hanganyagot.

Kriston Andrea szerzői védelem alatt álló módszere. Kérlek, tartsd tiszteletben a szerzői jogokat.

 

Miben segít?

Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?