"Egy jót nevetek, és azonnal becsurog!” - 2019.11.26. -

Egy rémálom a stresszinkontinencia, ami azt jelenti, hogy nevetéskor, tüsszentéskor, köhögéskor vizeletcseppek jutnak ki a húgyhólyagból.

"Egy jót nevetek, és azonnal becsurog!”

Már megszokottá vált az életemben, hogy amikor egy jót nevetek, azonnal becsurog. Kellemetlenül érint, állandóan attól rettegek, hogy pisiszagom van. Amikor randevúra megyek, muszáj tartalék fehérneműt vinnem, mert a betét ellenére is zavar az egész ügy” – írja Andi, 30 éves.

Egy rémálom a stresszinkontinencia, ami azt jelenti, hogy nevetéskor, tüsszentéskor, köhögéskor vizeletcseppek jutnak ki a húgyhólyagból. Mivel a nőknek 4 cm-es, meredek lefolyású húgycsövük van, ezért a vizeletcseppek a bugyiban landolnak, alaposan megrendítve a biztonságérzetüket. A tünet arra utal, hogy meggyengült a hólyagzáró izom. Sajnos magától ez a kellemetlen jelenség nem múlik el, hiszen az izmok napról napra sorvadnak, s ennek következtében egyre nagyobb mennyiségű vizelet távozik – ami a hólyagsüllyedés gyanúját is felveti –, s emiatt egy idő után folyamatosan betét viselésére lesz szükség.

A gyötrődés és szégyenérzet helyett érdemes a tettek mezejére lépni, és az izmos has, a feszes popsi mellé erős hüvelyizmokat fejleszteni. Ebben segít a Kriston Intim Torna. Akik megtanulták és alkalmazzák, már tudják, mennyit jelent a megerősített intim izomzat.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?