Szeresd, élvezd női tested működését! - 2019.10.28. -

Könnyű ezt mondani! Már hallom is a kifogásokat, ha fájdalmaid vannak, ha "bajod" van vele. Mégis, ez feladat. A tested jól működik, havonta menstruálsz, és amikor azonnal nyoma van, elutasító gondolat születik benned. Nézed esetleg az alsóneműdet, és arra gondolsz, miért éppen most. Miért kell ennek mindig így lennie?

Szeresd, élvezd női tested működését!

A gondolat is energia! Valami zavarba ejtő gondolatod támad, és elpirulsz miatta vagy elsápadsz, felmegy a vérnyomásod, rád tör a hányinger, a hasmenés, gyakorta futsz pisilni stb.

Tehát gondolataink képesek megváltoztatni szerveink működését. Vannak olyan hatások is, amelyek nem azonnal (pirulás), csak sokkal később jeleznek, és többnyire "rejtett" nyelvezettel.

Például nem akarod a szexuális együttlétet, s elhúzódhat a menstruációd. Félsz a várandósságtól, nem vagy biztos a párodban, tartasz a fájdalomtól, az anyai lehetőségeidtől, nőiséged elvesztésétől, a "gyerektől", a bizonytalan jövőtől stb., s lehet, hogy nem lesz peteérésed, vagy kiszámíthatatlanná "akarod" tenni, ezért rendszertelen lesz...

Ha valami miatt "görcsölsz" a nőiességtől, akkor valóban fogsz is. Ekkor jelt ad a tested, hogy te nő vagy, és nem férfi. Ez nem olyan nagy baj, örülj neki! ;) 

Kriston Andrea-Ruzsonyi Péter: Kriston Intim Torna 

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?