Tudtad, hogy erre IS jó a Kriston Intim Torna? - 2019.09.02. -

Bundy- Gerőházi Panni írása: Amikor tanítani kezdtem, úgy gondoltam ismertem KIT valamennyi jótékony hatását. Mindent megtanultam az intim tünetekről és azok megszüntetéséről. Aki, már tanult nálam, hallhatta: elég sokféle tünetet megtapasztaltam már magam is a hitelesség kedvéért! Amire viszont nem számítottam, hogy számtalan pozitív mellékhatása van a tornának. Ezeket szedtem csokorba, hogy Te is tudj róla!

Tudtad, hogy erre IS jó a Kriston Intim Torna?

1.) Aki, már járt tanfolyamon tudja: vannak olyan mozgások, amik jók nekünk nőknek és vannak, amiket érdemes kerülni a női szerveink védelme érdekében. Ilyen pl. az emelés. Történt velem, hogy a férjem nem volt otthon, nem tudta kivinni a nagy kukát az utcára, a kukásautó viszont vészesen közeledett. Nem tudtam mást tenni, végighúztam az udvaron a nagy fekete, kerekek nélküli szemetest, amit a kapunál egy picit meg kellett emelni, hogy megérkezzek vele az utcára. Előre láttam, hogy ebből baj lesz… Bár a kuka sikeresen landolt az utcán, én már csak összegörnyedve tudtam bemenni a házba mert megemeltem magam, fájt az alhasam. Egy órát bánkódtam azon, hogy miért kellett nekem emelgetnem, már- már elképzeltem, ahogy megnyúlnak a szerveimet tartó szalagok, képződik az aranyerem, stb., stb. Aztán miután befejeztem az öndiagnosztizálást és önsajnálatot, rájöttem, hogy a kezemben van a megoldás. Megcsináltam a 15 perces erősítő tréninget. A hasfájásom elmúlt, a vérkeringésem felpezsdült, felturbósodott az alhasam!

2.) Egy huszonéves fiú barátom élsportoló. Ő már hozzá van szokva ahhoz, amit nekem nehéz elképzelni: pár havonta meglepetésszerűen betoppannak az otthonába dopping vizsgálatra. Ilyenkor mindent el kell dobni, rengeteg papírmunka, kérdések a személyes életéről és vizeletvizsgálat. A vizeletvizsgálat úgy zajlik, hogy bizottság előtt kell pisilni. Megvan erre a pontos forgatókönyv, póz, körülmények.
Na de mi van akkor, ha valakinek éppen nem kell pisilnie? Várakozás, ivás. De túl sokat sem szabad inni, mert akkor nem lesz jó a vizelet fajsúlya és kezdődhet minden elölről. 
És mi van, ha pisil de nem eleget? Várakozás, ivás. 
Van olyan, hogy ez a procedúra akár 6 órán át is eltart. Nekem nem hangzik túl jól. A legutóbbi ilyen ellenőrzése lassan halad, vagy nem volt jó a fajsúly vagy nem volt elég a vizelet. Aztán rájött, hogy neki is a kezében van a megoldás. Pár hónapja járt Kriston Andreánál férfi Kriston tanfolyamon. Emlékezett, hogy a megtanult mozgássor az alhasi szervek funkciójavítására szolgál, élénkíti a bél és hólyagműködést. Ezért megcsinálta 10 perc alatt a bemelegítő gyakorlatsort. Azt mondta, ez segített neki abban, hogy kilépjen ebből a kellemetlen várakozó helyzetből, befelé fordulva, önmagával foglalkozzon. A rövid torna után –már megnyugodva- sikerült neki a vizsgálat.

3.) Egy nagyon csinos, sportos, kispocakos kismamát tanítottam pár hónapja. Extra tudatosan éli meg a várandósságot és készül a szülésre. Amikor tanítottam, nem voltak intim tünetei, megelőzni jött. Miután megtanulta a Kriston Intim Tornát, 3-4 naponta gyakorolt. Aztán, ahogy nőtt a pocakja, nyomó alhasi érzése lett, a szexualitás kifejezetten fájdalmas lett számára, azt gondolta, méh vagy hólyagsüllyedése lett a várandósság súlyától. Ekkor extra fokozatra kapcsolt a tornában. Naponta kétszer csinálta az 18 perces gyakorlatsort. A tünetei elkezdtek csökkenni. Elment az orvosához, aki megállapította, hogy ödémás a hüvelye. A várandósok többségénél ez lábon és kézen szokott jelentkezni. Nála gáttájékon jelent meg. Idézem az orvosa szavait: „Nem is tudnék jobbat javasolni erre a tünetre, mint a Kriston tornát.” A kismama folytatta a szorgalmas gyakorlást, és az ödémája megszűnt. Felpörgette a keringését és szépen felszívódott onnan a felesleges folyadék. A kezében volt a megoldás és használta!

4.) Két hónapos kisbabája mellett tanítottam egy anyukát, mert a szülése után intim tünetei jelentek meg. Amikor megtanultuk az 5 perces bemelegítő gyakorlatsort, akkor egy kis szünet következett a tanulásban, csak másfél héttel később találkozunk legközelebb. Ő addig naponta kétszer 5 percben csinálta a megtanultakat. Arról számolt be, hogy most kezdte el érezni, hogy a várandósság utáni hasa kezd visszahúzódni, „kezd minden visszakerülni a helyére”.

5.) Egy kismama a második szülésére készült a Kriston Intim Tornával. Amikor először találkoztunk, beszámolt róla, hogy ő naponta egyszer szokott pisilni (ez is csak akkor sikerül, ha nagyon erőlködik), és három naponta kakilni. Már akkor mondtam neki, hogy számíthat arra, hogy ez a torna hatására megváltozik. Az első alkalommal sokat beszélgettünk a tünetek kialakulásának lehetséges okairól. Felfedezte magában, hogy a vizelete visszatartása gyerekkorába visszavezethető, hiszen még kisiskolásként is sokszor megesett vele, hogy éjjel bepisilt, ez számára a szégyen, bűntudat érzését keltette. Mivel ezeket az érzéseket el akarta kerülni, annyira megtanulta visszatartani a vizeletét, hogy már az inger sem jött. Ezekről a gyerekkorából jövő nehéz érzésekről beszélgetett egy éjszakát a férjével, közben egy hétig minden nap gyakorolta az 5 perces bemelegítő tornát, és amikor legközelebb találkozunk, örömmel megélte, hogy „megtanult pisilni” és most már kétóránként jár a wc-re.

6.) Amikor a kisfiam 3 éve megszületett, egészen rövidre vágattam a hajamat. Azóta 45 centit nőtt, úgy hogy rendszeresen vágattam a végéből. Sok ismerősöm kérdezte, hogy csinálok a gyors növekedés érdekében. Én csak annyit mondtam, intim tornázom. Tudtad, hogy a Kriston Intim Torna hatására a hajritkulás 50%-al csökken?

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?