Önbizalmat és méretet is növel a Kriston-módszer férfiaknak szóló tréningje - 2018.09.25. -

A test minden izmának – köztük a szexualitást befolyásoló izmoknak is – szüksége van edzésre. Az altáji fittség csökkenése nemcsak a nőknél, hanem a férfiaknál is szervi és mentális betegségekhez vezethet. Ha a gond az urak „készülékében van”, akkor gyógyírként biztassuk őket tornára, pontosabban intim tornára.

Önbizalmat és méretet is növel a Kriston-módszer férfiaknak szóló tréningje

A legtöbb nő álmaiban él egy idealizált kép a férfiről, aki gyengéd, hűséges, és tapasztalt szeretőként órákon keresztül képes kényeztetni kedvesét. A teremtés koronái pedig sebezhetetlennek hiszik önmagukat, a világukban felmerülő problémákat apró akadályoknak vélik, miközben testi-lelki egyensúlyukat minden körülmények között igyekeznek megőrizni.

Ezeket a mondatokat követően pedig ideje felébredni, hisz tökéletes ember nem létezik, de mindenki éle­-tében van egy olyan személy, akit a hibáival együtt is szeret, és bármit megtenne érte.

Egy stabil párkapcsolatban a felek között nem léteznek tabu témák, megosztják egymással gondjaikat, és egyenrangú partnerként azonnal cselekednek, ha a másik fél „bajban van”. Ez a baj pedig rendkívül sokféle lehet, akár szexuális vonatkozású is. Az emberi szervezet egy idő után már nem tudja tovább kompenzálni a rá nehezedő nyomást és különböző betegségeket produkál, köztük olyanokat is, melyek a férfi potenciájára is kihatnak.

Az ismétlődő prosztatagyulladások, a here-visszértágulat, a merevedési nehézségek, a magömlési zavarok, a vizelet- és székletürítési problémák, az aranyér nemcsak a hálószobái teljesítményt, hanem az életminőséget is jelentősen befolyásolják.

A teremtés koronáit nagyon kínosan érinti, ha épp a férfiasságuk mond csődöt. A gyógyuláshoz a tabletták olykor nem elegendőek, gyakorta műtőasztalra kerülnek a pá­-ciensek, pedig életmódváltással a gond sokszor nem csak megszüntethető, de egy kis odafigyeléssel akár meg is előzhető lenne.

A Kriston Intim Torna férfiaknak szóló alaptréningjén az urak háromszáz gyakorlatból álló, egymásra épülő gyakorlatsort sajátítanak el. Ezek végül egyénre szabottak, de mindannyian megtanulják a medencefenék izmait összehúzni, a hímvessző, a prosztata, a herék és a végbél körüli izmokat erősíteni. A napi tíz-tizenöt perc önmagukra szánt idő hamar megtérül. Panaszaik jelentősen csökkennek, és a potenciájuk is szárnyakat kap. A férfiak sokat tudnak a világ dolgairól, de keveset a női nemről és önmagukról. Több mint száz történetet mesélek nekik az órákon, és ez segíti őket, hogy jobb szeretőkké váljanak, és tudatosan védjék egészségüket.

A női foglalkozásokhoz hasonlóan a „férfiórák” is hangulatos környezetben zajlanak. A résztvevőknek nem kell beszélniük a gondjaikról. A foglalkozásokon kényelmes ruhákba bújva sajátítják el a gyakorlatokat, melyeket aztán naponta egyszer ajánlatos beépíteni a napirendjükbe.

A speciális gyakorlatsor az önbizalmat, az erőnlétet és a libidót is növeli. Segíti a gyulladásos folyamatok, a vizelet- és szék-letürítéssel kapcsolatos betegségek gyógyulását, illetve prevencióját. Az inkontinencia panaszai alig pár napos torna után csökkennek, rendszeres alkalmazásával pedig teljesen meg is szüntethetőek.

Kiváló hatással van a potenciára (hatvan év felett is). Rendszeres gyakorlással javul az álló- és erekcióképesség, valamint hosszban és átmérőben minimálisan növekszik a pénisz. Az izomerősödés hatására intenzívebbé válnak a szexuális élmények. A gyermekre vágyó pároknak jó hír, hogy a torna fokozza a hímivarsejtek szaporodását és életképességét.

Forrás: BorsOnline

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?