Baksay Annamária

Telefonszám: +36303397943

Törökbálint, Törökbálint - Levendula Home
Magyarország 2045 Törökbálint , Honfoglalás utca 17.


Budapest, Egyeztetett helyszínen
Magyarország 1118 Budapest , Egyeztetett helyszínen
***, Online
Magyarország *** *** , ***

2007-ben végeztem gyógytornászként a Semmelweis Egyetem, Egészségügyi Főiskolai Karán. A mozgás és a sport iránti szeretetem miatt választottam a gyógytornát. 2007-2017-ig kórházban dolgoztam  (belgyógyászaton) gyógytornászként, ahol nagyon változatos volt a munkám. A megszerzett tudásomat folyamatosan bővítem tanfolyamokkal, gyakorlati tapasztalattal és gyógyult, elégedett betegekkel. Édesapám jó hírű nőgyógyász, hatására lettem 2010-ben Kriston tréner, ennek köszönhetően női egészséggel kapcsolatos kérdésekben is fordulhatnak hozzám betegeim. Elsősorban egyéni tornákat tartok nők és férfiak számára, de kiscsoportos foglalkozások is előfordulnak. Természetemből adódóan nagyon türelmes, empatikus vagyok a páciensekkel, mosolyt és vidámságot viszek mindennapjaikba. Az oktatás engem is energiával, lendülettel tölt fel.
 
Ami igazán magabiztossággal töltött el, hogy megkeresett egy idős hölgy súlyos inkontinencia panaszokkal és hogy 3 hónap múlva neki hólyagműtétre van időpontja süllyedés miatt. Hallott már az intimtornáról, ezért felkeresett, hogy esélyt adjon magának, hátha elkerülhető a műtét. Kitartó gyakorlása napi 2-3 alkalommal is meghozta számára a csodát. Felhívott és orvosa nevében is megköszönte, hogy elmarad a műtét, mert a hólyagsüllyedés mértéke fokozott javulást mutatott! Azóta is tartjuk a kapcsolatot és azóta sem kellett műteni viszont a torna mindennapjai részévé vált!

Ha kíváncsi vagy mivel foglalkozom még, látogass el weboldalamra, kövess a facebookon, vagy vedd fel velem közvetlenül a kapcsolatot:

www.prehab.hu

Facebook oldalam - PrehabGyogytorna

E-mail nekem

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Törökbálint, Budaörs, Diósd, Budakeszi, Érd, Biatorbágy, Budapest XI., és XXII. ker. egyes részei
Egyeztetett helyszínen vagy Online
- Törökbálint, Budaörs, Diósd, Budakeszi, Érd, Biatorbágy, Budapest XI., és XXII. ker. egyes részei -
66 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Intim Torna férfiaknak
Kriston Intim Torna férfiaknak
Megnézem
Kriston Kislányoknak
Kriston Kislányoknak
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem
Kriston Kisfiúknak
Kriston Kisfiúknak
Megnézem
Kriston Konzultáció férfiaknak
Kriston Konzultáció férfiaknak
Megnézem
Kriston Konzultáció nőknek
Kriston Konzultáció nőknek
Megnézem

Kriston Intim Torna nőknek Vélemények

 • Adrienn - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon jó oktató és igazán személyes és hasznos tanfolyam.

 • Dóra

  Annamari egy nagyon jól képzett, lelkes, kedves és mosolygós oktató, aki a torna alapos betanítása mellett jól érthetően elmagyarázott mindent és közben lelki tanácsokkal is ellátott. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 • Ágnes

  Jó volt

 • Ágnes

  Jó volt

 • Edit

  "Nagyon köszönöm Annamarinak a tanfolyamot! Nagyon kedvesen, türelmesen, nyitottan állt hozzám és a problémámhoz. Tetszett, hogy felkészült, hiteles és segítőkész volt végig. Jól éreztem magam az órákon."

 • Laura

  Nagyon szuper volt a tanfolyam. Annamária kedves és felkészült oktató. A nem hétköznapi “téma” ellenére sem éreztem magam feszéjezve, kellemetlenül. Köszönöm a tudást, amit kaptam!!

 • Eszter

  Annamária rugalmas, alapos, segítőkész, jól diktál, érthetően magyaráz, kérdésekre készséggel válaszol.

 • Anikó

  Annamri egy energia gombóc, kifejezetten ajánlom másoknak is a foglalkozásokat.

 • Dóra

  Nagyon meg voltam elégedve Annamáriával. Érthetően, türelmesen elmagyarázott és vizualizált mindent, amit csak lehetett. Lépésről lépésre pontosan meghatározta az intim torna anyagát, és nagy szakmaisággal irányította a tanulásomat. Nem csak a testemmel, hanem a lelkemmel is foglalkozott. Pozitív kisugárzása nagy hatással volt rám. Örülök, hogy őt kerestem meg a problémámmal. Megfogadva tanácsait, igyekszem immár önállóan beépíteni a mindennapjaimba a gyakorlatokat.

 • Ildikó

  Mindenkinek csak ajánlani tudom az intim torna tanfolyamot és Baksay Annamária trénert. Felkészült, alapos, és nagyon érthetően, érzékletesen magyarázza el a gyakorlatokat, ami alapján könnyű elsajátítani. Magam sem hittem, de a torna pozitív hatása már néhány hét után érzékelhető.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?