Baksay Annamária

Telefonszám: +36303397943

Törökbálint, Törökbálint - Levendula Home
Magyarország 2045 Törökbálint , Honfoglalás utca 17.


Budapest, Egyeztetett helyszínen
Magyarország 1118 Budapest , Egyeztetett helyszínen
***, Online
Magyarország *** *** , ***

2007-ben végeztem gyógytornászként a Semmelweis Egyetem, Egészségügyi Főiskolai Karán. A mozgás és a sport iránti szeretetem miatt választottam a gyógytornát. 2007-2017-ig kórházban dolgoztam  (belgyógyászaton) gyógytornászként, ahol nagyon változatos volt a munkám. A megszerzett tudásomat folyamatosan bővítem tanfolyamokkal, gyakorlati tapasztalattal és gyógyult, elégedett betegekkel. Édesapám jó hírű nőgyógyász, hatására lettem 2010-ben Kriston Intim torna tréner, ennek köszönhetően női egészséggel kapcsolatos kérdésekben is fordulhatnak hozzám betegeim. Elsősorban egyéni tornákat tartok nők és férfiak számára, de kiscsoportos foglalkozások is előfordulnak. Természetemből adódóan nagyon türelmes, empatikus vagyok a páciensekkel, mosolyt és vidámságot viszek mindennapjaikba. Az oktatás engem is energiával, lendülettel tölt fel.
 
Ami igazán magabiztossággal töltött el, hogy megkeresett egy idős hölgy súlyos inkontinencia panaszokkal és hogy 3 hónap múlva neki hólyagműtétre van időpontja süllyedés miatt. Hallott már az intimtornáról, ezért felkeresett, hogy esélyt adjon magának, hátha elkerülhető a műtét. Kitartó gyakorlása napi 2-3 alkalommal is meghozta számára a csodát. Felhívott és orvosa nevében is megköszönte, hogy elmarad a műtét, mert a hólyagsüllyedés mértéke fokozott javulást mutatott! Azóta is tartjuk a kapcsolatot és azóta sem kellett műteni viszont a torna mindennapjai részévé vált!

Ha kíváncsi vagy mivel foglalkozom még, látogass el weboldalamra, kövess a facebookon, vagy vedd fel velem közvetlenül a kapcsolatot:

www.prehab.hu

Facebook oldalam - PrehabGyogytorna

E-mail nekem

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Budapest
Egyeztetett helyszínen
1118 Budapest Egyeztetett helyszínen
60 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Intim Torna férfiaknak
Kriston Intim Torna férfiaknak
Megnézem
Kriston Kislányoknak
Kriston Kislányoknak
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem
Kriston Kisfiúknak
Kriston Kisfiúknak
Megnézem

Kriston Intim Torna nőknek Vélemények

 • Edit

  "Nagyon köszönöm Annamarinak a tanfolyamot! Nagyon kedvesen, türelmesen, nyitottan állt hozzám és a problémámhoz. Tetszett, hogy felkészült, hiteles és segítőkész volt végig. Jól éreztem magam az órákon."

 • Laura

  Nagyon szuper volt a tanfolyam. Annamária kedves és felkészült oktató. A nem hétköznapi “téma” ellenére sem éreztem magam feszéjezve, kellemetlenül. Köszönöm a tudást, amit kaptam!!

 • Eszter

  Annamária rugalmas, alapos, segítőkész, jól diktál, érthetően magyaráz, kérdésekre készséggel válaszol.

 • Anikó

  Annamri egy energia gombóc, kifejezetten ajánlom másoknak is a foglalkozásokat.

 • Dóra

  Nagyon meg voltam elégedve Annamáriával. Érthetően, türelmesen elmagyarázott és vizualizált mindent, amit csak lehetett. Lépésről lépésre pontosan meghatározta az intim torna anyagát, és nagy szakmaisággal irányította a tanulásomat. Nem csak a testemmel, hanem a lelkemmel is foglalkozott. Pozitív kisugárzása nagy hatással volt rám. Örülök, hogy őt kerestem meg a problémámmal. Megfogadva tanácsait, igyekszem immár önállóan beépíteni a mindennapjaimba a gyakorlatokat.

 • Ildikó

  Mindenkinek csak ajánlani tudom az intim torna tanfolyamot és Baksay Annamária trénert. Felkészült, alapos, és nagyon érthetően, érzékletesen magyarázza el a gyakorlatokat, ami alapján könnyű elsajátítani. Magam sem hittem, de a torna pozitív hatása már néhány hét után érzékelhető.

 • Adrienn

  Annamari nagyon türelmes volt, empatikus és tabuk nélkül válaszolt minden kérdésemre!Nagyon jó volt vele a közös munka, csak ajánlani tudom Őt mindenkinek.

 • Zsuzsanna

  Nagyon tetszett a trèning. Fontos ès hasznos dolgokról volt szó, amikről màshol nem beszèlnek. Annamari jól és alaposan magyarázott el mindent. Nagyon kedves és szimpatikus volt, ami egy ilyen “intim” tèmàjú tréningen/beszèlgetésen borzasztóan fontos.

 • Kinga

  Szuper kis tanfolyam volt, kötelezővé tenném a tudásanyagot, elsajátított technikákat minden nőnek, de leginkább már középiskolás lánynak! Köszi a lelkes tanítást, Annamária! Még így évek (2 - azóta egy kislány anyukája :) ) elteltével is határozottan megvan bennem egy-két feladat és a hozzá tartozó hasonlat, hangsúly :) Megkönnyíti a gyakorlást.

 • Veronika

  Baksay Annamáriát őszintén ajánlom! Felkészült, kedves, jó oktató. Az órák jó hangulatban teltek, sok hasznos kiegészítő információ hangzott el. A tanfolyam végére magabiztosan sikerült elsajátítanom az alapokat és a személyre szabott gyakorlatsor is bevált. Nekem nagyon sokat segített a torna és a mindennapi rutinom megváltoztatása is. Minden nőnek érdemes lenne elvégeznie a tanfolyamot (és alkalmaznia a tanultakat :))!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?