Baksay Annamária

Telefonszám: +36303397943

Törökbálint, Törökbálint - Levendula Home
Magyarország 2045 Törökbálint , Honfoglalás utca 17.


Budapest, Egyeztetett helyszínen
Magyarország 1118 Budapest , Egyeztetett helyszínen
***, Online
Magyarország *** *** , ***

2007-ben végeztem gyógytornászként a Semmelweis Egyetem, Egészségügyi Főiskolai Karán. A mozgás és a sport iránti szeretetem miatt választottam a gyógytornát. 2007-2017-ig kórházban dolgoztam  (belgyógyászaton) gyógytornászként, ahol nagyon változatos volt a munkám. A megszerzett tudásomat folyamatosan bővítem tanfolyamokkal, gyakorlati tapasztalattal és gyógyult, elégedett betegekkel. Édesapám jó hírű nőgyógyász, hatására lettem 2010-ben Kriston tréner, ennek köszönhetően női egészséggel kapcsolatos kérdésekben is fordulhatnak hozzám betegeim. Elsősorban egyéni tornákat tartok nők és férfiak számára, de kiscsoportos foglalkozások is előfordulnak. Természetemből adódóan nagyon türelmes, empatikus vagyok a páciensekkel, mosolyt és vidámságot viszek mindennapjaikba. Az oktatás engem is energiával, lendülettel tölt fel.
 
Ami igazán magabiztossággal töltött el, hogy megkeresett egy idős hölgy súlyos inkontinencia panaszokkal és hogy 3 hónap múlva neki hólyagműtétre van időpontja süllyedés miatt. Hallott már az intimtornáról, ezért felkeresett, hogy esélyt adjon magának, hátha elkerülhető a műtét. Kitartó gyakorlása napi 2-3 alkalommal is meghozta számára a csodát. Felhívott és orvosa nevében is megköszönte, hogy elmarad a műtét, mert a hólyagsüllyedés mértéke fokozott javulást mutatott! Azóta is tartjuk a kapcsolatot és azóta sem kellett műteni viszont a torna mindennapjai részévé vált!

Ha kíváncsi vagy mivel foglalkozom még, látogass el weboldalamra, kövess a facebookon, vagy vedd fel velem közvetlenül a kapcsolatot:

www.prehab.hu

Facebook oldalam - PrehabGyogytorna

E-mail nekem

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Törökbálint, Budaörs, Diósd, Budakeszi, Érd, Biatorbágy, Budapest XI., és XXII. ker. egyes részei
Egyeztetett helyszínen vagy Online
- Törökbálint, Budaörs, Diósd, Budakeszi, Érd, Biatorbágy, Budapest XI., és XXII. ker. egyes részei -
72 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Intim Torna férfiaknak
Kriston Intim Torna férfiaknak
Megnézem
Kriston Kislányoknak
Kriston Kislányoknak
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem
Kriston Kisfiúknak
Kriston Kisfiúknak
Megnézem
Kriston Konzultáció férfiaknak
Kriston Konzultáció férfiaknak
Megnézem
Kriston Konzultáció nőknek
Kriston Konzultáció nőknek
Megnézem

Kriston Intim Torna nőknek Vélemények

 • Júlia

  Annamária az alapoktól kezdve nagyon érthetően és élvezhetően rávezetett a tornára és annak lényegére. Az órák egyértelműen épültek egymásra és nagyon segítőkész volt amennyiben kérdésem volt. Várandós vagyok és az órák / anyag ennek megfelelően lett kialakítva. A gyakorlás hatását már kezdem érezni és Annamáriát is hívhatom segítségül ha elakadok a tornában most vagy akár szülés után is. Ez nagyon megnyugtató. Csak ajánlani tudom! :-)

 • Krisztina - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon hasznosnak találtam a tanfolyamot, egy hónap után érzem a javulást. Annamária nagyon türelmes és alapos oktató, figyelembe véve a személyes problémákat, és a szerint személyre szabott gyakorlatokkal segített mindenkit. Személy szerint mindenkinek ajánlom ezt a tanfolyamot.

 • Ágnes - Kriston Intim Torna nőknek

  Szuper volt a tréning

 • Szilvia

  Annamari egy nagyon kedves, lelkes, igazán felkészült oktató. Nagyon hasznos volt a tanfolyam, mindenkinek csak ajánlani tudom.

 • Laura

  Annamari rendkívüli szaktudással, alapossággal, humorral fűszerezett órái életre szóló élményt adtak. Nagyon köszönöm.

 • Adrienn - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon jó oktató és igazán személyes és hasznos tanfolyam.

 • Dóra

  Annamari egy nagyon jól képzett, lelkes, kedves és mosolygós oktató, aki a torna alapos betanítása mellett jól érthetően elmagyarázott mindent és közben lelki tanácsokkal is ellátott. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 • Ágnes

  Jó volt

 • Ágnes

  Jó volt

 • Edit

  "Nagyon köszönöm Annamarinak a tanfolyamot! Nagyon kedvesen, türelmesen, nyitottan állt hozzám és a problémámhoz. Tetszett, hogy felkészült, hiteles és segítőkész volt végig. Jól éreztem magam az órákon."

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?