Tuboly Teréz

Telefonszám: +36309350454

Visnyeszéplak, Faluház
Magyarország 7478 Visnyeszéplak , Visnyeszéplak


Kaposvár, Harmóniaház
Magyarország 7400 Kaposvár , Béla király u 16.
Pécs, Pitypang Ház
Magyarország 7621 Pécs , Perczel Miklós u. 4.

"Amikor először voltam KIT tréningen magávalragadó, dinamikus és szórakoztató volt. Egyszerűen jól éreztem magam.

Előtte éltem az életem, dolgoztam, kerestem a nekem való hivatást, de soha nem gondoltam, hogy ilyen témával fogok foglalkozni. Azonban attól kezdve, hogy rátaláltam Andi első videójára, sorra néztem az interneten található anyagokat, olvastam a könyveit, majd eljutottam hozzá is. Rádöbbentem mennyire fontosak, időszerűek, mindennapiak, mégis gyakran ismeretlenek, ezek a témák minden ember számára. Ekkor indultam el a trénerré válás izgalmas útján. Egyértelmű volt, hogy ez az én utam…

Aztán a képzés alatt, óralátogatások keretében még számos tréningen vettem részt, de nem tudtam megunni. Minden alkalommal egy újabb réteget értettem meg, és egyre inkább csodáltam azt a finoman kidolgozott rendszert, ami a könnyed hangnem mögött megbújik.

A „nőség”, a „férfiság”, az alhas, az intimitás, a szexualitás körül rengeteg tabu, tévhit és fájdalom gyűlt fel. Mind egyediek vagyunk, ugyanakkor a fogantatástól az időskorig számtalan hasonló élethelyzeten, megpróbáltatáson megyünk kersztül. A sok-sok egymásra épülő történet segít ezek feloldásában és megértést ad problémáink forrásaihoz. (Mindenki helyére illesztheti érzelmi térképének darabkáit.)

A mozgástanulás lépései aprólékosan ki vannak dolgozva: több száz egymáshoz fűzött gyakorlaton kersztül építjük fel a stabil izomérzetet és mozgásirányítást. Így bármely korosztály sikerrel sajátíthatja el a gyakorlatokat ezen a láthatatlan területen. Mindenki eszközt kap a kezébe, amellyel egész életében gondoskodhat a gáti izomzat feszességéről, ruganyosságáról.

Fontosnak tartom ezt a komplexitást, ahogy az embert szemléljük: testet és lelket együtt fejlesztjük, erősítjük. Akkor lehet igazi változásokat elérni, ha mindkettőt megismerjük és megszeretjük.

Ez egy „intim” torna, tehát belsőséges, testi és lelki értelemben is. Mégis tudunk csoportban együtt tornázni, együtt hallgatni ezekről a témákról, mert semmi kínos nem történik. A tréner mesél, beszél, magyaráz, mutat, tanít. A résztvevő figyel és tanul. Egy csapatmunka, ahol mindenki a figyelmét adja, hogy a legtöbbet hozhassuk ki a helyzetből.

Hálás vagyok, hogy részese lehetek a trénercsapatnak, hogy Kriston Andreától tanulhattam és tovább adhatom ezt a tudást!

 

Ha kérdés merül fel: intimtornaterivel@gmail.com

+36 30 93 50454

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Intim Torna férfiaknak
Kriston Intim Torna férfiaknak
Megnézem
Kriston Gyakorlóóra nőknek
Kriston Gyakorlóóra nőknek
Megnézem
Kriston Beszélgetés
Kriston Beszélgetés
Megnézem
Kriston Kislányoknak
Kriston Kislányoknak
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem
Kriston Gyakorlóóra férfiaknak
Kriston Gyakorlóóra férfiaknak
Megnézem
Kriston Kisfiúknak
Kriston Kisfiúknak
Megnézem

Kriston Intim Torna nőknek Vélemények

 • Alexandra - Kriston Intim Torna nőknek

  Köszönöm a tréninget, nagyon hasznosnak találtam! Bízom benne, hogy elmúlnak a panaszaim a torna alkalmazásával.

 • Gizella - Kriston Intim Torna nőknek

  Jól éreztem magam az alaptréningen. Bízom abban, hogy az ott tanultakat magamévá tudom tenni, melynek következtében életminőségbeli változás és egy jó egészségi állapot érhető el. Kívánom ezt magamnak és minden nőtársamnak szeretettel. Jó gyakorlást Mindenkinek!

 • Éva - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon örülök hogy el tudtam jutni erre a tréningre. Szuper jó előadást és gyakorlati oktatást kaptam. Köszönet érte.

 • Józsefné - Kriston Intim Torna nőknek

  A mai napon ért véget a pécsi két napos tréning,. Sokkal többet kaptam, mint amire számítottam. Tuboly Teri nagyszerű tréner, részletesen, igen plasztikusan magyarázta el az amúgy számomra nem egyszerű gyakorlatokat, amellyel nagyszerűen segítette a megértést és az izommozgások elvégzését. (A személye egyébként is elbűvölő.) Nagy meglepetésként ért, hogy a második nap végére már érzékeltem a problémámmal kapcsolatban pici javulást. Ez még jobban megerősít abban, hogy jól gondoltam, a Kriston módszer segíthet. Ez úton is köszönöm Kriston Andrea munkáját. További jó munkát kívánok az egész Csapatnak!

 • Kitti - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon szépen köszönöm az oktatàst.Szuper jó dolgokat tudtam meg. Kedves ès segítőkèsz volt a Teri

 • Erzsébet - Kriston Intim Torna nőknek

  Kedves Teri! Köszönöm, hogy részt vehettem ezen a tornán! Sokat tanultam a torna alatt a helytelen szokásaim kiküszöböléséről, volt benne egy kis anatómia is, az az izmok működését viszont a gyakorlatok alatt megtanultam jól használni. Most már csak rajtam áll, hogy ezt a tudást hogyan használom a mindennapi életben. Nekem nagyon tetszettek a visszanézhető videók, sokszor az adott időpontban nem értem rá. A személyes konzultációk alkalmával pedig még intimebb kapcsolat alakult ki és jó volt, hogy csak velem foglalkozott a tréner. Köszönöm és további sikeres oktatást kívánok! Üdvözlettel: Erzsó

 • Imréné - Kriston Intim Torna nőknek

  Köszönöm a lehetőséget, hogy on-line is elérhető ez a torna, kistelepülésen élőként másképp nem igazán jutnék hozzá. A torna szenzációs, minden percét élvezem, köszönhetően bizonyára Terinek is, az ő személyisége számomra különösen magával ragadó. Az egyes edzések visszanézhetősége pedig biztosítja számomra, hogy ha a fix időpontban nem tudok részt venni, akkor sem maradok le. Hálásan köszönöm!

 • Edit - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon örülök, hogy részt vettem a tanfolyamon. Teri elképesztően kedves és jó tréner, minden felmerülő problémámra, amit a kérdőíven feltüntettem választ kaptam a foglalkozás során. Számomra ez nagyon pozitív volt, hogy ekkora odafigyelést kaptunk és semmi nem maradt tisztázatlan ami érdekelt azon felül, hogy a gyakorlatok is kiválóak. Köszönöm és további sikeres tanfolyamszervezést kívánok! Én biztosan ajánlani fogom ismerőseimnek.

 • Mónika - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon jó, és érdekes volt. Hasznos dolgokat hallottam. Az előadó kitűnő munkát végzett. Köszönöm szépen

 • Andrea - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon tetszett, csak ajánlani tudom. Köszönöm a lehetőséget!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?