Tuboly Teréz

Telefonszám: +36309350454

Visnyeszéplak, Faluház
Magyarország 7478 Visnyeszéplak , Visnyeszéplak


Kaposvár, Harmóniaház
Magyarország 7400 Kaposvár , Béla király u 16.
Pécs, Pitypang Ház
Magyarország 7621 Pécs , Perczel Miklós u. 4.

"Amikor először voltam KIT tréningen magávalragadó, dinamikus és szórakoztató volt. Egyszerűen jól éreztem magam.

Előtte éltem az életem, dolgoztam, kerestem a nekem való hivatást, de soha nem gondoltam, hogy ilyen témával fogok foglalkozni. Azonban attól kezdve, hogy rátaláltam Andi első videójára, sorra néztem az interneten található anyagokat, olvastam a könyveit, majd eljutottam hozzá is. Rádöbbentem mennyire fontosak, időszerűek, mindennapiak, mégis gyakran ismeretlenek, ezek a témák minden ember számára. Ekkor indultam el a trénerré válás izgalmas útján. Egyértelmű volt, hogy ez az én utam…

Aztán a képzés alatt, óralátogatások keretében még számos tréningen vettem részt, de nem tudtam megunni. Minden alkalommal egy újabb réteget értettem meg, és egyre inkább csodáltam azt a finoman kidolgozott rendszert, ami a könnyed hangnem mögött megbújik.

A „nőség”, a „férfiság”, az alhas, az intimitás, a szexualitás körül rengeteg tabu, tévhit és fájdalom gyűlt fel. Mind egyediek vagyunk, ugyanakkor a fogantatástól az időskorig számtalan hasonló élethelyzeten, megpróbáltatáson megyünk kersztül. A sok-sok egymásra épülő történet segít ezek feloldásában és megértést ad problémáink forrásaihoz. (Mindenki helyére illesztheti érzelmi térképének darabkáit.)

A mozgástanulás lépései aprólékosan ki vannak dolgozva: több száz egymáshoz fűzött gyakorlaton kersztül építjük fel a stabil izomérzetet és mozgásirányítást. Így bármely korosztály sikerrel sajátíthatja el a gyakorlatokat ezen a láthatatlan területen. Mindenki eszközt kap a kezébe, amellyel egész életében gondoskodhat a gáti izomzat feszességéről, ruganyosságáról.

Fontosnak tartom ezt a komplexitást, ahogy az embert szemléljük: testet és lelket együtt fejlesztjük, erősítjük. Akkor lehet igazi változásokat elérni, ha mindkettőt megismerjük és megszeretjük.

Ez egy „intim” torna, tehát belsőséges, testi és lelki értelemben is. Mégis tudunk csoportban együtt tornázni, együtt hallgatni ezekről a témákról, mert semmi kínos nem történik. A tréner mesél, beszél, magyaráz, mutat, tanít. A résztvevő figyel és tanul. Egy csapatmunka, ahol mindenki a figyelmét adja, hogy a legtöbbet hozhassuk ki a helyzetből.

Hálás vagyok, hogy részese lehetek a trénercsapatnak, hogy Kriston Andreától tanulhattam és tovább adhatom ezt a tudást!

 

Ha kérdés merül fel: intimtornaterivel@gmail.com

+36 30 93 50454

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Intim Torna férfiaknak
Kriston Intim Torna férfiaknak
Megnézem
Kriston Gyakorlóóra nőknek
Kriston Gyakorlóóra nőknek
Megnézem
Kriston Beszélgetés
Kriston Beszélgetés
Megnézem
Kriston Kislányoknak
Kriston Kislányoknak
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem
Kriston Gyakorlóóra férfiaknak
Kriston Gyakorlóóra férfiaknak
Megnézem
Kriston Kisfiúknak
Kriston Kisfiúknak
Megnézem

Kriston Intim Torna férfiaknak Vélemények

 • Zoltán

  Profi módon történt az oktatás. Köszönet érte. Tisztelettel :Ács Zoltán

 • Ernő - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Gyors,kitűnő,felkészült,eredményes

 • Attila - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Elgondolkodtató volt, érdekes és tanulságos történetekkel, humorral fűszerezve. A tréner közvetlen, szimpatikus teremtés! Hasznos gyakorlatokat tanulhattam...

 • Zsolt - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Ilyen rövid idő alatt az eredményességről még nem tudok nyilatkozni. Maga a tanfolyam hasznos volt, sok új ismerettel lettem gazdagabb és megtanultam egy módszert a kívánt izomcsoportok fejlesztéséhez. Köszönöm.

 • Attila - Kriston Intim Torna férfiaknak

  A tréning nagyon jó volt. A tréner (Tuboly Teréz) mind szakmailag mind emberileg kivállóan hozzáértő. A tréninget csak javasolni tudnám minden 40 feletti férfinak. Amire esetleg ez előzetes tájékoztatóban jobban ki lehetne térni, hogy tényleg laza nadrágban célszerű menni, mivel a térning során az izomkontroll kialakításhoz szükséges az altáj tapintása, ami nekem nem mindig sikerült elsőre, pedig kényelmes térning nadrágban voltam.

 • Miklós - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Nagyon jó hangulatban teltek a tréningek! A trénerünk is nagyon szuper volt!

 • Mihály - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Fejlesztő céllal érkeztem a tréningre, ahol kis csoportban, teljes anonimitás mellet, de jó hangulatban teltek az órák. Oktatónk, Teri valós történeteken keresztül szemléltette az egyént befolyásoló ok-okozati következtetéseket, ezzel segítve az önfejlesztésre való ráhangolódást. A gyakorlatokat fokozatosan sajátítottuk el a 4 alkalmas programban, és a "házi feladatoknak" köszönhetően az otthoni erősítések végzését is könnyebb volt új szokássá alakítani. A Kriston Intim Tornát - a pozitív élettani hatásai mellett, - ajánlom mindenkinek, aki szeretne a hétköznapokban is kiegyensúlyozottabban élni.

 • Marcell - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Színvonalas volt a tréning és hasznos gyakorlatokat tanultam. Mindennel elégedett voltam.

 • Szilárd - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Érdekes és szórakoztató valamint megterhelő is volt egyben. Az oktatóval elégedett voltam.

 • László - Kriston Intim Torna férfiaknak

  Azt gondolom h tök jó prg volt. Hasznos, hiszen egy ilyen speciális izomtornát lehetetlen megtanulni autodidakta módon. Remélem/tudom hogy segít majd, és szorítok, hogy a pécsi oktatók mielőbb haladó progikat is tudjanak oktatni. Biztos sokunkat érdekelne. Hajrá Teri!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?