Varga Éva

Telefonszám: 06305135597

Miskolc, Selfness Egészségház
Magyarország 3534 Miskolc , Lányi Ernő u. 7.


"Hivatalos" nevem Vargáné Bettes Éva, de szívesebben használom a Varga Évát, egyszerűbb, könnyebben megjegyezhető. :-) Miskolcon élek és dolgozom, a Selfness Egészségház és Természetgyógyászati Rendelőt vezetjük Zsuzsa lányommal családi vállalkozásban. Hivatásom ápolónő, évtizedekig dolgoztam kórházban Idegosztályon. Később szociális területen idősgondozásban vettem részt, majd egy ideig autista fiatalokkal foglalkoztam. Mindemelett több mint húsz éve vállalkozóként elindultam a természetes gyógymódok alkalmazásának csodálatos útján, előbb mint masszázsterapeuta, később természetgyógyász-reflexológus. Ráépülő képzésként lélekgyógyász-alternatív pszichológiai tanácsadó végzettséget szereztem. A spiritualitás mindig nagyon közel állt hozzám, ezirányú képzésem befejezéseként REIKI Mester-Tanár fokozatot szereztem.  Három felnőtt gyermekem van és négy gyönyörű unokám, és persze egy remek türelmes férjem, aki a háttérből csendesen segítette hogy mindezt megvalósíthassam.

Hiszem és vallom, hogy egészségünk megtartása, sok esetben állapotjavulásunk vagy akár teljes gyógyulásunk kulcsa a saját kezünkben van. Lelkiállapotunk, önértékelésünk, problémamegoldási stratégiáink hatásossága egyenesen arányos fizikai állapotunkkal. Természetesen ha bajainkra a megoldás az orvosnál keresendő, ne habozzunk felkeresni őt! De tegyünk meg mindent MAGUNKÉRT, hogy sejtjeink, szerveink, szöveteink vidáman, jó erőben, virgoncan dolgozzanak egészségünkért, fiatalosságunkért, értünk.

Kriston Andrea módszere megdöbbentő erővel ragadott magával, mivel egyéni megközelítésel, új és néha meghökkentő :-) megoldásokkal, elsöprő életigenléssel vezet azon az úton, ahol rátalálhatunk testi elváltozásaink lelki hátterére, és megláthatjuk a változtatás lehetőségét.  Egyénre szabott, speciális tornájával pedig altesti, rejtett izmaink lesznek fiatalosak, feszesek, képesek feladataik ellátására.

A módszert mint gyógyulást kereső nő ismertem meg egy tréningen, és mivel a csoda nálam is bekövetkezett, úgy éreztem ezt a lehetőséget nagyon-nagyon sok nőnek és férfinak meg kell mutatni! Eddigi életfelfogásommal, tevékenységemmel tökéletesen szinkronban levő, mégis új távlatokat nyitó alternatíva számomra .

Szeretettel várok minden nőt és férfit elsősorban Miskolcról és környékéről, Borsod Megyéből, aki élni kíván a lehetőséggel. Ne csak várjunk a csodára, hozzuk be az életünkbe! Hihetetlen, szervezetünk mire képes, ha szeretjük, fejlesztjük, erősítjük. Amiről már azt hittük, elromlott, tönkrement, egy kis figyelem, edzés után újra működik, nyit, zár, tart, lelkesedik....Erről sok ezren tudnának mesélni. Én is....

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek 2024.05.25 09:00 - 16:00
2024.05.26 09:00 - 16:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna nőknek 2024.06.29 09:00 - 16:00
2024.06.30 09:00 - 16:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna nőknek 2024.08.24 09:00 - 16:00
2024.08.25 09:00 - 16:00
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
48 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
65 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Miskolc
Selfness Egészségház
3534 Miskolc Lányi Ernő u. 7.
65 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Intim Torna férfiaknak
Kriston Intim Torna férfiaknak
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem

Kriston Intim Torna nőknek Vélemények

 • Zsuzsanna - Kriston Intim Torna nőknek

  Köszönöm, hogy részese lehettem ennek az élménynek. Éva tudása, előadásmódja, hozzáállása profi és kiváló. Nagyon tanulságosak voltak a történetek, nemcsak a testre, hanem a lélekre vonatkozóan is. Sokkal többet kaptam, mint amire számítottam.

 • Viktória - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon tetszett, köszönöm!

 • Brigitta - Kriston Intim Torna nőknek

  Sokkal többet kaptam, mint vártam! Köszönöm! Bármikor újra részt vennék! :)

 • Magdolna - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon hasznos volt számomra ez a 2 nap. Köszönöm a sok segítséget és a profi tréneri hozzáállást.

 • Krisztina - Kriston Intim Torna nőknek

  Kedves Kriston Andrea! Hálával tartozom! Köszönöm a továbbadott tudásod, az áldozatos munkád, a kitartásod, az erőd, az emberséged! Minden jót kívánok és további sikereket! Külön Köszönöm Varga Éva! A sorsnak azt, hogy újra és újra rád találok. Hálával tartozom amiért megint tovább léphettem a személyes fejlődésen útján amitől több és jobb lehetek. A tréning nem csak az intimtornáról szólt, a lelki feltöltődés és fejlődés is beleépül. Köszönettel Misurák-Orosz Krisztina

 • Mónika - Kriston Intim Torna nőknek

  Hálásan köszönöm a lehetőséget. Testre és lélekre vonatkozóan is olyan iránymutatásokat kaptam, amire nem is számítottam. Nem csupán egy tornagyakorlatról van szó. Őszintén úgy érzem, hogy jelentős, pozitív változásokat hozott és hoz még az életembe.

 • Kata

  Én egy idézettel kezdeném: “A középszerű tanár magyaráz. A jó tanár indokol. A kiváló tanár demonstrál. A nagyszerű tanár inspirál.” Éva nagyszerű tanár. Nagyon hasznos volt a tanfolyam, mindenkinek szeretettel ajánlom.

 • Erika

  A tanfolyam során nagyon sok információt szereztem olyan izmokat fedeztem fel a testemen amiről nem is tudtam. A tréner Évike a személyiségével meg színesebbé tette a tanulást. Türelemmel odafigyeléssel segítette a tanulásomat. Felajánlotta hogy bármilyen kérdésem lenne bátran bármikor keressem segít emberségből és szaktudából jelesre vizsgázott nálam hála és köszönet

 • Csilla - Kriston Intim Torna nőknek

  Éva csodálatos előadó. Nagyon szuper tréninget tartott. Köszönöm!

 • Emese - Kriston Intim Torna nőknek

  Köszönöm azt a segítséget, amit ez a tanfolyam adott mind a testemnek, mind a lelkemnek! Lelkesítő és gondolatébresztő volt.

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?