Kriston Egyéni Beszélgetés (HALADÓ)

A gödörből is van kiút

Időpontok

Kriston-módszer a KITeljesedésért, GÁTolt üzemmód felszámolása egyénileg.

Javasolt minden olyan esetben, amikor szeretnénk az intim szerveink egészségét átélni. 

Olyan esetekben javasolt, amikor megakadtál, nem tudsz túljutni az akadályon, vagy mintha gödörbe kerültél volna, de hiányzik a kötél, vagy egy létra. Ebben tudunk segíteni, amikor olyan új gondolati stratégiát állíthatsz föl, amikor okafogyottnak tűnik már az intimitás területén tapasztalt funkciózavar.  

Miként keletkezett a KIT beszélgetés módszer? Az NLP mesterré válás folyamatát Stenger Györgyivel éltem át az NLP Akadémia keretein belül, mely izgalmas felfedezés volt számomra a gondolkodás szerkezetéről több száz órában. A technikákat azonnal használni kezdtem az egyéni beszélgetések során.

Ennek során több száz, elmélyült egyéni foglalkozás során, kifejlesztettem egy új gyakorlatot, mely a speciális problémáikkal hozzám forduló klienseimnél meghökkentően hatékony segítséget jelentett. Így fejlődött ki a jelenlegi gyakorlat, amit azon hallgatóknál használtam, akik elakadtak egy folyamatban, és képtelenek voltak kijönni a gödörből.

Mesterem, Stenger Györgyi javaslatára új nevet kerestem ahhoz a folyamathoz. Így lett ez Kriston beszélgetés, ami kommunikációs technika, segít kiszületni korábbi önmagunkból. Hihetetlen sikere lett. Sok orvos is megdöbbenve tapasztalta, hogy a másképpen gondolkodásnak milyen komoly hatása van az egészségre vágyóknál.  

Ez a kommunikációs technika egyéni foglalkozás formájában működik, és csak Kriston Intim Torna foglalkozást követően:  Kriston beszélgetéshez értő trénereket találsz az oldalon. 

Kriston Andrea szerzői védelem alatt álló módszere. Kérlek, tartsd tiszteletben a szerzői jogokat.

 

Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?