Kriston Egyéni Beszélgetés (HALADÓ)

A gödörből is van kiút

Időpontok

Kriston-módszer a KITeljesedésért, GÁTolt üzemmód felszámolása egyénileg 

Javasolt a következő esetekben: mióma, ciszta, PCOS, endometriózis, erekciós-, magömlési zavar, prosztata tüneteiben, meddőség, vetélési hajlam, szexuális zavar, gyulladások, ismeretlen eredetű hasi fájdalmak, görcsök esetén: húgycsőszűkület

Olyan esetekben javasolt, amikor megakadtál, nem tudsz túljutni az akadályon, vagy mintha gödörbe kerültél volna, de hiányzik a kötél, vagy egy létra. Ebben tudunk segíteni, amikor olyan új állapotba hozod magad kérdések segítségével, amikor okafogyottnak tűnik már a tünet. Komoly sikereket értem el rendkívüli helyzetekben, pszichológusokkal is, terapeutákkal is. 

Miként keletkezett a KIT beszélgetés módszer? Az NLP mesterré válás folyamatát Stenger Györgyivel éltem át az NLP Akadémia keretein belül, mely izgalmas felfedezés volt számomra a gondolkodás szerkezetéről több száz órában. A technikákat azonnal használni kezdtem az egyéni beszélgetések során.

Ennek során több mint száz, elmélyült egyéni foglalkozás során, kifejlesztettem egy új gyakorlatot, mely a speciális problémáikkal hozzám forduló klienseimnél meghökkentően hatékony segítséget jelentett. Így fejlődött ki a jelenlegi gyakorlat, amit azon hallgatóknál használtam, akik elakadtak egy folyamatban, és képtelenek voltak kijönni a gödörből.

A technikát kizárólagosan csoportos tréning után használtam. Mesterem, Stenger Györgyi javaslatára új nevet kerestem ahhoz a folyamathoz, amin áthaladtak a kliensek. Így lett ez a Kriston-módszer a KITeljesedésért, röviden KIT beszélgetés. Ezt is teszi ez a technika, segít kiszülletnii korábbi önmagunkból. Hihetetlen sikere lett. Sok orvos is megdöbbenve tapasztalta, hogy olyan tüneteket tudtunk megszűntetni, amiket gyakorta évek óta nem sikerült, hiába járt a kliens újabb és újabb orvoshoz.

Néhány példa: évtizede tartó pénisz viszketés, ismeretlen eredetű görcs a medencefenék izmaiban, fájdalams szex (vulvodynia), vaginizmus, nehéz megfoganás, nimfománia, krónikus prosztata gyulladás, györtő gyakori ürítési inger, ciszta, PCOS, endometriózis, túlzott elhízás, vetélési hajlam, rettegés a szüléstől, szexuális szervek érzéketlensége, fitymaszűkület, korai magömlés, merevedési probléma...Sorolhatnám tovább. Ha a kliens is hozzátette a törekvését, akkor soha nem maradt el a siker. Tehát az új technika egyéni foglalkozás formájában:  KIT beszélgetés, amihez értő Kriston trénereket találsz az oldalon. 

 

Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?