Kriston Intim Torna Nőknek (KEZDŐ)

Örömteli változásokhoz segít

Időpontok

A Kriston®-módszer igazolt hatásosságát köszönheti az egyedülálló oktatási módszerének, a különleges mozgásanyagának, és mindannak, ami még a tornán túl része a 12 órás foglalkozásnak.

Kriston Intim Torna nőknek

A Kriston®-módszer igazolt hatásosságát köszönheti az egyedülálló oktatási módszerének, a különleges mozgásanyagának, és mindannak, ami még a tornán túl része a 12 órás foglalkozásnak.

Kriston Intim Torna során a következőkkel fogsz gazdagodni:

1. Medencefenékre ható, olyan elgondolású oktatási, edzésélettani mozgásanyaggal, ami egyedülálló a világon. Fejlesztjük a záróizmaink gyorsaságát, erejét, állóképességét ebből adódóan eléri a legjobb funkcióját a húgycső, a hüvely, a végbél, visszahúzódik az aranyér, megemelkedik a húgyhólyag, méhtest és a végbél.

A tréningen lépésről lépésre tanítjuk a záróizmok újszerű mozgását, melynek során erősödik a sikerélményed és ezért magabiztosan fogod otthonodban végezni azokat. A tanfolyam mozgás anyaga funkcióra késszé teszi azt a mozgatókérget az agyban, ahonnan medencefenéki izmok irányítása, azok érzékelése történik. A helyes mozgás ellenőrzését így saját magad fogod tudni elvégezni.

Egyéni mozgásprogramot kapsz a tréning végén és egy hatékony gyakorlást segítő hanganyagot, hogy otthonodban tudj önállóan fejlődni Van lehetőséged azonban csoportosan is gyakorolni, ezáltal szórakoztatóan továbblépni: Kriston Intim Gyakorlóóra akár online is.

A torna komoly változásokat hoz az életbe, mert a Kriston Intim Torna gyakorlatai segítenek leoldani azon érzelmeket az altesti szervekről, amiket úgy cipelünk, mintha koloncok lennének ránk kötve, ami akadálya lehet a gyógyulásnak, megtermékenyülésnek, elengedett szülésnek.

A mozgás jelentős változáshoz segít a szexualitás kapcsán, helyreállítja a vizelet, székletmegtartási gondokat, fokozza a termékenységet, javítja a nemi hormonok termelődését, és megemeli a hólyagot, a méhet és a végbelet. A torna hatására az aranyér visszahúzódik, és fiatalossá válik az altest.

2. Hibernálódott érzelmek feloldása, mely feszültségoldó folyamatok segítenek feltárni azon gátakat, amik akár tünetfenntartó forgatókönyvként működhetnek. Ezeket egészségforgatókönyvre kívánjuk átírni. A tréning eszközeivel magad tárod fel a benned zajló folyamatokat, és ezt követően kész leszel arra, hogy azon változtass. Ennek eredménye gyakorta a gyors, megdöbbentő változások sora, a gyors gyermekáldás, gyors tünetelhagyás. Így szűnhet meg gyorsan aktusnál a fájdalmas behatolás, vaginizmus, endometriózis, PCOS, gyulladási hajlam, mióma, ciszta, orgazmushiány, női hormon alulműködés, libidóhiány, menstruciós görcs, inkontinencia...Nem mondjuk, hogy a változtatás erőfeszítésmentes, de kifizetődő, és előbb-utóbb elkerülhetetlen.

3. A hasi szerveidet védő szokások egyszerű betartásával, képes leszel óvni a hasi szerveidet, alhasi izmaidat, azokat ellátó ereket, a hasi kötőszövetrendszert komplexen az egész alhasban. A védő szokások betartásával megelőzhető a hasi szervek süllyedése, a tápanyag hiányból származó fokozott izomgyengeség. A rendszeres gyakorlással az aranyér, szervsüllyedés, inkontinencia megszűntető, a műtét eredménye segítségükkel fenntartható.

A Kriston Intim Torna tréning jóízű változásokhoz segít nőiességed megélése kapcsán. Az átalakulás új érzésekkel, és új hormonállapottal jár. A hasi szervek funkciójának a javítása életminőségedben érződik majd. A záróizmaid a KIT segítségével 10 hét alatt 132%-kal nagyobb erőkifejtésre lesznek képesek, de a szorgalmasan gyakorlók ettől jelentősen nagyobb fejlődést is elkönyvelhetnek. A gyakorlatok egyszerűek, szórakoztatóak, és az oktató garantálja a sikert! A Kriston Intim Torna a minden más gátra ható tornától eltér.

„A kezdeményezés egyedülálló az egész világon”. Dr. Demeter János

„A Kriston-módszer perineológiai szemléletű, és ezzel messze beelőzte Andrea ezen elgondolást az orvostudományban.” prof. dr. Ritter László

„Amit Kriston Andrea csinál, az igazi nő-gyógyászat” Dr. Bálint Sándor

A résztvevő nők 98%-a jelezte vissza, hogy a 12 órás tréning pozitív változást eredményezett a nőisége megélése kapcsán.

A torna szinte csak apropó, hogy közelebb kerülhessünk a női természetünkhöz. A mozgáson túl, a kulcsmondatok új zárakat nyitnak, haszontalan ajtókat pedig bezárnak. Haladj jó úton!

A következő esetekben különösen időszerű a Kriston Intim Torna:

- Érzékelni szereznéd, hogy magabiztosan a zársz a húgycső, a hüvely, a végbélzáróizom területén.

- Kiemelten fontos minden kismamának a felkéSZÜLÉS során, a 9 hónap alatt mihamarabb kezdve, és a szülésig végezve.     Egészséges kismamák bármikor elvégezhetik a tréninget.

- A szexualitásod kívánod izgalmasabbá tenni, fejleszteni.

- Szülés után szeretnél újra feszesnek érezni a hüvelyed.

- A változókorra készülsz, vagy bekövetkezett, de szeretnél jó közérzetet.

- A menstruációt nehezen éled meg a görcs, bő vérzés, peterérés hiánya, rendszertelenség, PMS miatt.

- Nőgyógyászati, urológiai, emésztőszervi funkciózavarok meglétekor.

- Görcsös a záróizom, fájó medencefenéki izom, vaginizmus esetén.

- Visszatérő hüvely, hólyag gyulladásakor.

- A következő tüneteknél: mióma, ciszta, gyulladások, meddőség, menstruációs zavarok, libidóhiány, PCOS, endometriózis, progeszteron hiány, ösztrogén dominancia, ösztrogén hiány, prolaktin hormon termelődésének a zavara.

- Sikeres műtétek után.

„Nőgyógyászati vizsgálat alkalmával rögtön látom, ha valaki rendszeresen végzi a Kriston intim tornát! Sokkal feszesebb, rugalmasabb a hüvelyfal izomzata, mint azoknak a pácienseimnek, akik nem tornáznak!

Tapasztalatom szerint a rendszeresen tornázó kismamák szülése is simábban zajlik le, nem beszélve arról, hogy szülés után ők gyorsabban, könnyebben tudnak regenerálódni. Persze, nemcsak a szülést segítik az egészséges gátizmok, hanem az ürítést és a megtartást is, ezért nemcsak a lányoknak, asszonyoknak, nagymamáknak lenne fontos ezzel foglalkozni, hanem a férfiaknak is! Mindenkinek szívből ajánlom, hogy tanulja meg, és tornáztassa rendszeresen a gáti izmait – megéri a fáradtságot!”

Dr. Templom József, szülész- nőgyógyász főorvos, SE II.sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, Szent Rókus Kórház egy napos sebészet


Mire készülj?
A gyakorlatok elsajátítása mellett, sok-sok beszédre számíts. A Kriston-módszer tökéletes elsajátításához szükséges egyfajta mélyebb, elméleti megértés, amihez történeteken keresztül segítelek hozzá.
A tréningen semmilyen számodra kellemetlen dolog nem történik, nem kell a csoport előtt beszámolnod az egyéni hátteredről, esetleges problémáidról.

Mit hozz magaddal?
A tréningen kényelmes öltözékben, zokniban vagyunk. Szükséges még egy alátét ( tornaszőnyeg, törülköző, párna). Gondoskodj kérlek enni-innvalóról.

Problémát jelent-e, ha menstruálsz éppen a tréning ideje alatt?
A menstruáció ideje alatt is biztonsággal végezhető a Kriston Intim Torna tanfolyam.


Problémát jelent-e, ha várandósan érkezel a tréningre?
SŐT! A Kriston Intim Torna mindkettőtökre pozitív hatással lesz majd.

Mit ad a tréning?
A tréning 12 órájával elsajátítható tudás elegendő ahhoz, hogy saját magad, önállóan otthon gyakorolva a módszert változásokat, eredményeket érj el. Az alaptréning elvégzése azonban nem jogosít arra, hogy gyakorlatait, elemeit, elméleti hátterét más mozgásformákba beépítsd vagy egyénileg, csoportoknak oktasd az intim tornát. Ha szeretnél te is tréner lenni, arra is van mód a Kriston Trénerképzés elvégzése után.

Szerzői Jogvédelem

A Kriston Intim Torna®, Intimtorna®, -Gésák Titka®, - Gézák titka, -Intimfitness®, -Testreform®, -Gólyatréning® koncepciójában és nevében is védettek. Az oldalakon szereplő tartalom bármilyen felhasználásához (kivéve rálinkelés ) előzetes írásbeli engedély szükséges. A saját jogú tartalmak jogtalan átvétele napi bérleti díjban kerül kiszámlázásra. Kérlek tartsd tiszteletben a szerző jogait!

Kriston Andrea szerzői védelem alatt álló módszere. Kérlek, tartsd tiszteletben a szerzői jogokat.

 

Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek

Trénerek

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?