A Kriston Intim Torna tanfolyam - igazi női varázslat! - 2019.07.26. -

Különböző alkatú, életkorú, iskolázottságú, családi állapotú nő gyűlik össze egy 12 órás tanfolyam erejéig. Van, aki megelőzni jön a tüneteit, van, aki még csak időközönként észlel gondokat, van, aki már 30 éve cipeli azokat.

A Kriston Intim Torna tanfolyam - igazi női varázslat!

Van, akit az orvosa küldött, van, akit szomszédasszonya tanácsolt ide, olyan is, akinek a gyereke, mamája vagy férje fizette be a részvételét. Van kismama, nagymama, van, aki a szexualitását szeretné izgalmasabbá tenni, olyan is, aki műtét elől menekül, vagy éppen annak akarja a hatását megtartani. Elkezdődik a foglalkozás, és hamarosan érezhető az azonosság. Női sors, női test, női lélek, örömök, szomorúságok, változások. Már mindegy, hogy három műszak vagy több diploma, fiatal vagy idős, hogy ki miért jött. Egyformák vagyunk, egyforma teendőink vannak.

Csak az oktató beszél, de a szemekben minden ott van, együtt vagyunk, és átvarázsolódunk. Nincs olyan, hogy valaki úgy menne haza, ahogy ide jött, itt mindenki érintett, s van mit megtudnunk titkolt részeinkről. Bejön egy csoport, és 12 óra elteltével már minden gyakorlatot tudnak. Ezt senki nem ússza meg. Ez a tréner feladata. Egy testrészen, ahol a mozgásokat nem tudom bemutatni, ahol a tanítványaimét nem tudom ellenőrizni, ahol a rossz mozgás komoly károkat okozhat (volt rá példa, hogy anyagi okokból ismeretek nélkül, intim torna néven tanítottak valamit, és komoly károkat okoztak), ahol mi nagy fejlődést szeretnénk elérni, ott minden kimondott szónak fontos szerepe van. A foglalkozáson az oktató a könyv anyagától adott pontokban eltérő módon vezeti végig a „hallgatókat”. A végeredmény minden esetben jól kiépített mozgásminta gát területén.

A tanfolyam végén mindenki egyéni tréninget kap. Akinek problémája van, meghatározott egyéni testhelyzetet, és kiegészítő, hatékonyságnövelő gyakorlatot. A csoport tagjai ennek érdekében kérdőívet töltenek ki, melynek kérdései a medence működésére vonatkoznak. A tréningeket nem csupán én, hanem a módszerből vizsgát tett tanítványaim is oktatják. Ők alapvégzettségükből adódóan anatómiai ismeretekkel rendelkeznek. Lelkes társaimmal veszünk részt abban a munkában, melynek célja, hogy a nők saját testi szemérmességüket levethessék, és nagyobb testi önismeretre tegyenek szert, felelősséget vállalva saját testük működéséért.

Ha szeretnél tréningre jönni, nézd meg az aktuális időpontokat ide kattintva!

Forrás: Kriston Andrea - Ruzsonyi Péter: Kriston Intim Torna

 

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?