Kriston Intim Torna tréningek Kriston Andreával 2019-ben - 2019.01.02. -

Bizonyára sokan vagytok kíváncsiak arra, hogy mikor tart Andrea tréninget, az alábbi bejegyzésben ebben próbálunk meg nektek segíteni.

Kriston Intim Torna tréningek Kriston Andreával 2019-ben

Kriston Andrea főként Budapesten tanít Kriston Intim Torna tréningeket, de az utóbbi időben Londonba is elátogatott. Emellett hetente tart Kriston Fitnesst, továbbá rendszeresen jár felkérésre iskolákba a Diákprogrammal. 

Tudjuk, hogy sokan szeretnétek vele személyesen találkozni, ezért most felsorolunk néhány alkalmat, amikor lehetőség adódik rá:

2019. január 2-től újra indul a Kriston Fitness a Kosztolányi Dezső Gimnázium lány tornatermében. A foglalkozások csak nőknek szólnak és minden szerdán sor kerül rájuk. Külön bejelentkezni nem szükséges és ide kattintva még többet megtudhatsz a programról. 

Az alábbi tréningekre csak és kizárólag a honlapon keresztül lehetséges jelentkezni, a szabad helyek függvényében:

2019. január 8-tól indul az első csoportos foglalkozása, a Gólyatréning, mely haladó, azaz a már Kriston Intim Torna Nőknek szóló modulját elvégzett kismamákat várunk rá. 

2019. január 12-13-ig sor kerül az első idei hétvégi Kriston Intim Torna Nőknek tréningre, a Spirit Színházban. 

2019. január 14-én pedig 4 alkalmas Kriston Intim Torna Férfiaknak tanfolyamot tart majd Andrea az Egészségműhelyben.

2019. január 21-től szintén 4 alkalmas Gésák titka tréningbe kezd bele, ami a Kriston Intim Torna Nőknek szóló modulját elvégzett nőknek szól. 

2019. január 24-től újabb női Kriston Intim Torna tréning lesz, mely ezúttal négy alkalmas

2019. január 26-27-ig pedig az idei első hétvégi Kriston Intim Torna Férfiaknak tréningját tartja meg Kriston Andrea.

Februárban nem tart foglalkozásokat, legközelebbi tréning időpont 2019. március 9-10. - Kriston Intim Torna Nőknek tanfolyama. 

Jelenleg minden időpont megtelt, amennyiben várólistára szeretnél kerülni, akkor a tanfolyam@kriston.eu címen teheted meg! A tavaszi és nyári időpontok már szervezés alatt vannak

Reméljük, veled is találkozunk ebben az évben egy KIT tréningen!

 

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?