Levél az ARANYEREDTŐL - 2019.11.29. -

Kotlárné Biró Ágnes, Kriston-tréner írása az aranyérről!

Levél az ARANYEREDTŐL

"Nekem te vagy a legfontosabb! Csak érted élek! Segítek neked, hogy vissza tudd tartani, amit még nem szeretnél kiengedni. Persze, tudom, milyen rossz hírem van, hogy én csak a problémát és a fájdalmat okozok neked. Pedig dehogy! Nélkülem mit sem érne a végbeled visszatartó működése!

Pont én vagyok aki rászorítok még az izmokra és nem történik becsusszanás a gatyába. Annyira fontos feladatom van, mégsem törődik velem senki! Csupán akkor, amikor már nem bírom a rám nehezedő nyomást. Na, ilyenkor már nekem is fáj, a kötőszövet ágyam elgyengül és kitüremkedek, hogy vegyél már észre! Ne nyomjál annyira!

Élhetnénk békében egymást segítve. És helyette büdös valamikkel kensz, vagy megműttetsz! Szinte hallom, mit válaszolnál: mit tegyek, hogy ne legyen aranyerem?

https://intimtorna.hu/hu/miben-segit

Hát tudod én mindig leszek, mert nem véletlenül vagyok veled! Hidd el én is jobban szeretek a helyemen lenni!

Egyik dokitól hallottam, miközben épp vizsgálgatott, hogy jobb lenne a Kriston Intim Tornával https://intimtorna.hu/hu/trenerek/agnes-kotlarne

megtanulnod hogyan élhetünk békésen életünk végéig.

Ígérem, ha Kriston Intim Tornázol, akkor 100%-ban visszahúzódok!

Na, ez milyen ötlet?

Ölellek <3

Az Aranyered"

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?