Ballagóné Mártha Zsuzsanna

Telefonszám: 706353993

Jászberény, RaMaDaSa Bőség és Jóga Stúdió
Magyarország 5123 Jászberény , Árpád u. 5.


Nagykáta, Tündérkert
Magyarország 2760 Nagykáta , Ond u. 19.
Jászárokszállás, Galéria terem
Magyarország 5123 Jászárokszállás , Lehel u. 6.

Kriston Andrea tréneri csapatába egy nem szokványos szakmai területről érkeztem: 13 év rendőri pályafutással a hátam mögött szakmailag egyre sürgetőbben éreztem magamban a változtatás szükségességét , mivel régóta tudtam, hogy nem a saját utamat járom. Az elmúlt években folyamatosan keresgéltem a lehetőséget, mi lenne az, amiben ki tudnék teljesedni, amiben hasznosnak érezném magam, miközben az embereknek egyfajta értéket tudnék közvetíteni. Ha vannak véletlenek- szerintem nincsenek- egy véletlen folytán találkoztam 2018 tavaszán a Kriston-módszerrel, bár már előtte is volt róla némi ismeretem. Sok utánaolvasás, majd az alaptréning elvégzését követően a  gondolat makacsul befészkelte magát a fejembe, hogy igen, ezt kerestem, ezt a módszert nagyon szívesen oktatnám. Ma, végzett trénerként tudom, hogy végre jó irányba tartok. 

A Kriston Intim Torna ( KIT) foglalkozáson megtanulsz egy nagyon hatékony mozgássort a medencefenéki izomlemez megerősítése, záróizmaid jobb működése, alhasi szerveid védelme érdekében. Továbbá rálátást kaphatsz azon érzelmi folyamatokra is, amelyek gyakran -anélkül, hogy az összefüggéseket látnánk - nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy  intimtüneteink, nőgyógyászati vagy urulógiai betegségeink kialakuljanak. 

Bűnügyi  nyomozóként,  mint egy puzzle darabkáit,  úgy raktam össze egy -egy bűncselekmény részleteit,  vizsgálva az ok- okozati kapcsolatot, az indítékot, az áldozattá válás körülményeit. Most átadom neked  ezt a lehetőséget, hogy saját testi működéseddel, tüneteiddel kapcsolatban oknyomozóvá válj! Ehhez a segítséget tőlem megkapod, de a saját puzzle darabkáid összerakása a TE feladatod lesz, melyhez elengedhetetlen, hogy őszintén KITárulkozz magad előtt. 

Szeretettel várlak a csoportos tréningjeimen, vagy akár egyéni foglalkozáson!

Ballagóné Mártha Zsuzsanna KIT tréner

 

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek 2022.09.12 16:30 - 20:30
2022.09.19 16:30 - 20:30
2022.09.26 16:30 - 20:30
Jászárokszállás
Galéria terem
5123 Jászárokszállás Lehel u. 6.
39 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Jászárokszállás
Galéria terem
5123 Jászárokszállás Lehel u. 6.
56 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem

Kriston Intim Torna nőknek Vélemények

 • Rita - Kriston Intim Torna nőknek

  Egy új ablakot nyitott ki a tréning számomra! Lehetőséget arra, hogy saját magam tegyek a testi és lelki egészségemért! Hogy milyen volt a tréning? Elgondolkodtató, informatív, természetes, könnyed, vicces, dumcsizós, csajos. Imádtam az órákat, vártam a következő alkalmakat. Kár, hogy véget ért! Köszönöm szépen a lehetőséget!

 • Krisztina - Kriston Intim Torna nőknek

  Zsuzsi nagyszerű tréner. Nagyon vicces, de rendkívül felkészült és alapos is. A tréningek jó hangulatban teltek, jól kifárasztott bennünket. A torna nagyon hasznos, már a tréning alatt is érezhető volt a hatása.

 • Mária - Kriston Intim Torna nőknek

  A tanfolyamot nagyon hasznosnak találtam,-érthetö, jól felépített. Trénerünk remekül rávilágitott a testi-lelki összefüggésekre. Sok mindent megtanulhattunk a tornáról és ez által saját magunkról is. Minden lánynak, nőnek érdemes lenne megismernie és napi szinten alkalmaznia ezt a tudást. A tanfolyamot legalább egyszer az életében elvégezni. Sok jövöbeni panasz, probléma elkerülhetö vagy csökkenthetö lenne. Csak ajánlani tudom. Pár óra, ami csak is rólunk szólt:) Kedves Zsuzsa örülök, hogy megismerhettelek. Sok sikert a további munkához.

 • Nikoletta - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon tetszett és feltöltött a torna, mind testileg, mind szellemileg. Nagyon motiválók és tanulságosak voltak az elhangzott történetek, próbáltam mindig a saját életemre vonatkoztatva értelmezni őket. A gyakorlatokat azóta is csinálom, némileg már érzem az eredményét.

 • Éva - Kriston Intim Torna nőknek

  A jászberényi tanfolyam nagyon sokat adott és sokat jelentett számomra. Egy olyan trénert ismerhettünk meg Zsuzsi személyében, aki igazán szívén viselt bennünket, minden alkalommal teljes odaadással, lelkesedéssel, humorral - és persze a helyzet ahogyan megkövetelte - adott komolysággal fordult felénk. Türelmes volt, nagyon sokat adott számomra testileg és lelkileg is a tanfolyam, amelyből, a "lélekmorzsákból" is töltekezni tudtam. Hiányzik a szerda estémből....Köszönöm, hogy részese lehettem. További munkátokhoz sok sikert kívánok. Éva Jászberényből.

 • Brigitta - Kriston Intim Torna nőknek

  Sziasztok. Mind a tréning, mind a tréner szuper volt. Örülök, hogy belevágtam. Nem csak a fizikai állapotom javításában segített, hanem a lelki illetve érzelmi vonalon is sok hasznos infót, tanácsot kaptam, kaptunk.

 • Timea - Kriston Intim Torna nőknek

  A tanfolyam szuper volt! Lelki-testi feltoltodes, és gondolkozni való, hogy mi miért van! Minden nőnek érdemes legalább egyszer az életében ezt elvégezni. De ismételni sem árt. A lányomat is biztosan elküldöm egyre, amint olyan idős lesz! Pár óra, ami csak rólunk szól :)))

 • Timea - Kriston Intim Torna nőknek

  A tanfolyam szuper volt! Lelki-testi feltoltodes, és gondolkozni való, hogy mi miért van! Minden nőnek érdemes legalább egyszer az életében ezt elvégezni. De ismételni sem árt. A lányomat is biztosan elküldöm egyre, amint olyan idős lesz! Pár óra, ami csak rólunk szól :)))

 • Andrea - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon jól éreztem magam az órákon, ami jó hangulatban telt minden alkalommal. Nagyon sokmindent megtanultam nemcsak a tornáról, hanem az élet más részéről is, amit köszönök szépen a tréneremnek. Nagyon érthetően és részletesen el magyarázott mindent. Örülök hogy megismerhettem.

 • Szilvia - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon köszönöm a tanfolyamot!Sok hasznos dolgot tanultam s nem csak a gyakorlatban hanem lelkileg is!Sok mindenben magamra ismertem!Célom hogy az itthoni tornával valóban elérjem a kívánt eredményt!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?