Kovács Andrea

Telefonszám: 06706495905

Debrecen, Debrecen
Magyarország 4031 Debrecen , Nagyerdei krt. 98.;


Debrecen, Bajcsy Corner
Magyarország 4026 Debrecen , Bajcsy Zsilinszky u. 40.
Debrecen, ONLINE
Magyarország 4031 Debrecen , Bajcsy Zs.u.40

Kovács Andrea vagyok. A Debreceni Egyetem Urológiai Klinikáján dolgozom, Dr. Flaskó Tibor klinikaigazgató mellett.

Amikor Kriston Andrea, Dr Flaskó Tibor és  Dr. Benyó Mátyás kutatást végzett klinikánkon a prosztata eltávolításon átesett férfiak körében, akkor találkoztam először a KIT módszerrel. A kutatás alapján a prosztata eltávolítás után fellépő inkontinenciát a Kriston Intim Torna 74%-ban megszüntette. 

Munkám során rengeteg beteggel találkozom. Tapasztalatom szerint a műtéteket követően nagyon fontos az életminőség megfelelő visszaállítása is. Fontosnak tartom, hogy a klinikára érkező betegek gyógyítása ne a műtéttel érjen véget. Az a gyógyulásnak sokszor csak az első lépése, amit az orvos tehet, de a továbbiakban a betegnek is van lehetősége tevőlegesen részt venni a saját egészségének helyreállításában.

A gyógyulás is az agyban kezdődik és a testben jelentkezik. 

Klinikánkra az ország minden pontjáról és a határon túlról is érkeznek betegek különböző urológiai, andrológiai problémával. Az orvosaink kiemelkedő szaktudása, embersége és a kiváló betegellátás miatt.

Elhatároztam, hogy ennek a kiváló csapatnak a tagjaként, klinikánkon a Kriston Intim Torna módszer oktatásával fogom segíteni az urológiai, andrológia, nőgyógyászati, proktológiai problémával küzdő nőket és férfiakat. 

Örülök, hogy klinikánkon is elérhetővé vált a KIT módszer. Köszönöm Kriston Andreának, hogy a sok nehéz anatómia, kórélettan, Kriston intimtorna képzés jó hangulatú, de nehéz és sikeres vizsgái után, taníthatom a módszert ésezzel komplexebbé tehetem a hozzánk érkező betegek gyógyulását. 

Az egészséges intimitás megismerését már egészen gyermekkortól kellene kezdeni.

Kiemelten fontosnak tartom a megelőzést, a saját testünk működésének megismerését és megértését. Hamarosan kamaszok oktatását is elkezdem a módszer segítségével.  

Lelki folyamataink megértésével, sokszor problémáink meg is szüntethetőek.

 

Egyéni és csoportos tréningeket is tartok, akár ONLINE is folyamatosan nőknek, férfiaknak, fiataloknak és időseknek egyaránt. 

Megelőzésben vagy műtét utáni rehabilitációban egyaránt segítek a hozzám fordulóknak kortól, nemtől függetlenül.

 

"A dolgok nem kívül kezdődnek, hanem belül, és nem alul, hanem felül, és nem a láthatóban, hanem a láthatatlanban."   Hamvas Béla.

 

Saját honlapom is hamarosan elérhető lesz.

 

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek 2022.08.27 09:00 - 15:00
2022.09.03 09:00 - 15:00
Debrecen
Bajcsy Corner
4026 Debrecen Bajcsy Zsilinszky u. 40.
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna férfiaknak 2022.09.10 09:00 - 15:00
2022.09.17 09:00 - 15:00
Debrecen
Bajcsy Corner
4026 Debrecen Bajcsy Zsilinszky u. 40.
40 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
Bajcsy Corner
4026 Debrecen Bajcsy Zsilinszky u. 40.
50 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
ONLINE
4031 Debrecen Bajcsy Zs.u.40
60 000 Ft Elérhető Jelentkezem
Kriston Intim Torna férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
Bajcsy Corner
4026 Debrecen Bajcsy Zsilinszky u. 40.
50 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
ONLINE
4031 Debrecen Bajcsy Zs.u.40
60 000 Ft Elérhető Jelentkezem

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Intim Torna férfiaknak
Kriston Intim Torna férfiaknak
Megnézem
Kriston Kislányoknak
Kriston Kislányoknak
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem
Kriston Kisfiúknak
Kriston Kisfiúknak
Megnézem

Kriston Intim Torna nőknek Vélemények

 • Anna - Kriston Intim Torna nőknek

  A torna nagyon érdekes és egyben hasznos volt. Kismamaként a megelőzés és felkészülés céljából vettem részt rajta. Fontosnak tartom a testi lelki egyensúlyt és ez a foglalkozás mind a kettővel kellőképpen foglalkozott.

 • Emese - Kriston Intim Torna nőknek

  Andi nagyon profi oktató :) Nagyon jól éreztem magam és nagyon hasznos volt számomra,mind az önmagammal való megoldandó problémák,mind a szokásaimmal kapcsolatos felismerések.Lelki síkon is megérintett ,van min dolgozni:) Köszönöm a lehetőséget,hogy részt vehettem,természetesen napi szintem az életem része lesz:) Üdv:Mesi

 • Andrea - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon hasznos volt a tréning. Örülök, hogy elmentem erre a különleges tornára, ami több, mint torna. Megerősített lélekben is. A tréner tabuk nélkül beszélt, ami különös fontos volt, hiszen természetes módon vezette be és adta át az egészségmegőrzésre vonatkozó információkat. Mindvégig segítőkészen, felkészülten vezette a foglalkozásokat. A megismert testedzés a továbblépéshez önbizalmat is adott. Köszönöm Andrea!

 • JUDIT - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon hasznos volt a tréning, olyan izomcsoportokat sikerült megmozgatni amit nem is gondoltam volna. A pozitív élményhez nagyban hozzájárult a tréner személye, profizmusa. Minden nő ismerősömet ösztönzők majd arra, hogy vegyen részt egy tréningen elősegítve az egészsége megőrzését és a nőiessége kiteljesedését.

 • Nóra - Kriston Intim Torna nőknek

  A legjobb döntés volt, hogy részt vettem a tréningen. Nagyon örülök, hogy az érzelmekre, lelki folyamatokra is nagy hangsúlyt fektettünk. Külön tetszett, ahogyan a nőiesség megéléséről, az érzelmek és gondolatok testünkre gyakorolt hatásairól mesélt a trénerünk. Jól van kitalálva, hogy bár nem kötelező mesélnünk a saját problémáikról, mégis mindenki magáénak érezhet egy-egy történetet, ami az órán elhangzik. Az órák jó hangulatban teltek, a tornagyakorlatok a lehető legszemléletesebben lettek elmagyarázva, sokat gyakoroltuk őket. A papíralapú tájékoztatók és a hanganyag hasznos lesz az itthoni gyakorláshoz. Bátran ajánlom a tréninget mindenkinek, nekem segített, hogy elinduljak egy úton a testi-lelki fejlődés felé.

 • Éva - Kriston Intim Torna nőknek

  Tudatosan készülök a szülésre, 37 éves kismama vagyok. Ez hozott a tréningre is, a védőnőm ajánlotta. Andi tréningjétől és a módszertől viszont többet kaptam. A tudatosság, gyakorlatok mellett olyan felismerést, ami nemcsak a nőiségem megélésében, hanem az elfogadásban is segít.

 • Mariann - Kriston Intim Torna nőknek

  Szia Andi, Köszönöm hogy részese lehettem a tanfolyamnak..A lellki es testi fejlődésemet is előreviszi.Élveztem minden percét. Köszönöm.

 • Katalin - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon meg voltam elégedve Kovács Andrea oktatóval is és magával a tréninggel is! Csak ajánlani tudom, azóta az ismerősi körömben is terjesztem a hírét. Mindenképpen megérte részt vennem rajta, nagyon hálás vagyok érte :)

 • Anita - Kriston Intim Torna nőknek

  Andi kedvessége, humora, őszintesége megadta a kellő alapot a jó tréninghez. Köszönöm, sokat kaptam és tanultam.

 • Csilla - Kriston Intim Torna nőknek

  Életem egyik legnagyobb élménye volt! Sokat tanúltam a hallottakból, és az intim torna egy izgalmas utat nyitott meg nekem, amely remélem segíteni fog engem. Külön hálával és köszönettel tartozom Kovács Andrea trénernek, aki nélkül nem tudtam volna ezt megismerni, és aki nagyon sokat hozzátett ehhez. Hiányozni fog a tanfolyam! Én nagyon jól éreztem magam. Köszönöm!

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?