Kovács Andrea

Telefonszám: 06706495905

Debrecen, Bajcsy Corner
Magyarország 4026 Debrecen , Bajcsy Zsilinszky u. 40.


Debrecen, ONLINE
Magyarország 4031 Debrecen , Bajcsy Zs.u.40

Kovács Andrea vagyok. 2018 óta vagyok Kriston Intim Torna Tréner, jelenleg magán urológiai  és nőgyógyászati rendelésen dolgozom. 

13 évig dolgoztam a Debreceni Egyetem Urológiai Klinikáján, ott találkoztam először  urológiai, andrológiai problémákkal és a  Kriston módszerrel is. Kriston Andrea kutatást végzett az Urológiai Klinikán prosztata eltávolításon átesett férfiak körében. A kutatás alapján a prosztata eltávolítás után fellépő inkontinenciát a Kriston Intim Torna 74%-ban megszüntette/csökkentette. 

Munkám során rengeteg beteggel találkoztam anno a klinikán, és találkozom jelenleg is a magánrendelésen. Tapasztalatom szerint a műtéteket követően nagyon fontos az életminőség megfelelő visszaállítása. Fontosnak tartom, hogy a betegek gyógyítása ne a műtéttel érjen véget. Az a gyógyulásnak sokszor csak az első lépése, amit az orvos tehet, de a továbbiakban a betegnek is van lehetősége tevőlegesen részt venni a saját egészségének helyreállításában.

A gyógyulás is az agyban kezdődik és a testben jelentkezik. 

Elhatároztam, hogy  a Kriston Intim Torna módszer oktatásával fogom segíteni az urológiai, andrológia, nőgyógyászati, proktológiai problémával küzdő nőket és férfiakat. 

Köszönöm Kriston Andreának, hogy -  sok nehéz anatómia, kórélettan, Kriston módszertan képzés nehéz és sikeres vizsgái után - taníthatom a módszert, és ezzel komplexebbé tehetem a hozzám forduló betegek gyógyulását. Külön tetszik a módszerben az, hogy nem csak az izmokkal foglalkozunk, hanem azokkal a belső folyamatokkal is, amelyek érzelmek útján határozzák meg a testi működésünket. 

Az egészséges intimitás megismerését már egészen gyermekkortól kellene kezdeni.

Kiemelten fontosnak tartom a megelőzést, a saját testünk működésének megismerését és megértését. 

Lelki folyamataink megértésével, sokszor problémáink meg is szüntethetőek.

 

Egyéni és csoportos tréningeket is tartok, akár ONLINE is folyamatosan nőknek, férfiaknak, fiataloknak és időseknek egyaránt. 

Megelőzésben vagy műtét utáni rehabilitációban egyaránt segítek a hozzám fordulóknak kortól, nemtől függetlenül.

 

"A dolgok nem kívül kezdődnek, hanem belül, és nem alul, hanem felül, és nem a láthatóban, hanem a láthatatlanban."   Hamvas Béla.

 

Saját honlapom is hamarosan elérhető lesz.

 

 

 

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
Bajcsy Corner
4026 Debrecen Bajcsy Zsilinszky u. 40.
85 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna nőknek Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
ONLINE
4031 Debrecen Bajcsy Zs.u.40
85 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
Bajcsy Corner
4026 Debrecen Bajcsy Zsilinszky u. 40.
85 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ
Kriston Intim Torna férfiaknak Egyéni tréning
időpont egyeztetés alapján
Debrecen
ONLINE
4031 Debrecen Bajcsy Zs.u.40
85 000 Ft Elérhető Jelentkezem Információ

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Intim Torna férfiaknak
Kriston Intim Torna férfiaknak
Megnézem
Kriston Kislányoknak
Kriston Kislányoknak
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem
Kriston Kisfiúknak
Kriston Kisfiúknak
Megnézem

Kriston Intim Torna nőknek Vélemények

 • Sándorné - Kriston Intim Torna nőknek

  Kedves Andrea. Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon.Jól képzett oktatót ismertem meg személyedbe.Kérdéseimmel bizalommal fordulhattam feléd.Szuper volt.Szeretném megköszönni.

 • Erzsébet - Kriston Intim Torna nőknek

  Jó hangulatú, színvonalas tréning, felkészült, kedves tréner. Hasznos volt , már csak gyakorolni kell minden nap. Úgy érzem , elég ösztönzést kaptam. Örülök ,hogy részt vehettem a tréningen.

 • Barbara - Kriston Intim Torna nőknek

  Szuper képzés volt. Az oktató nagyon jól és érthetően magyarázta el a gyakorlatokat. Sokat tanultam belőle. Az oktatás színvonala csillagos ötös.

 • Tünde - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon intenzív volt a tréning. Közvetlen a tréner,így felszabadultan beszélhettünk kényes témákról is. Nem csak torna volt,több annál.

 • Rózsa - Kriston Intim Torna nőknek

  A TANÁRNŐNK profi volt. Sokat segített a nőiségünk felfedezésében, egészségünk megőrzésében. Minden kérdésünkre türelemmel és nagy szakértelemmel válaszolt. A csapat is nagyon jó volt, akikkel a tanfolyamon megismerkedtem. Csakis ajánlani tudom a mi oktatónkat.

 • Anita - Kriston Intim Torna nőknek

  Régóta halogattam ezt a tornát, de örülök hogy végre rászántam magam. Végre olyan dolgokról beszéltünk nyíltan ami eddig tabu volt. Minden nőnek és férfinak egyszer részt kellene vennie egy ilyen tornán.

 • Istvánné - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon tetszett a tanfolyam, Kovács Andrea jól felkészült, szimpatikus oktató - tréner. Csak azt sajnálom, hogy hogy nem (évtizedekkel) korábban jutottam el erre a tanfolyamra, talán néhány műtétet elkerülhettem volna. Jó viszont, hogy most egy magán urulógus már javasolta, fejlődik a tudomány, ha kicsit lassan is.

 • Ágnes - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon jó érzés volt a térninigen részt venni. Lelkileg nagyon sokat segített már az, hogy a mélyen elnyomott érzéseinket bontogattuk kifelé amik a felszín alatt vannak/voltak. Segítettek elindítani azt a folyamatot, hogy megtaláljam a probléma forrását. A gyakrolatok pedig megmutatták azt, hogy mennyi mindenre is vagyok képes a gátizmaimmal amire eddig még csak gondolni sem mertem. Nincsnnek erre szavak amellyekkel ki lehetne fejezni, hogy mennyivel többnek érzem magam a Kriston Intim Torna hatására. Nagyon köszönöm, Minden nő társamnak bátran és boldogan ajánlani tudom.

 • Henriett - Kriston Intim Torna nőknek

  Nagyon köszönöm Kovács Andreának a lehetőséget, a lelkesedését, a hitelességét, az oldott hangulatot, a szakmai elhivatottságát, a kellemes környezetet, azt, hogy pszichológus és tréner is volt egy személyben és, hogy megmutatta a kaput az intim torna ismeretlen világába!

 • Zsuzsa - Kriston Intim Torna nőknek

  Szeretném megköszönni Andinak, hogy végigkísért lelkileg is egy olyan úton gyógyítólag, ahol nem is tudtam, hogy mi mindennel harcolok évek óta. Olyan nyíltsággal beszélt és olyan közvetlenül arról, ami mindenki mással tabu téma, hogy minden elfojtott ilyen gondolatomat és érzésemet a helyére tudtam tenni, megnyugodtam, felszabadultam, energikusabb lettem ezáltal. A tornagyakorlatokat érthetően szemléltette , meg tudtam úgy ismerni, hogy biztosan tudom otthon gyakorolni. Segítőkész volt, figyelmet adott, jó érzés, jó élmény volt részt venni az óráin. Nagyon sokat segített, nem is tudja szerintem mennyire sokat. Hálásan köszönöm Neki. Köszönöm Neked Andi így éreztem magam nálad ❤

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?