Monori Györgyi

Telefonszám: 06309280846

Budapest, 1183, A Hely
Magyarország 1183 Budapest, 1183 , Thököly út 9/A


Budapest, A Másik hely
Magyarország 1183 Budapest , Szent Lőrinc sétány 6.
Nürnberg, Vita Fitness
Németország 90478 Nürnberg , Vordere Cramergasse 11.

Imádom a módszer hatékonyságát és a benne rejlő lehetőségeket, amit bárki megkaphat és kedve szerint alkalmazhat. Ez egy életstílus, életszemlélet, amiben én rendületlenül hiszek és ami engem is hozzá segít és segített azzá válni, aki jelenleg vagyok. Erős túlzás vagy sem, de nekem célom jobbá formálni a világot. Hiszek benne, hogy minden egyes nő és férfi, aki önmagát gyógyítja, tanítja, fejleszti, az közelebb visz mindannyiunkat egy kiengyensúlyozottabb, élhetőbb világ felé. Az életünkért csakis mi magunk vagyunk felelősek. Nekünk áll jogunkban tenni, vagy nem tenni érte semmit. A választás a Tiéd. Ha bátortalanul is, de mégis nekiindulsz ennek az útnak, azért egy életre hálás leszel magadnak.

Tedd meg az első lépést, és én tovább segítelek!

 

Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz
Tréning Időpont Helyszín Ár Státusz

Vélemények modulonként

Kriston Intim Torna nőknek
Kriston Intim Torna nőknek
Megnézem
Kriston Intim Torna férfiaknak
Kriston Intim Torna férfiaknak
Megnézem
Kriston Beszélgetés
Kriston Beszélgetés
Megnézem
Kriston-módszer
Kriston-módszer
Megnézem

Kriston Intim Torna férfiaknak Vélemények

 • Szilárd

  Köszönöm Györgyi a kedvességed, szakértő, közvetlen és humoros előadásod, lebilincselő történeteidet odaadó figyelmedet valamint a lelki támogatást. Sok újdonságot és érdekesseget hallottam, tanultam. A tanfolyam nagyon hasznos, a tornát mindenkinek csinálnia kellene, sok probléma, betegség elkerülhető lenne. Szomorú, hogy máshol nem tanítják, elkeserítő a témát övező tabusítás. Mélységesen egyetértek a szemlélettel, hogy nem csak a testi tüneteket kell kezelni, hanem a test és a lélek egészével kell foglalkozni. Nagyon jól éreztem magam, mindenkinek ajánlom.

 • Róbert - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Köszönöm, sokat tanultam, remélem kamatoztatni tudom!

 • Attila

  Ajánlom mindenkinek.

 • Istvan - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Hasznos lehetoseg javitani, megelozni ferfi problemakat. Rendkivul lelkiismeretes oktato.

 • Bence - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Mindenki nagy élvezettel hallgatta Györgyit. A sztorik nagyon hasznosak voltak. Sok, eddig szmomra ismeretlen dologra fény derült (végre). Györgyi nagyon segítőkész volt az óra után is sok tanáccsal látott el. +++

 • Tibor Attila - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  Teljes mértékben elégedett vagyok a tananyaggal remélem később megtapasztalom áldásos hatását is. Szeretném kiemelni az oktatónk szakmai hozzáértését, lelkesedését. Magával ragadó a lendülete és a segítőkészsége. Barátaim és ismerőseim körében fogom ajánlani a módszert és mindenképpen Györgyihez fogom irányítani őket. További sok sikert kívánok Kriston Andreanak és természetesen Györgyinek is, és Áldást kérek munkájukra.

 • István - Kriston Intim Torna Férfiaknak (KEZDŐ)

  A tornát még nem tudom értékelni, két nap után még nem lehet hatása, mindenesetre bízom benne. Az oktatónk, Györgyi fantasztikus volt. Az egyéniségével, ahogy őszintén önmagát adta nagyon rövid idő alatt sikerült elnyerje a bizalmamat. A lelkesedése átragadt ránk is, ez sokat segít abban, hogy bízzam a tornában, és addig csináljam, amíg nem lesz eredmény. Humorával oldotta a hangulatot, így az addig kínosnak vélt témák sem voltak azok. Mindenkire odafigyelt, nem volt lényegtelen probléma, vagy hülye kérdés. Ez különösen jól esett. Született oktató, nagyon örülök, hogy Nála végezhettem el a tanfolyamot.

 • Tamás

  Nagyon tetszett a tanfolyam és mindenkinek ajánlom! Györgyi csodálatos tréner és kiváló szakember!

 • Kovács

  Az eddigi legjobb trening amin részt tudtam venni! Köszönöm!

 • Daniel

  Szuper volt! Eddig sajnos kevésbé foglalkoztam a tornával, most bele vágok :)

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?