Kriston Beszélgetés

Más megélés, más állapot

Időpontok

Kriston-módszer a KITeljesedésért, GÁTolt üzemmód felszámolása egyénileg 

Javasolt a következő esetekben: mióma, ciszta, PCOS, endometriózis, erekciós-, magömlési zavar, prosztata tüneteiben, meddőség, vetélési hajlam, szexuális zavar, gyulladások, ismeretlen eredetű hasi fájdalmak, görcsök esetén: húgycsőszűkület

Olyan esetekben javasolt, amikor megakadtál, nem tudsz túljutni az akadályon, vagy mintha gödörbe kerültél volna, de hiányzik a kötél, vagy egy létra. Ebben tudunk segíteni, amikor olyan új állapotba hozod magad kérdések segítségével, amikor okafogyottnak tűnik már a tünet. Komoly sikereket értem el rendkívüli helyzetekben, pszichológusokkal is, terapeutákkal is. 

Miként keletkezett a KIT beszélgetés módszer? Az NLP mesterré válás folyamatát Stenger Györgyivel éltem át az NLP Akadémia keretein belül, mely izgalmas felfedezés volt számomra a gondolkodás szerkezetéről több száz órában. A technikákat azonnal használni kezdtem az egyéni beszélgetések során.

Ennek során több mint száz, elmélyült egyéni foglalkozás során, kifejlesztettem egy új gyakorlatot, mely a speciális problémáikkal hozzám forduló klienseimnél meghökkentően hatékony segítséget jelentett. Így fejlődött ki a jelenlegi gyakorlat, amit azon hallgatóknál használtam, akik elakadtak egy folyamatban, és képtelenek voltak kijönni a gödörből.

A technikát kizárólagosan csoportos tréning után használtam. Mesterem, Stenger Györgyi javaslatára új nevet kerestem ahhoz a folyamathoz, amin áthaladtak a kliensek. Így lett ez a Kriston-módszer a KITeljesedésért, röviden KIT beszélgetés. Ezt is teszi ez a technika, segít kiszülletnii korábbi önmagunkból. Hihetetlen sikere lett. Sok orvos is megdöbbenve tapasztalta, hogy olyan tüneteket tudtunk megszűntetni, amiket gyakorta évek óta nem sikerült, hiába járt a kliens újabb és újabb orvoshoz.

Néhány példa: évtizede tartó pénisz viszketés, ismeretlen eredetű görcs a medencefenék izmaiban, fájdalams szex (vulvodynia), vaginizmus, nehéz megfoganás, nimfománia, krónikus prosztata gyulladás, györtő gyakori ürítési inger, ciszta, PCOS, endometriózis, túlzott elhízás, vetélési hajlam, rettegés a szüléstől, szexuális szervek érzéketlensége, fitymaszűkület, korai magömlés, merevedési probléma...Sorolhatnám tovább. Ha a kliens is hozzátette a törekvését, akkor soha nem maradt el a siker. Tehát az új technika egyéni foglalkozás formájában:  KIT beszélgetés, amihez értő Kriston trénereket találsz az oldalon. 

 

Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?