Kriston Kisfiúknak

Egészséges természetesség

Időpontok

Gyerekek egészsége érdekében hasznos lehet a kicsik számára kidolgozott mozgásprogram, melyet a 90-es évek elejétől kezdve gyakorol és fejleszt Kriston Andrea. Már felnőttek azok a gyerekek, akik első hallgatói voltak. A foglalkozás egyénre szabott, nem csoportban történik.

A következő tünetekkel kapcsolatban javasolt:

>> akaratlan vizeletvesztés (ébren vagy alvás közben)

>> akaratlan székletvesztés

>> ürítési inger érzékelésének hiánya

>> félelem az ürítéstől

>> nehezen ürülő vizelet

>> záróizmok nehéz működtetése

>> székrekedés

>> felfúvódás

>> kiboltosuló végbél (végbél előesés)

>> aranyér

>> születési rendellenességek miatt történő műtétet követően a funkciójavítás céljából.

 

A gyermekprogram során az alhasi szervek funkciójavítása történik, ami során tiszteletben tartjuk a gyermek intimitását. Először a szülővel való beszélgetés során tárjuk fel a tüneteket, majd ezt követően kerül sor a gyermekkel való találkozásra. A foglakozáson játékos eszközökkel fejlesztjük a záróizmok és a hasi szervek funkcióját. Az oktatás során semmi kínos, zavarba ejtő szituáció nem történik.

 

A megtanult és egyénre szabott programmal történő fejlesztés a későbbiekben a gyermek otthonában, tréner nélkül, a szülő támogatásával történik. A program elsajátítására szánt idő átlagos ideje 2-5 óra, mely szakaszokra bontott, a gyermek teherbírásától függően. A tanulás során a szülő jelen lehet. 3 éves kortól ajánljuk.

 

Miben segít?

Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz
Időpont Helyszín Tréner Ár Státusz Műveletek

Trénerek

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?