Ajándékozz karácsonyra Kriston Intim Torna tréninget! - 2018.11.13. - kit, intimtorna, kriston, intim, torna

Ha különleges ajándékot keresel szeretteidnek, ne is menj tovább!

Ajándékozz karácsonyra Kriston Intim Torna tréninget!

A Kriston Intim Torna tréningek által kínált egészségmegőrző módszert 0-99 éves korig bárki elsajátíthatja. Segítégével KITeljesedhetünk egy felszabadultabb, örömtelibb életben.

A Kriston-módszert Kriston Andrea találta ki és több mint 30 éve fejleszti. A Kriston Intim Torna hatására komoly változásokat tapasztalhatunk, mert a mozgás segít leoldani azon érzelmeket az altesti szervekről, amelyek akadályai lehetnek az egészséges működésnek.

Mindezt idén is ajándékként a karácsonyfa alá teheted!

Barátnőknek, barátoknak, feleségeknek, férjeknek, szülőknek, nagyszülőknek, nővérnek, fivérnek - valódi, egész életre szóló élményt adhatsz a Kriston Ajándékkuponnal.

Az ajándékkupon névre szól és a vásárlástól számított egy éven belül felhasználható Kriston Andrea bármelyik tréningjére, előzetes bejelentkezés alapján.

A kupon ára 40 000 Ft, amit névvel ellátva küldünk e-mailben, miután megtörtént az összeg átutalása az alábbi számlaszámra:

11717009-20189464 Vitál Tréning Kft.

Kérünk, minden esetben tüntesd fel a megjegyzésben a kedvezményezett nevét és azt, hogy Ajándékutalvány.

Továbbá küldj nekünk egy e-mailt a számlázási adataiddal erre a címre: tanfolyam@kriston.eu

Örömhozó változást és boldog karácsonyt kívánuk!

 

NemIgen

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Amennyiben folytatod a böngészést úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. Engedélyezi?